nilosgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Βλακειες για 16χρονα και για αυτους που γελανε με τα αστεια του ΣΕφερλη ακα χαχανουλιδες , στην ιδια κατηγορια ειναι και οσοι βλεπουν οτι λινκ τους στελνουν απο το utube aka αργοσχολοι. Sent from my ipad4 using Insomnia μια μαλακία και μισή ειναι ο mikeius εκτός απο άσκημος(ας μην έδειχνε τη μάπα του) και nerd νομίζει οτι έγινε πρώτη μουρη στο καβούρι αλλα το καβούρι έχει σφηνωθεί στο μπάτο του και γιαυτό συμπεριφέρεται δυσκοίλια. Θα του προτινα να αρχίσει dulcolax, αυτά παίρνει και η γιαγιά μου. η εκπομπή του ειναι ενα σκουπίδι της νεοελληνικής κοπρολαγνικής κουλτούρας 12χρονων άτριχων πυθικανθρώπων που ακούνε bieber και φτύνουν το γάλα τσι μάνας τους απο ενθουσιασμό . Aν σταματουσε το ΜΠΡΑΦ καπου εκει στο νουμερο 10, ισως υπηρχε λογος να το συζητησουμε...Ομως τα 30+ επεισοδια που εχει βγαλει ειναι αρκετα για να καταλαβει ακομα και ο τελευταιος των τελευταιων οτι περαν του τραβηγμενου "χιουμορ", επαναλαμβανεται πιο πολυ κι απο τον Ρωμα στον ΑΝΤ1. Με τη διαφορα οτι ο δευτερος εχει σηματακι "Ε" πανω δεξια, ενω ο πρωτος για καποιο λογο μεγαλωνει τον αυξοντα αριθμο του επεισοδιου καθε φορα που παιζει σε επαναληψη. In other news, αν δεν εχετε τι τραγουδι να ακουσετε, τι παιχνιδι να παιξετε, τι εργασια να κανετε, τι γκομενα να χαιδεψετε, τι τσοντα να δειτε, τοτε καλη περιτπωση ειναι και ο mikeius για να καψετε κανα 5λεπτο απτη ζωη σας Μαζί σου. Μια παρατήρηση μόνο, οι fan του ΜΠΡΑΦ και των λοιπών σκατών, νομίζουν ότι έχουν άποψη. Θεωρούν ότι διαφέρουν από το κοινωνικό σύνολο, ότι ξεχωρίζουν από όσους στοχοποιεί ο Mikekleinmeinus. Τους φαίνεται ότι με το να ταυτίζονται με τον συγκεκριμένο παπάρα, ασκούν κοινωνική κριτική και επαναστατούν ενάντια στο κατεστημένο του καθωσπρεπισμού ξέρω 'γω. Οι fan του jackass απλά καφρίλα γούσταραν. Όχι ότι παίρνω το μέρος τους, αλλά μια διαφορά υπάρχει. Όσοι πάλι βλέπουν τις πίπες του mtv, αντιστοιχούν σε όσους έβλεπαν πριν μια δεκαετία τα τραγικά ελληνικά ρεάλιτι. Είναι άλλη κατηγορία πιθήκων. Δεν χρειαζονται υπερβολες. Νεοι ανθρωποι ειναι που βγαζουν τα λεφτα τους, τα οποια μαλιστα ειναι πολυ καλα για την εποχη που ζουμε, αντι να σχολιαζουν θεματα στο ινσομνια γραφουν κανα βιντεο και αν πιασει, επιασε. Ο Λαζοπουλος πρεπει να ειναι πολυ χειροτερος και απο τους 2 σε θεματα διασυρμου και διαμόρφωσης της κοινης γνωμης.. Αυτός που κράζει τους πάντες αλλά ντρέπεται να δείξει την φάτσα του γιατί θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι; Όχι δεν τον έχω ακουστά (ή τουλάχιστον δεν του δίνω σημασία)... Μερικά αστεια του ειναι καλά. Πολλά είναι κλεμμένα (όπως στο βιντεο που ποσταρε ο τούφας), χωρις να κάνει καποια αναφορά ενώ ο ίδιος είχε πειραχτεί όταν πολλοί πόσταραν σε μπλογκ μια λιστα με καθημερινα πραγματα που κάνουμε και ειχε γράψει ο ίδιος σαν δικιά τους. Οι φαντεζί βρισιές κουράζουν απο το δεύτερο κιόλας βίντεο εκτός και αν είσαι κάτω απο 16-17 όπου γουστάρεις να ακους τέτοια και τα θεωρεις ακρως επαναστατικά. (δεν βγάζω τον εαυτό μου σε εκείνη την ηλικία απ'έξω) Οι ''σοβαρές'' απόψεις του είναι στηριγμένες σε επιχειρήματα του κώλου και διαρκώς ενάντια στο ''κατεστημένο''. Όλοι είναι ψευτοκουλτουριάρηδες, όλοι είναι δηθεν, όλοι το παίζουν κλπ. Αν δεν τα πιστεύει και το κάνει απλά για να βγαλει γέλιο καλώς. Αν τα πιστεύει κιόλας, ε. Αλλά όπως και να έχει, είναι απλα μια σατυρική εκπομπή. Και τόσα που έγραψα είναι πάρα πολλά. γουστα ειν αυτα εσεις τι παρακολουθειτε; ποσα επισοδια ειδατε και σχηματισατε αποψη; Εν τω μεταξύ και το logo του κλεμμένο ειναι http://www.johnnycupcakes.com/ Το εχει πει
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Πειτε λιγο κατι. Ο Ττκωβ που αναφερετε ειναι ενας που λεγοταν blackeaglegr ή καπως ετσι? Αν ναι τον ειχα δει καποια στιγμη και ειχα καταληξει πως εχει καψει εγκεφαλικα, αλλαξε κατι? Ρωταω σοβαρα, δεν τον εχω δει τελευταια.
Antwni Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ο τιτκωβ μου την σπάει άσχημα. Δε ξέρω, το στυλάκι του δε μ'αρέσει καθόλου... 3
bnvdarklord Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Πειτε λιγο κατι. Ο Ττκωβ που αναφερετε ειναι ενας που λεγοταν blackeaglegr ή καπως ετσι? Αν ναι τον ειχα δει καποια στιγμη και ειχα καταληξει πως εχει καψει εγκεφαλικα, αλλαξε κατι? Ρωταω σοβαρα, δεν τον εχω δει τελευταια. Nightpowergr; Ο ρόλος που παιζει εκει ειναι του καθυστεριμένου παντως
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Nightpowergr; Ο ρόλος που παιζει εκει ειναι του καθυστεριμένου παντως A ok, αυτο ηθελα, αν ηταν ρολος ολο αυτο που εκανε ή πραγματικα ηταν ετσι. Disclaimer: Ενα δυο επεισοδια ειχα δει μονο
Razor7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Nightpowergr; Ο ρόλος που παιζει εκει ειναι του καθυστεριμένου παντως Νομίζω δε ζορίζεται και πολύ.
Sellers Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 γουστα ειν αυτα εσεις τι παρακολουθειτε; ποσα επισοδια ειδατε και σχηματισατε αποψη; Το εχει πει 1. συμφωνώ 2. Γενικά? Παρα πολλά πράγματα. 3. Ολα. 1
vk13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Nτάξει ρε σεις. Γέλιο βγάζουνε σε μένα τουλάχιστον. Τον τιτκοβ τον έβλεπα από παλιά είχε πλάκα ως nightpower, πραγματικά είναι μαστερ στην ακυρίλα, ο τύπος το κατέχει αυτό που κάνει. Οι γκριμάτσες του καθυστερημένου και του χαζού που παίρνει δεν υπάρχουν, μέγα τρολλ... Ο Mikeus οκ βγάζει γέλιο αλλά μου φαίνεται μ@λ@κ@ς.. Τον κοντοπίδη τον ανακάλυψα πρόσφατα. Πολύ καλός στην ακυρίλα επίσης αλλά κουράζει πολύ νομίζω ειδικά στις επιστολές αν και έχει μερικές καλές. Στο ponzi room πέταγε κάτι κορυφαία σε καλεσμένους που έφερνε.
johnieXoX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ψόφιο thread παρά κάποιες αξιόλογες προσπάθειες.. απογοητεύτηκα..
nilosgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Για το logo το έχει πει σε συνέντευξη στο Ραδιόφωνο και αν έχεις τόσο μεγάλη περιέργεια ψάξε στο fb fan page, έχει κάνει ένα ποστ πριν κάτι φεγγάρια και έλεγε γιατί έχει το μαφην με τα κοκκαλα για logo. Προσωπικά εμένα και γέλιο μου βγάζει αλλά και συμφωνώ με πολλά που λέει (κυρίως περί τεχνοφοβικων, περί γέρων που κράζουν τη νεολαία, and so on). Μάλιστα πολλά τα έλεγα ήδη, οπότε νιώθω και μια δικαίωση. Επίσης τον παρακαλουθω απ όταν είχε το μπογκ -συγκεκριμένα λίγο πριν το σταματήσει- και εδώ και κάνε χρόνο+ που έγινε mainstream γουστάρω γιατί λέω "όταν εγώ έβλεπα μπράφ, εσείς βλέπατε επανάληψη το εμείς κι εμείς". Επίσης θέλω να κάνω μια ερώτηση. Όλοι εσείς που δεν σας αρέσει το μπράφ -άσχετα για ποιον λόγο-, το pokemon το βλέπατε, το yugioh, το dragonball; (όχι δεν ειρωνεύομαι, απλά θέλω να πω πως αν δεν βλέπατε, πιθανότητα είστε μια γενιά πίσω, οπότε "χάσμα γενεών => χάσμα απόψεων/γουστων") ΥΓ: Για τον Jeremy τί άποψη έχετε; 1. συμφωνώ 2. Γενικά? Παρα πολλά πράγματα. 3. Ολα. 2. Όταν θες να περάσει ένα 10αλεπτο. Πχ μέχρι να κατέβει η ταινία, να ζεσταθεί το φαγητό κλπ
Opaiktis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ΥΓ: Για τον Jeremy τί άποψη έχετε; τρομπας 3
REDODIN7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πειτε λιγο κατι. Ο Ττκωβ που αναφερετε ειναι ενας που λεγοταν blackeaglegr ή καπως ετσι? Αν ναι τον ειχα δει καποια στιγμη και ειχα καταληξει πως εχει καψει εγκεφαλικα, αλλαξε κατι? Ρωταω σοβαρα, δεν τον εχω δει τελευταια. NightpowerGR Ανεβαζει βιντεο αλλα οχι συχνα Στην αρχη ηταν καλος το τελευταιο χρονο ειναι γαμησετα
Toufas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 καταλαβαινεις οτι λες καλα αυτα που ειχε παρει απο αλλους, και τα δικα του μεταμοντερνα gtp ε? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις