kostask91 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Οπως λεει και ο τιτλος , θελω να μου προτινετε οτιδηποτε θα μπορουσα να κανω με 2-3 ατομα στο σπιτι. Εκτος απο τραπουλα και ταβλι Κανα φθηνο επιτραπεζιο ? Δεν εχω ιδεα , του εξω ημουν μια ζωη , αλλα τωρα με αυτα τα οικονομικα.... Οταν λεω οτιδηποτε , το εννοω (δηλαδη εκτος απο την κατηγορια των επιτραπεζιων)
kostask91 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα αμα ειμασταν πολλα ατομα και ειχαμε 3-4 μπουκαλια ΧΑΛΑΡΟΟΟ 1
zizu10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Πέρα από την πλάκα, το Tichu έχω δει ότι είναι πολύ δημοφιλές αν και δεν ξέρω πως παίζεται... στριπτ ποκερ... Αν τα 2-3 άτομα που λέει ο ΤS είναι τίποτα μαντράχαλοι, τι να το κάνει??
mphxths Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 νταξ αν ειναι ολοι μαντραχαλοι..ας βρουνε γκομενες...οχι να πιασουν τα επιτραπεζια
kostask91 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Απολα εχουμε απλα το σπιτι ειναι τρυπα , για την ακριβεια δωματιο εστιας. Γιαυτο λεω 2-3 ατομα. Αλλες φορες μαντραχαλοι αλλες θα εχουμε και κανα θηλυκο To tichu δε μου αρεσει , τρενακι θα δοκιμασουμε , οταν θα ειμαστε μονο μαντραχαλοι και θα σας πω εντυπωσεις στριπτ ποκερ... Ενω ξερω ποκερ δε ξερω πως παιζεται το στριπτ ποκερ
mphxths Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 το 2ο βαγονι να καβατζωνεις kostask91 δινεις παιρνεις και τραβας και μαλακια στον μπροστινο χμμ σοβαρα τωρα..υπαρχουν επιτραπεζια αλλα δεν θυμαμαι ονομασιες..οταν πηγαινα σε εναν φιλο μου και μαζευομασταν λαος ειχε μερικα και παιζαμε ...αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες ηταν με καρτες τα περισσοτερα..ή με καποιου ειδους χαρτες και παιχτακια...και καποιο σεναριο....σε φαση ζαρι--κουναω παιχτακι--και γινεται τζερτζελες αναλογως τωρα το παιχνιδι... 1
kostask91 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Θελω κατι με τζερτζλο οπως λες mphxth. Αυτο το bang αξιζει ? Μην ειναι φαση ξερη
Sugizo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 bang και παλερμο 2-3 άτομα δεν λένε.. καμια monopoly καλύτερα 1
Adon1s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μπάκεηκ Βασικά άκυρο,θέλει πιο πολλούς παίχτες
SOADNICK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Θελω κατι με τζερτζλο οπως λες mphxth. Αυτο το bang αξιζει ? Μην ειναι φαση ξερη Risk! Όταν δεις 6 δικά σου τάγματα να πέφτουν από 2 του αντιπάλου σου, σου εγγυώμαι εγώ ότι θα υπάρξει τζέρτζελο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα