orcas1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας είμαι ομογενείς θα μπορούσα να μπω στο εμπορικό ναυτικό με το σύστημα των ομογενών ή αν δεν μπορώ να μπω μπορείτε να μου πείτε σε ποιες σχόλες μπορώ να περάσω με το σύστημα των ομογενών?
haris_216 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 προσωπικά δεν ξέρω καθόλου φίλε μου. αλλά θα σου έλεγα να ετοιμαστείς να ακούσεις διάφορα και να έχεις γερό στομάχι αφού θέλεις να κάνεις χρήση (και καλά κάνεις) του "συστήματος των ομογενών" (δεν ξέρω τι είναι αυτό αλλά φαντάζομαι θα είναι κάποια πιο ευνοϊκή αντιμετώπιση) εδώ έχουν πέσει ορισμένοι να "φάνε" τους πολύτεκνους γιατί έχουν ευνοϊκή αντιμετώπιση (εδώ το σχετικό νήμα http://www.insomnia.gr/topic/498436-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%BD%CE%BF%CE%B9/ )
kage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μπαινεις και χυμα οταν βγαλουν προκυρηξη Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2013 από kage
orcas1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 kage πρέπει να πάω στο κοντινότερο λιμάνι για την προκυρηξη?
nicoc89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 πρέπει να ξέρεις κολύμπι για να σε πάρουν ?
orcas1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 δεν είδα να λέει τίποτα για τους ομογενείς.... :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα