sodimitris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 κκαλησπερα στα 50 μετρα απο το σπιτι μου ειναι το ασυρματο ρουτερ της γειτονισσας που μου εχει δωσει τον κωδικο της,θελω να παρω ααπο αυτην ασυρματα και να δωσω στην υπολογιστη μου ή στο ρουτερ μου με ethernet,ποια συσκευη μου πτοτεινετε οσο πιο φθηνη γινεται να πιανει τουλαχιστον 100μετρα γι αν αειμαι σιγουρος ακομη και μια εσωτερικου χωρου γιατι εκει που θα την τοποθετισω δεν εχω προβλημα βροχης κλπ.παρακαλω πρωτεινετε μου συμφονα με αυτο που ζηταω νομιζω χρειαζομαι καπιο access point client..
Universal Soldier Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μikrοtik Grοοve Ubiqυiti bullet
jkoukos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Με τα Groove και Bullet θα χρειαστείς επιπλέον κεραία. Φθηνότερη λύση Ubiquiti NanoStation LocoM2 ή το MikroTik RBSXT-2nDr2. Το πρώτο ευκολότερο στις ρυθμίσεις και το δεύτερο με περισσότερες δυνατότητες. Το θέμα είναι, όπως έγραψαν και παραπάνω, είναι αν μπορείς να συνδεθείς. Τώρα από το μπαλκόνι έχεις λήψη, έστω και αμυδρά, της εκπομπής;
sodimitris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 καταρχας ευχαριοστω πολυ,ναι εχω ληψη κανονικα πριν μερες πειρα το 5210 to link δουλεψε αψογα αλλα μετα εχασε τις ρυθμισεις και οσο προσπαθησα δεν κ ετσι το εσπασα απο τα νευρα μου.ναι λοιπον απο το μπαλκονι εχω ληψη απο usb της alfa.alla otan file παρης οταν λες αν πιασει? ξανα λεω θελωνα την πιασω ασυρματα και να δσω με ethernet.
jkoukos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Προφανώς εννοούσε αυτό που σε ρώτησα για την σύνδεση και απάντησες ότι επετεύχθει. Αν κυριολεκτείς για το σπάσιμο, πάρε το Nanostation και δεν θα έχεις πρόβλημα.
Universal Soldier Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/488552-how-to-dd-wrt-link-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD/
jkoukos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι και αυτή μια λύση. Ελαφρά ακριβότερη και πολυπλοκότερη, μα σου δίνει τη χαρά της δημιουργίας.
sodimitris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 ναι πραγματικα το εσπασα. η λυση αυτη θελει χρημα αποτι βλεπω αλλα απο που ππαιρνει σημα δεν καταλαβα?
ParhsG Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 αν ειναι 50 μετρα οντως ειναι πολυ λιγα και μαλλον θες ενα nanostation. Δεν επρεπε να το πεταξεις /σπασεις ειναι καλουτσικο γενικα το εχω δει να δουλευει χρονια χωρις προβλημα σε καφετεριες με μηδενικα κολληματα. Βεβαια εχω ακουσει και βλάβες. Προσωπικα προτιμώ ενα nanostation βεβαια. Αν εχετε οπτικη επαφη και 50 μετρα και το nano ειναι υπερβολη. Εγω με nano εχω πιασει 300 μέτρα με κινητο! χωρις οπτικη επαφη . Βεβαια εχω δει με nano να μη μπορω να πιασω στα 80 μέτρα λόγω fresnel zone (επρεπε να παει πιο ψηλα.. μολις 5 εκατοστα καναν τεραστια διαφορα) Το καλο ειναι πως ειναι αδιάβροχο και αν βαριεσε να στηνεις σωληνες κουτια κτλ ειναι καλη λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα