Zazula Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Το άρθρο της Μπισκιτζή γράφτηκε πριν από δυόμισι χρόνια και δεν κάνει καμία αναφορά στον Τόλικν: http://www.anogi.gr/archives/2415. Την προσθήκη «Έμπνευση του Βρετανού συγγραφέα Τόλκιν η ιστορία με το δαχτυλίδι; Φυσικά και όχι. Για ακόμη μια φορά ένας ελληνικός μύθος έγινε "copy-paste". Αυτός, του Γύγη:...» την έκανε προχθές το defencenet (http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CE%BC%CF%89%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B1%CF%87%CF%84%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%87%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%84-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BB%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B1) και, φυσικά, δεν υπάρχει στο πρωτότυπο άρθρο. Εικάζω πως κάποιος διάβασε τούτες τις μέρες περί Γύγη, σκέφτηκε να το συνδέσει με τον Τόλκιν, πρόσθεσε τα περι κοπιπαστώματος — και τα υπόλοιπα είναι ένδοξη ελληνική μπλογκοσφαιρική ιστορία... 6
filipN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτσε γιατί πάνω στην λαχτάρα σου να βγάλεις αυτό που σε τρώει για τον Τόλκιν τα ψιλοέχ@!#ς και δεν ξέρεις τι "απαντάς" και που. -Είπα ή λέχθηκε κάπου ότι το έργο του είναι παρθενογέννεση;Ο ίδιος είπε ότι είναι βασισμένο το έργο του σε μύθους,ναι ή όχι;Το έγραψα ναι ή όχι; -Η δημιουργία νέου κόσμου κατασκευασμένου από συνδυασμό μεγάλου αριθμού άλλων μύθων και παραδόσεων με δικές του ιδέες τι είναι; -Ξανά μανά άσχετο.Έγραψα ή όχι ότι ο γιος του είπε ξεκάθαρα ότι ο πατέρας του πήρε/δανείστηκε την μυθολογία να πλάσει τον κόσμο των βιβλίων του;Δεν ξέρεις να διαβάζεις; [...] -Δηλαδή οι παλαιότεροι μύθοι είναι μηδενικής λογοτεχνικής αξιάς γιατί....ο Τόλκιν βασίζεται εκεί(ή έκανε copy-paste κατ'εσέ).Μόλις έβαλες τρικλοποδιά στον εαυτό σου και έχασες κάθε πρόφαση λογικών επιχειρημάτων. [...] -Τελικά είσαι ψιλοότιναναι,βγάζεις παθολογικό μίσος για κάτι που είτε ξέρεις από τρίτους είτε δεν θέλεις να δεις. Σεβαστή η άποψη του καθένα για τον οιαδήποτε,αλλά η μ@#!α έχει όρια. Μπορείς να πεις απλά δεν γουστάρεις και να το σεβαστούμε,αλλά τέτοια μανιφέστα είναι απλά γελοία. Περαστικά και πάμε για άλλα. Στα περισσότερα, δεν απαντάς σε εμένα, γιατί δεν έθεσα τα ερωτήματα, που νομίζεις ότι έθεσα. Όσον αφορά τις "διαγνώσεις", προφανώς και θα έχεις το αντίστοιχο πτυχίο, όπως και το μέλλος «gigisoni» σε άλλο τομέα... Ψυχραιμία!
gigisoni Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Στα περισσότερα, δεν απαντάς σε εμένα, γιατί δεν έθεσα τα ερωτήματα, που νομίζεις ότι έθεσα. Όσον αφορά τις "διαγνώσεις", προφανώς και θα έχεις το αντίστοιχο πτυχίο, όπως και το μέλλος «gigisoni» σε άλλο τομέα... Ψυχραιμία! Μέλλος; Κατά τ'άλλα εμείς ξεκινάμε τις επιθέσεις....Ό,τι να'ναι είσαι. Το πτυχίο μου είναι αγγλική/ιταλική φιλολογία με mineure στην γαλλική φιλολογία. Κάνω το μεταπτυχιακό μου στην αγγλική/ιταλική/γαλλική λογοτεχνία τώρα.
LongTom Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Εάν ήξερα ότι τούτο το τερατούργημα είναι "άρθρο" του defencenet δεν θα έκανα καν τον κόπο να απαντήσω. Μια ακόμη κλασσική defenceνια... Στα περισσότερα, δεν απαντάς σε εμένα, γιατί δεν έθεσα τα ερωτήματα, που νομίζεις ότι έθεσα. Όσον αφορά τις "διαγνώσεις", προφανώς και θα έχεις το αντίστοιχο πτυχίο, όπως και το μέλλος «gigisoni» σε άλλο τομέα... Ψυχραιμία! Καλά,άντε να παίξεις παραπέρα τώρα.
filipN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλλος; Κατά τ'άλλα εμείς ξεκινάμε τις επιθέσεις....Ό,τι να'ναι είσαι. Το πτυχίο μου είναι αγγλική/ιταλική φιλολογία με mineure στην γαλλική φιλολογία. Κάνω το μεταπτυχιακό μου στην αγγλική/ιταλική/γαλλική λογοτεχνία τώρα. Που και με ποιους επιβλέποντες. (δεκτό και με πμ) Αν συναντηθούμε να γνωριζόμαστε…
gigisoni Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Που και με ποιους επιβλέποντες. (δεκτό και με πμ) Αν συναντηθούμε να γνωριζόμαστε… Ulb Βρυξέλλες
N3k21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Το άρθρο της Μπισκιτζή γράφτηκε πριν από δυόμισι χρόνια και δεν κάνει καμία αναφορά στον Τόλικν: http://www.anogi.gr/archives/2415. Την προσθήκη «Έμπνευση του Βρετανού συγγραφέα Τόλκιν η ιστορία με το δαχτυλίδι; Φυσικά και όχι. Για ακόμη μια φορά ένας ελληνικός μύθος έγινε "copy-paste". Αυτός, του Γύγη:...» την έκανε προχθές το defencenet (http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CE%BC%CF%89%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B1%CF%87%CF%84%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%87%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%84-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BB%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B1) και, φυσικά, δεν υπάρχει στο πρωτότυπο άρθρο. Εικάζω πως κάποιος διάβασε τούτες τις μέρες περί Γύγη, σκέφτηκε να το συνδέσει με τον Τόλκιν, πρόσθεσε τα περι κοπιπαστώματος — και τα υπόλοιπα είναι ένδοξη ελληνική μπλογκοσφαιρική ιστορία... Έτσι λοιπόν εξηγούνται όλα...
KilliK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ είμαι φάουλ; Και εγώ ξεκίνησα τις επιθέσεις; Αλλά σβήστηκαν τα μηνύματα.... Και εγώ τα διαστρεβλώνω; Αν το πάρουμε αναλογικά, στην προκειμένη περίπτωση εμείς ήμασταν οι ευρωπαίοι και οι Τούρκοι ήταν οι αμερικάνοι ιθαγενείς. Στο δικό τους σπίτι είχαμε μπει, στο δικό τους σπίτι κάναμε τις κτηνωδίες μας, δεν μας έφταναν τα εδάφη που είχαν ελληνικό πληθυσμό θέλαμε να τους τα πάρουμε όλα και να τους πάρουμε όλη την χώρα. Τα γεγονότα της περιόδου 1914-1919 είναι καθαρή γενοκτονία. Η καταστροφή της Σμύρνης δεν είναι. Είναι τραγωδία, είναι καταστροφή, είναι βαρβαρότητα. Δεν έχει ΠΟΤΕ χαρακτηριστεί ως γενοκτονία, ούτε καν από τις ελληνικές κυβερνήσεις. Αν θέλετε να το δείτε σαν γενοκτονία, τότε θα πρέπει να κατηγορηθεί και η Ελλάδα για γενοκτονία την περίοδο κατοχής της Σμύρνης. Και ο οποιοσδήποτε πόλεμος με αυτόν τον τρόπο θα χαρακτηρίζεται ως γενοκτονία τότε. Αποχωρώ γιατί πολύ ασχολήθηκα. στο καλο. 1
gigisoni Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 στο καλο. Τωρα το διάβασες; Με απογοητεύεις....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Το άρθρο της Μπισκιτζή γράφτηκε πριν από δυόμισι χρόνια και δεν κάνει καμία αναφορά στον Τόλικν: http://www.anogi.gr/archives/2415. Την προσθήκη «Έμπνευση του Βρετανού συγγραφέα Τόλκιν η ιστορία με το δαχτυλίδι; Φυσικά και όχι. Για ακόμη μια φορά ένας ελληνικός μύθος έγινε "copy-paste". Αυτός, του Γύγη:...» την έκανε προχθές το defencenet (http://www.defencenet.gr/defence/item/και-όμως-το-δαχτυλίδι-των-χόμπιτ-είναι-μύθος-του-πλάτωνα) και, φυσικά, δεν υπάρχει στο πρωτότυπο άρθρο. Εικάζω πως κάποιος διάβασε τούτες τις μέρες περί Γύγη, σκέφτηκε να το συνδέσει με τον Τόλκιν, πρόσθεσε τα περι κοπιπαστώματος — και τα υπόλοιπα είναι ένδοξη ελληνική μπλογκοσφαιρική ιστορία... αναμενόμενο...
arianos16 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Από πάντα. H Τουρκία ακόμα και σήμερα αρνείται πως υπήρξε γενοκτονία. Μην λέτε ότι σας έρθει στο κεφάλι.
N3k21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 H Τουρκία ακόμα και σήμερα αρνείται πως υπήρξε γενοκτονία. Μην λέτε ότι σας έρθει στο κεφάλι. Off topic: Καλά, η άποψη της Τουρκίας -εδώ που τα λέμε- δεν είναι και σοβαρό αντεπιχείρημα. 1
pournaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Off topic: Καλά, η άποψη της Τουρκίας -εδώ που τα λέμε- δεν είναι και σοβαρό αντεπιχείρημα. Ενω η δικη μας εχει αλλη βαρυτητηα ας πουμε; Μονοπλευρα ως χωρο και με συμφεροντα, τα λεει αυτη, το ιδιο μονοπλευρα και με συμφεροντα τα λεμε κι εμεις, το ιδιο θα τα ελεγε οποιαδηποτε χωρα. 1
N3k21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ενω η δικη μας εχει αλλη βαρυτητηα ας πουμε; Μονοπλευρα ως χωρο και με συμφεροντα, τα λεει αυτη, το ιδιο μονοπλευρα και με συμφεροντα τα λεμε κι εμεις, το ιδιο θα τα ελεγε οποιαδηποτε χωρα. Δεκτόν. Ήθελα απλά να τονίσω πως η Τουρκία, ως κατηγορούμενη για πιθανό έγκλημα, είναι αναμενόμενο να δηλώνει "not guilty". Δε μπορεί λοιπόν αυτή της η θέση να τίθεται ως επιχείρημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 αθώος μέχρι της αποδείξεως του εναντίου όμως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα