manosnik Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ψάξε να βρείς το Jungle Speed. Τρομερό γέλιο και άμα παίζεται μόνο από αντρες πέφτουν και μερικές ψιλές Βέβαια αν βρείτε και γυνάικες αλλάζει τελείως το " " 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Jungle Speed(απο τα καλυτερα) αν σας αρεσουν παιχνιδια με τερατα,αντικειμενα κτλ στυλ wow δοκιμασε το Site: http://www.worldofmunchkin.com/game/">Munchkin το SET ειναι καλο επισης αυτα θυμαμαι για την ωρα θα γραψω και αλλα μετα αν θυμηθω 1
BadBoy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Και το Ticket to Ride είναι πολύ ωραίο παιχνιδάκι για μικρή παρέα.
kostask91 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ψάξε να βρείς το Jungle Speed. Τρομερό γέλιο και άμα παίζεται μόνο από αντρες πέφτουν και μερικές ψιλές Βέβαια αν βρείτε και γυνάικες αλλάζει τελείως το " " Ααα γεια σου, κατι τετοιο θελω , αν και δεν ειναι για 2 ατομα , εχει πολυ φαση. Αλλα δεν ηξερα οτι παιζεται , οπως στο βιντεο. Εμεις οι ξενερωτοι το παιζαμε σε τραπεζι
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 το jungle speed παιζεται και με δυο
Razor7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 +1 για risk και jungle speed (ψάξου να το βρεις φτηνά όμως το jungle γιατί από play θα το πληρώσεις χρυσό) γ@μησε το θα το δοκιμάσω σίγουρα την επόμενη.... Επίσης κουν-καν και μπλόφα και tichu μαμάνε επίσης,μπλόφα με πολλά άτομα ειδικά έχει τρελό χαβαλέ. Το τίτσου δεν ξέρω γιατί δε σ' αρέσει μάλλον δεν στο δειξαν καλά και το πήρες στραβά εξ αρχής Τέλος μακριά από το "Dungeons and Dragons" πήγα να αυτοκτονήσω και μόνο που το παρακολουθούσα, κααάψιμο!!!
zizu10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν λες Play, τι εννοείς;; Γενικότερα, υπάρχει κανένα μαγαζί με καλές τιμές σε επιτραπέζια γιατί απ'ότι είδα όσο θέλει πουλάει ο καθένας...??
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 δες στην Site: http://www.kaissagames.com/home/arxiki-2556.htm?lang=el">καισσα
Sargath Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μπισκότο (Κάνετε έναν κύκλο εσύ και οι φίλοι σου και εκσπερματώνετε πάνω στο μπισκότο.Όποιος μείνει στο τέλος και δεν έχει τελειώσει ακόμα είναι αναγκασμένος να φάει το μπισκότο). 2
Caiden Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν λες Play, τι εννοείς;; Το Playhouse εννοει
Ntinaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 κυκλοφορει σε android to taboo kai το πες βρες.ψαχτο
kostask91 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 +1 για risk και jungle speed (ψάξου να το βρεις φτηνά όμως το jungle γιατί από play θα το πληρώσεις χρυσό) γ@μησε το θα το δοκιμάσω σίγουρα την επόμενη.... Επίσης κουν-καν και μπλόφα και tichu μαμάνε επίσης,μπλόφα με πολλά άτομα ειδικά έχει τρελό χαβαλέ. Το τίτσου δεν ξέρω γιατί δε σ' αρέσει μάλλον δεν στο δειξαν καλά και το πήρες στραβά εξ αρχής Τέλος μακριά από το "Dungeons and Dragons" πήγα να αυτοκτονήσω και μόνο που το παρακολουθούσα, κααάψιμο!!! Ξερω να παιζω tichu , παιζω στο dod οταν βαριεμαι μονος σπιτι. Δε με συναρπαζει. Οσο για το dungeons and dragons το παιζαμε οταν ειμασταν μικρα , η αυτο η καποιο παραπλησιο δε βρισκω λογο για να το παιξω τωρα το jungle speed παιζεται και με δυο Εννοω οτι δεν εχει πλακα με δυο κυκλοφορει σε android to taboo kai το πες βρες.ψαχτο Δεν εχω καμια σχεση με κινητα, αμα δεις τι κινητο εχω θα κλαψεις
Razor7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν λες Play, τι εννοείς;; Γενικότερα, υπάρχει κανένα μαγαζί με καλές τιμές σε επιτραπέζια γιατί απ'ότι είδα όσο θέλει πουλάει ο καθένας...?? Εννοώ από εδώ αλλά να μου πεις κι από 'δω που βλέπω τώρα τα ίδια σκ@τ@ είναι... Για να δεις περιγραφές για παιχνίδια κοιτάς εδώ και εδώ Επίσης αν σε ενδιαφέρει να αγοράσεις κάνα παιχνίδι άμεσα παίζουν σε καλύτερη τιμή εδώ (φόρουμ για επιτραπέζια) Οσο για το dungeons and dragons το παιζαμε οταν ειμασταν μικρα , η αυτο η καποιο παραπλησιο δε βρισκω λογο για να το παιξω τωρα Δεν παίζει να το παιζες μικρός, ο master ειδικά θέλει πιο πολύ διάβασμα κι απ' τη σχολή μου ,αν είχατε για master κάποιον μεγάλο τότε ok
ask Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 μπες καισσα εχει πολλα παιχνιδια με καρτες φθηνα που παιζονται απο 2 ατομα και πανω.και δεν ειναι τα κλασσικα παιχνιδια.εχει ποικιλια
kostask91 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν παίζει να το παιζες μικρός, ο master ειδικά θέλει πιο πολύ διάβασμα κι απ' τη σχολή μου ,αν είχατε για master κάποιον μεγάλο τότε ok Τι να σου πω , μπορει να το παιζαμε και λαθος , εμεις ειμασταν γυμνασιο και το παιζαμε με κατι αλλους λυκειου , ουτε για λυκειο δεν ειναι ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα