Προς το περιεχόμενο

PS Vita TV, η απάντηση της Sony στο Apple TV


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παράλληλα με την ανακοίνωση κυκλοφορίας του PlayStation 4 στην Ιαπωνία (το Φεβρουάριο του 2014) καθώς και την παρουσίαση της δεύτερης γενιάς του PS Vita, η Sony προχώρησε και στα αποκαλυπτήρια του PS Vita TV το οποίο μπορεί να θεωρηθεί και ως η απάντηση της εταιρείας στο Apple TV.Το PS Vita TV μπορεί να θεωρηθεί ως μια πολύ μικρή κονσόλα παιχνιδιών με διαστάσεις 6 x 10 εκατοστά και η οποία φέρνει τα παιχνίδια του PS Vita, του PSP και του PS1 στην τηλεόραση σας. Όσον αφορά τα παιχνίδια του PS Vita, αυτά δεν υποστηρίζονται όλα ειδικά όταν κάνουν χρήση της επιφάνειας αφής καθώς και του αισθητήρα κίνησης που διαθέτει η φορητή παιχνιδοκονσόλα της Sony.

 

Πολύ σημαντική επίσης είναι η δυνατότητα του PS Vita TV να χρησιμοποιηθεί με το επερχόμενο PlayStation 4, επιτρέποντας να παίξετε τα παιχνίδια του PS4 σε άλλη τηλεόραση αν αυτή που είναι συνδεδεμένη η κονσόλα είναι κατειλημμένη.

 

Επιπλέον το PS Vita TV δεν περιορίζεται μόνο στην αναπαραγωγή παιχνιδιών αφού υποστηρίζει και μια σειρά από εφαρμογές και υπηρεσίες όπως Twitter, Hulu αλλά και υπηρεσίες της ίδιας της Sony όπως το Video Unlimited για streaming ταινιών στην τηλεόραση σας.

 

Η κυκλοφορία του PS Vita TV έχει προγραμματιστεί αρχικά στην Ιαπωνία στις 14 Νοεμβρίου και με τιμή περίπου στα $100. Θα υπάρχει ακόμα και μια δεύτερη πρόταση στην οποία θα περιλαμβάνεται στο πακέτο και το Dual Shock 3 με μια κάρτα μνήμης και τιμή $150.

 

Link.png Site: TheVerge

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατι να δωσεις 150 ευρω να παρεις να παιζεις παιχνίδια psp-ps1-psvita αφου με 120 ευρω παιρνεις xbox360??? κατι δεν σκέφτηκαν καλα στην sony εκτος και εαν η τιμή πρόκειται να πέσει άμεσα στην κυκλοφορία στα 40-50ευρώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η γνώμη μου είναι διαφορετική. Τη θεωρώ πολύ έξυπνη κίνηση που προσπαθεί να προλάβει τον ανταγωνισμό (βλ Apple). Είναι γεγονός ότι το μερίδιο των παιχνιδομηχανών έχει πέσει σημαντικά και ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός χρηστών προτιμά τα παιχνιδάκια στο κινητό ή στο tablet του. Μπορεί να μην έχουν "τρελά" γραφικά όμως περνάει ευχάριστα η ώρα και δεν ξοδεύεις μία περιουσία για να αγοράσεις ένα τίτλο. Η συγκεκριμένη συσκευή προσπαθεί να κάνει ότι και το Apple TV (streaming ταινιών, online αγορές/ενοικίαση) και επιπλέον αυτό που κατά τη γνώμη μου η Apple θα κάνει στο εγγύς μέλλον (άνοιγμα του API σε τρίτους προγραμματιστές για εφαρμογές για το οικοσύστημα της Apple TV, εκεί όπου τα low end παιχνίδια θα έχουν πρωτεύοντα ρόλο). Ο στόχος είναι να καταστεί το Apple TV ένα πλήρες σύστημα home entertainment. Φυσικά η Sony δεν έχει το know how στο marketing που έχει η Apple και δεν ξέρω αν θα της κάτσει η κίνηση, αλλά τη βρίσκω καλή και σε καλή τιμή

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελείως ανούσιο.Αν θέλω να παίξω παιχνίδια του PSP και του PS1 βάζω Emulator στο PC και τα παίζω.Τώρα αν μου πει κάποιος παρ' το για τα παιχνίδια του PS Vita τι να πω.Και όπως είπε και ο chrp πιο πάνω με 120 ευρώ παίρνεις ένα Xbox 360 και καθάρισες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισης δεν παιζει ps2 games εχει η sony Κολλησει με το Ps1 και επισης δεν ειναι τοσο δυσκολο πλεον σε hardware να φτιαξεις ενα Ps2 ενσωματωμενο στην συγκεκριμενη συσκευη...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατι να δωσεις 150 ευρω να παρεις να παιζεις παιχνίδια psp-ps1-psvita αφου με 120 ευρω παιρνεις xbox360???

 

εννοεις αυτη η κονσολα που ριχνεις κληρο αν θα πεταξει RROD η δικη σου η οχι;

θυμαμαι οταν βγηκε το slim που πηγα στα Multirama και ρωτησα τον υπαλληλο αν εχουν και αυτα προβλημα με Red Ring of Death και μου ειπε οχι. και παω πισω να το δω (ειχαν βαλει μια τηλεοραση να παιξει οποιος ηθελε) και είχε βγάλει RROD!!

τελος παντων νομιζω η συγκριση ειναι λιγακι ακυρη, προφανως και παιρνεις sony για να παιζεις sony, αν παρεις xbox θα ειναι επειδη θες να παιζεις xbox. δεν ειναι το θεμα απλα να παρουμε μια κονσολα, ο καθενας με τα γουστα του.

 

βρισκω την ιδεα αρκετα καλη αν και η μετρια υποστηριξη του ps vita κανει το επιχειρημα.. μέτριο. θα προτιμουσα να επαιζε τελεια (με 100% συμβατοτητα) ολες τις προηγουμενες playstation κονσολες (ps1,  ps2, psp).

οι αλλες υπηρεσιες μου ειναι προσωπικα αδιαφορες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...