Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να απολυθούν οι τεμπέληδες γιατροι, να μείνουν οι λίγοι και καλοί κτλ κτλ κτλ.

Το ότι ο λόγος που περιμένεις ειναι καταρχήν η έλλειψη προσωπικου, (και ΑΝ υπάρχει προβλημα συστημικο εμεις δε το γνωριζουμε γιατι δε ξέρουμε πως δουλεύει αυτο το συστημα) δεν ταράζει κανέναν :P :P

Ειδες πουθενα να κατηγορησα κανεναν γιατρο?

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειδες πουθενα να κατηγορησα κανεναν γιατρο?

Μη σκοτίζεσαι :-). Δεν σε κατηγόρησα για κάτι. Λέω απλά οτι υπάρχει μια μειοψηφία κόσμου που θεωρει οτι ακόμα και στην υγεία υπάρχει πληρότητα και πρέπει να φυγει κόσμος.

• Like 1
Δημοσ.

Τον γιατρό τον ρώτησες πόσες ώρες σερί είχε δουλέψει πριν τον βρεις εσύ να πίνει αραχτός τον καφέ του και το τσιγάρο του;

Ή τα 10 + χρόνια σπουδών για να δουλεύει τόσες ώρες και να παίρνει 1,5 χιλιάρικο τον μήνα; (Ασχέτως το τι νομίζεις, η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών δεν είναι πλούσιοι).

Και αφού το ακτινολογικό είχε κλείσει τι ήθελες να κάνει, να σου δώσει ματζούνια ή να απευθυνθεί στην έκτη του αίσθηση για να δώσει διάγνωση;

Γιατί δεν τον ρωτούσες αν μπορούσες να πας αύριο το πρωί παρά τον άφησες να φύγει;

thewordintelligenceisalsothepolaropposit

Μήπως έπρεπε να τον συλλάβει κιόλας; Δικαιολογίες του κώλου βλέπω. Αν δε του αρέσουν τα λεφτά ας κάνει άλλη δουλειά που παίρνει περισσότερα. 

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως κανονικά από γιατρό που καπνίζει (οπουδήποτε, δε με ενδιαφέρει) πρέπει να του αφαιρούν το πτυχίο. Δε μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να είναι υπεύθυνος για ζωές.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως κανονικά από γιατρό που καπνίζει (οπουδήποτε, δε με ενδιαφέρει) πρέπει να του αφαιρούν το πτυχίο. Δε μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να είναι υπεύθυνος για ζωές.

oh boy, you did go full retard....

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δημοσ.

Οι γιατροί είναι σαν τις ωραίες γκόμενες. Βρίσκουν και τα κάνουν επειδή τους περνάει. Και μετά λέει 8 στους 10 γιατρούς έχουν δεχθεί επίθεση.

8 στους 10 είναι σκατάδες. Πραγματικό ποσοστό προφανώς. Είναι τόσο γίδια όμως που δεν λένε να το καταλάβουν.

• Like 7
Δημοσ.

Τα 3 ευρώ την ώρα από που προκύπτουν; Εγώ το χειρότερο που έχω ακούσει είναι για ειδικευόμενο 900 ευρώ βασικό, χωρίς υπερωρίες, νυχτερινά και αργίες. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη γνώση επί του θέματος, απλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό.

Δημοσ.

Αν δε του αρέσουν τα λεφτά ας κάνει άλλη δουλειά που παίρνει περισσότερα. 

Μα, σπουδασε 10 χρονια... δενθα παρει αποζημιωση για αυτα τα 10 χρονια;

Δημοσ.

Οι γιατροί και οι οδοντίατροι, είναι πρακτικά ανεξέλεγκτοι.

Μερικοί είναι παρορμητικοί και «εκδικητικοί», ειδικά οι νοσοκομειακοί και των πανεπιστημιακών κλινικών…  

Αν αυτά δεν αλλάξουν με πρωτοβουλία των ιδίων και των συλλόγων τους, το μέλλον τους προβλέπεται δυσοίωνο.

Δημοσ.

Δυστυχώς η κατάσταση με τους ανθρωπογιατρούς είναι δύσκολη και μάλιστα σαν το καρπούζι .

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

διάβασα μόνο το σκηνικό του op
κλάματα ... λες και περιέγραφε επισόδιο απο ΑΜΑΝ
δυστυχώς μου έχουν τύχει και εμένα περίεργες φάσεις στα νοσοκομεία
όπως να μου λένε οτι το ακτινολογικό έχει πρόβλημα με το μηχάνιμα και έχει χαλάσει(ενο έχω κλίσει ραντεβού και χρειάζομαι την ακτηνογραφία εκείνη την μέρα)

να παίρνω τηλέφωνο μια φίλη της μάνας μου που δουλευει στο νοσοκομείο και 30 λεπτά αργότερα(πήγα με λεωφορείο)

να είμαι με την ακτινογραφία στο χέρι.

να είμαι με ορό και να έχει γεμίσει το σωληνάριο αίμα μέχρι και μέσα στον ορό (τράβαγε με κάποιο τρόπο ) να λεω στη χοντρή νοσοκόμα να το φτιάξει και να μου λέει " ε καλα , δεν τρέχει τίποτα"
τσι λέω αμα σου δώσω κουτουλιά και σου σπάσω τα δόντια θα πω το ίδιο γιαυτο κάνε τη δουλειά σου σε παρακαλώ :-)
άνοιξε μια βαλβίδα και έφτιαξε

θα βαριόταν να κουνήσει το χέρι μη χάσει καμια θερμίδα ο βίσονας

• Like 4
Δημοσ.

Ναι . Και εγω στο Παναγία στην Κρήνη είχα κλείσει ραντεβού για υπέρηχο για ενα κουρμπαλάκι στην κοιλιά και μετά απο ενα δίμηνο και αφου περίμενα 2 ωρες και 15 ' μπηκα και μ είπαν οτι δεν είχαν την κεφαλή για τέτοιο βάθος ....

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

oh boy, you did go full retard....

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Αντί να λες τους άλλους καθυστερημένους, απόδειξε ότι δεν είσαι εσύ με το να προσφέρεις επιχειρήματα. Αλλιώς είτε μιλάς/γράφεις, είτε κλάνεις, το ένα και το αυτό.

Ο δικός μου βασικός συλλογισμός είναι ότι όταν ο άλλος έχει γραμμένη στα τέτοια του τη δική του υγεία με αυτό τον καταστρεπτικότατο εθισμό, δεν του εμπιστεύομαι με τίποτα τη δική μου. Μπορείς να απαντήσεις λογικά, ή να σε βάλω ignore;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...