Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια μαλακία και μισή ειναι

ο mikeius εκτός απο άσκημος(ας μην έδειχνε τη μάπα του) και nerd νομίζει οτι έγινε πρώτη μουρη στο καβούρι αλλα το καβούρι έχει σφηνωθεί στο μπάτο του και γιαυτό συμπεριφέρεται δυσκοίλια.

Θα του προτινα να αρχίσει dulcolax, αυτά παίρνει και η γιαγιά μου.

η εκπομπή του ειναι ενα σκουπίδι της νεοελληνικής κοπρολαγνικής κουλτούρας 12χρονων άτριχων πυθικανθρώπων που ακούνε bieber και φτύνουν το γάλα τσι μάνας τους απο ενθουσιασμό .

EDIT: Όντως. Ακολουθησε την πεπατημενη της νεοελληνικης κουλτουρας και εγινε ημισελεμπριτι του διαδικτυου με εκπομπη τυπου μπραφ, οπως τοσοι και τοσοι πριν απο αυτον.

Οι θεατες του μπραφ δε νομιζω να ακουνε bieber, που η αναφορα για την ακριβεια ειναι τοσο λυπηρη γιατι ειναι ακριβως η ανεμπνευστη πιθηκοειδης διεθνιστικη αναφορα που νομιζεις οτι κραζεις. Η ολη διαφορα ειναι αυτα οτι που μολις ειπες θα μπορουσε να τα πει ο ιδιος με την διαφορα οτι θα ειχε ΠΛΑΚΑ. χιουμορ ισως λιγοτερο, ειδικα αν το συγκρινεις με τους κωμικους απο καποιους που εχει ξεπατικωσει κειμενα. Κακως, ωρες ωρες ξεφευγει απο το δεν υπαρχει παρθενογενεση και το γαμαει. Αλλα τα original του ειναι μια χαρα. Ξεπουλιεται με το να κανει λαστιχο την ιδεα του μπραφ αλλα στα @@ του, δεν θεωρει εαυτον καλλιτεχνη μαλλον. Χαβαλε κανει και το ξερει. Φανταζομαι κι αυτος ξενερωνει που τον αγαπανε τοσο τα 10χρονα αλλα και τι να κανει; Ποσοι απο σας στηριζετε ελληνες στανταπιστες με καλο κειμενο. Αντε και γαμισου σου λεει μεσαιε καταφαντασιαν κριτικε του χιουμορ.

Η αληθεια και γω οταν σκεφτομαι για το μπραφ και τα 12χρονα στεναχωριεμαι. Βλεπουνε αυτη την μαλακια ενω η αμεσως προηγουμενη γενια 12χρονων προβληματιζοταν και γινοντουσαν καλυτεροι οσο εβλεπαν jackass και λοιπες πιπες του mtv

• Like 2
Δημοσ.

Ελα το γκούγκλαρα

Αυτόν τον Κοντοπίδη μονο σε ενα βιντεο τον είδα που λέει κάτι στον Παντελίδη .

Τι στον μπούτσο , φίρμα τον έκαναν και αυτόν ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ελα το γκούγκλαρα

Αυτόν τον Κοντοπίδη μονο σε ενα βιντεο τον είδα που λέει κάτι στον Παντελίδη .

Τι στον μπούτσο , φίρμα τον έκαναν και αυτόν ;

Μη μιλας έτσι για τον αυτοκράτορα. 

• Like 6
Δημοσ.

Aν σταματουσε το ΜΠΡΑΦ καπου εκει στο νουμερο 10, ισως υπηρχε λογος να το συζητησουμε...Ομως τα 30+ επεισοδια που εχει βγαλει θεωρω οτι ειναι αρκετα για να καταλαβει ακομα και ο τελευταιος των τελευταιων οτι περαν του τραβηγμενου "χιουμορ", επαναλαμβανεται πιο πολυ κι απο τον Ρωμα στον ΑΝΤ1. Με τη διαφορα οτι ο δευτερος εχει σηματακι "Ε" πανω δεξια, ενω ο πρωτος για καποιο λογο μεγαλωνει τον αυξοντα αριθμο του επεισοδιου καθε φορα που παιζει σε επαναληψη.

πιστεύω ότι ο τύπος έχει ένα ταλέντο (ας το πούμε έτσι) στο γραπτό λόγο, το faenamalaka το διάβαζα αρκετά ευχάριστα

από τότε που αποφάσισε να κάνει τα κείμενα του βίντεο έπαψε να μου αρέσει και από τότε που έβγαλε και τη φάτσα του και άρχισε να μιλάει σε μη έτοιμο κείμενο φάνηκε η καθυστέρηση, δε τον αντέχω

όμως δε μπορώ να τον κατηγορήσω ούτε επειδή προσπαθεί να βγάλει λεφτά, ούτε επειδή θέλει να γίνει celebrity 

καλά κάνει και το εκμεταλλεύεται όσο μπορεί 

το ότι για μένα δεν είναι για κάτι παραπάνω από κείμενα και για σένα όχι για παραπάνω από 10 μπραφ δε λέει κάτι, όσο συνεχίζει και έχει views οφείλει να συνεχίσει 

Μη μιλας έτσι για τον αυτοκράτορα. 

ο οποίος σε αντίθεση με τον mikeus δεν προσπαθεί να το παίξει γαμάτος , ψαγμένος και επαναστάτης

είναι απλά γνήσιος ξεφτίλας που διασύρεται και διασύρει χωρίς κανένα φραγμό 

Δημοσ.

Η αληθεια και γω οταν σκεφτομαι για το μπραφ και τα 12χρονα στεναχωριεμαι. Βλεπουνε αυτη την μαλακια ενω η αμεσως προηγουμενη γενια 12χρονων προβληματιζοταν και γινοντουσαν καλυτεροι οσο εβλεπαν jackass και λοιπες πιπες του mtv

Μαζί σου. Μια παρατήρηση μόνο, οι fan του ΜΠΡΑΦ και των λοιπών σκατών, νομίζουν ότι έχουν άποψη. Θεωρούν ότι διαφέρουν από το κοινωνικό σύνολο, ότι ξεχωρίζουν από όσους στοχοποιεί ο Mikekleinmeinus. Τους φαίνεται ότι με το να ταυτίζονται με τον συγκεκριμένο παπάρα, ασκούν κοινωνική κριτική και επαναστατούν ενάντια στο κατεστημένο του καθωσπρεπισμού ξέρω 'γω. 

Οι fan του jackass απλά καφρίλα γούσταραν. Όχι ότι παίρνω το μέρος τους, αλλά μια διαφορά υπάρχει.

Όσοι πάλι βλέπουν τις πίπες του mtv, αντιστοιχούν σε όσους έβλεπαν πριν μια δεκαετία τα τραγικά ελληνικά ρεάλιτι. Είναι άλλη κατηγορία πιθήκων.

• Like 2
Δημοσ.

πιστεύω ότι ο τύπος έχει ένα ταλέντο (ας το πούμε έτσι) στο γραπτό λόγο, το faenamalaka το διάβαζα αρκετά ευχάριστα

από τότε που αποφάσισε να κάνει τα κείμενα του βίντεο έπαψε να μου αρέσει και από τότε που έβγαλε και τη φάτσα του και άρχισε να μιλάει σε μη έτοιμο κείμενο φάνηκε η καθυστέρηση, δεν τον αντέχω

όμως δε μπορώ να τον κατηγορήσω ούτε επειδή προσπαθεί να βγάλει λεφτά, ούτε επειδή θέλει να γίνει celebrity 

καλά κάνει και το εκμεταλλεύεται όσο μπορεί 

το ότι για μένα δεν είναι για κάτι παραπάνω από κείμενα και για σένα όχι για παραπάνω από 10 μπραφ δε λέει κάτι, όσο συνεχίζει και έχει views οφείλει να συνεχίσει 

ο οποίος σε αντίθεση με τον mikeus δεν προσπαθεί να το παίξει γαμάτος , ψαγμένος και επαναστάτης

είναι απλά γνήσιος ξεφτίλας που διασύρεται και διασύρει χωρίς κανένα φραγμό 

Δεν χρειαζονται υπερβολες. Νεοι ανθρωποι ειναι που βγαζουν τα λεφτα τους, τα οποια μαλιστα ειναι πολυ καλα για την εποχη που ζουμε, αντι να σχολιαζουν θεματα στο ινσομνια γραφουν κανα βιντεο και αν πιασει, επιασε. Ο Λαζοπουλος πρεπει να ειναι πολυ χειροτερος και απο τους 2 σε θεματα διασυρμου και διαμόρφωσης της κοινης γνωμης..

Δημοσ.

άντε να πάρει λίγη φόρα το θρεντ, γιατί έχω μείνει με τα ποπ κορν στο χέρι. Ρε τούφα σε ένα εκατομμύριο άσχετα σημεία τον κράζεις, τώρα που ήρθε η ώρα....

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=XbpM0iIcFsw

άντε να πάρει λίγη φόρα το θρεντ, γιατί έχω μείνει με τα ποπ κορν στο χέρι. Ρε τούφα σε ένα εκατομμύριο άσχετα σημεία τον κράζεις, τώρα που ήρθε η ώρα....

>implying οτι δεν τα εχω πει ξανα εδω μεσα

• Like 2
Δημοσ.

Που το παιζει ρε παιδια επαναστατης;

σας μιλησε για κανενα κινημα; για ηθικες αξιες; για οικολογια; θα τρελαθουμε;

Τωρα αν αυτοι που το παρακολουθουνε νομιζουνε οτι ειναι ψαγμενοι και γαματοι για αυτον ακριβως τον λογο, ειναι ηλιθιοι ακομα κι αν το πιστευανε γιατι παρακολουθουνε οπερα, ομιλιες του MIT και εξπρεσιονιστικο σινεμα.

• Like 2
Δημοσ.

Που το παιζει ρε παιδια επαναστατης;

σας μιλησε για κανενα κινημα; για ηθικες αξιες; για οικολογια; θα τρελαθουμε;

Τωρα αν αυτοι που το παρακολουθουνε νομιζουνε οτι ειναι ψαγμενοι και γαματοι για αυτον ακριβως τον λογο, ειναι ηλιθιοι ακομα κι αν το πιστευανε γιατι παρακολουθουνε οπερα, ομιλιες του MIT και εξπρεσιονιστικο σινεμα.

Mikieus εσυ εισαι?? 

Δημοσ.

Δεν μου αρεσει το ΜΠΡΑΦ. , ο Κοντοπιδης  και κατι αλλους που εχω πετυχει στο youtube

Ibtl

Γατακια ενας ειναι το master troll Άλεξ Τιτκώβ 

• Like 6
Δημοσ.

Γατακια ενας ειναι το master troll Άλεξ Τιτκώβ 

ο τιτκώβ είναι για πολύ ψαγμένους :P

πλάκα πλάκα αυτός αν και ο πιο μικρός πρέπει να είναι ο μόνος που το μυαλό του στροφάρει πραγματικά, αλλά δε παλεύται για πολλή ώρα

• Like 3
Δημοσ.

ο τιτκώβ είναι για πολύ ψαγμένους :P

πλάκα πλάκα αυτός αν και ο πιο μικρός πρέπει να είναι ο μόνος που το μυαλό του στροφάρει πραγματικά

Οχι ο μονος δεν ειναι. Απλα ειναι πιο ρομαντικος στο στανταπ. Τον παρακολουθησει απο κοντα (σε live) με Δημοπουλο (για τεταρτη φορα) και Φισφη (αρκετα καλος που δεν του το 'χα).

Ο Τιτκωβ εκτος απο ευφης και με αποψη ειναι απο τους λιγους που δεν φορτωνει με ΣΑΒΟΥΡΑ το comedy lab.

Δημοσ.

Ο αντρας πρεπει να ειναι κυνηγος. Ετσι πηρα καραμπινα και την σκοτωσα.

Γελαστε ρε

Δε ηερω

Το σταντ απ δεν ειναι του γουστου μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...