Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτα απ'όλα, αν δεν βαριόσουν και διάβαζες όλα τα ποσταρίσματα θα έβλεπες ότι είπα ότι το παιδί είχε δίκιο.

Δεύτερον, ζω χρόνια στο εξωτερικό, και αν ΞΑΝΑ είχες διαβάσει όλα τα ποσταρίσματα θα έβλεπες ότι και εγώ το μπουρδέλο κατηγορώ και τις καταστάσεις που επικροτούν.

Τρίτον, πάρε ένα λινκ του 2010 να διαβάσεις τους μισθούς του ΕΣΥ

http://www.metataxeis.gr/index.php?topic=56267.0

Μην ξεχνάς ότι είναι πριν από 3 χρόνια, με καινούργια ρύθμιση που θέλουν να κάνουν, ο γιατρός στο ΙΚΑ θα παίρνει το αστρονομικό ποσό των 600 ευρώ.

http://iatroi.eu/2013/04/13/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%BC%CE%B5-600-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%B2%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83/

Να και ένα λινκ του 2013

http://www.iatropedia.gr/articles/read/3616

Τέταρτον, ηθικό δίδαγμα; Πριν κάνουμε quote να τα διαβάζουμε τα ρημάδια τα ποσταρίσματα, μην χάνουμε τζάμπα τον χρόνο μας σε σεντόνια. Υπάρχουν καλύτερες ασχολίες να συνοδευτούν με το πρωινό καφεδάκι μας :)

Εχεις δικιο (οσον αφορα το πρωινο καφεδακι), διαβασα ολες τις σελιδες, ομως απαντησα μονο σε αυτο που ηθελα. Οσο για τους μισθους αστο καλυτερα....μπορει να "ξεκινανε" με 600-700-800-900Ε ομως το θεμα ειναι που "καταληγουν" με τα επιδοματα και τα υπολοιπα....οποτε επετρεψε μου να αμφιβαλλω για τα ποσα.

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οι μειώσεις για τους γιατρούς

ΙΙΙ. Μισθολόγιο γιατρών ΕΣΥ

Α) Βασικός μισθός

Συντονιστής διευθυντής 1.665 Σήμερα 2.055 ευρώ

Διευθυντής 1.580 Σήμερα 2.054 ευρώ

Επιμελητής α΄ 1.513 Σήμερα 1.759 ευρώ

Επιμελητής β΄ 1.321 Σήμερα 1.468 ευρώ

Ειδικευόμενος 1.007 Σήμερα 1.027 ευρώ

Β) Επίδομα νοσοκομειακής απασχόλησης

Διευθυντής – συντονιστής 238 Σήμερα 291,46 ευρώ

Επιμελητής Α΄ 205 Σήμερα 251,94 ευρώ

Επιμελητής Β΄ 174 Σήμερα 211,79 ευρώ

Ειδικευόμενος 190 Σήμερα 229,93 ευρώ

Γ) Πάγια αποζημίωση για ενημέρωση βιβλιοθήκης κ.λπ.

Διευθυντής – συντονιστής 225 Σήμερα 274,45 ευρώ

Επιμελητής Α΄ 195 Σήμερα 237,21 ευρώ

Επιμελητής Β΄ 164 Σήμερα 199,97 ευρώ

Ειδικευόμενος 123 Σήμερα 149,78 ευρώ

Δ) Επίδομα θέσης ευθύνης

Ορίζεται σε 156 ευρώ για τους συντονιστές διευθυντές και όσους διευθυντές ασκούν χρέη συντονιστή (σήμερα 190,26 ευρώ).

Ε) Ωρομίσθιο εφημεριών

Υπολογίζεται με συντελεστή 0,0042 (αντί 0,0059) επί του βασικού μισθού που κατέχει ο δικαιούχος.

Στ) Αποζημίωση εφημεριών διευθυντών νοσοκομείων Α΄ Ζώνης

Η μηνιαία αποζημίωση των συντονιστών διευθυντών νοσοκομείων Α΄ Ζώνης και των διευθυντών των πανεπιστημιακών κλινικών εργαστηρίων και μονάδων είναι ίση με το 30%, του βασικού μισθού του συντονιστή, αντί το 49% του βασικού μισθού του διευθυντή που ισχύει.

- See more at: http://www.moneyonline.gr/site/article/2973/i-nees-apodoches-gia-to-2013-ton-ergazomenon-me-idika-misthologia#sthash.VeeFxdZg.dpuf

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63777132

Αφορολόγητη πρέπει να παραμένει κάθε παροχή που καταβάλλεται σε μισθωτό, ανεξάρτητα από την ονομασία της (επιχορήγηση, αποζημίωση, επίδομα κ.λπ.), εφόσον καλύπτει δαπάνες για την εκτέλεση της υπηρεσίας του ή την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεξαγωγή της.

--------------------

αν καταλαβα καλα ο ειδικευομενος για μερικα χρονια ξεκιναει με ~1600ε

αυτος εχει τα τυχερα απο τις φαρμακευτικες στο νοσοκομειο ή μονο στο ιδιωτικο ιατρειο?

σιγουρα μπορει να εχει ιδ.ιατρειο(εστω να συνταγογραφει) δεν θα βγαζει κανα καθαρο 600ε ?

• Like 1
Δημοσ.

Μα, σπουδασε 10 χρονια... δενθα παρει αποζημιωση για αυτα τα 10 χρονια;

:-D  . Δε νομίζω να του έβαλε κανείς το πιστόλι στο κρόταφο να σπουδάσει γιατρός. Κάποιος φύτουλας ήταν που γούσταρε τη κονόμα και σα γίδι πήγε να σπουδάσει ένα υπερκορεσμένο επάγγελμα επειδή "έχεις δει κανα γιατρό να πεινάει;" . Αν ήταν ότι επένδυση κάνουμε στη ζωή να αποδίδει κ να αποσβένει, τότε δε θα υπήρχε κανένας χαμένος.

• Like 4
Δημοσ.

Οι μειώσεις για τους γιατρούς

ΙΙΙ. Μισθολόγιο γιατρών ΕΣΥ

Α) Βασικός μισθός

Συντονιστής διευθυντής 1.665 Σήμερα 2.055 ευρώ

Διευθυντής 1.580 Σήμερα 2.054 ευρώ

Επιμελητής α΄ 1.513 Σήμερα 1.759 ευρώ

Επιμελητής β΄ 1.321 Σήμερα 1.468 ευρώ

Ειδικευόμενος 1.007 Σήμερα 1.027 ευρώ

--------------------

αν καταλαβα καλα ο ειδικευομενος για μερικα χρονια ξεκιναει με ~1600ε

αυτος εχει τα τυχερα απο τις φαρμακευτικες στο νοσοκομειο ή μονο στο ιδιωτικο ιατρειο?

σιγουρα μπορει να εχει ιδ.ιατρειο(εστω να συνταγογραφει) δεν θα βγαζει κανα καθαρο 600ε ?

Αμα 'γεια σου γιατι μερικοι προσπαθουν να μας τρελλανουν μου φαινεται!!!!

Δημοσ.

Μιλάμε για μισθό και όχι για τυχερά, παρανομίες και φακελάκια.

Με αυτήν την λογική τυχερά έχει και ο μπακάλης της γειτονιάς όταν δίνει λάθος ρέστα, ο υδραυλικός όταν δεν κόβει αποδείξεις, ο καθηγητής που κάνει ιδιαίτερα στο μαύρο.

Ανειδίκευτος γιατρός μπορεί να ανοίξει ιατρείο, αλλά υπάρχουν προυποθέσεις.

Η ειδίκευση βασικά είναι μεταπτυχιακό. Ο ειδικευόμενος τρώει τόσες πολλές ώρες στο νοσοκομείο που αμφιβάλλω να υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί να έχει ταυτόχρονα και δικό του ιατρείο. Αλλά καλύτερα ας μιλήσουν οι γιατροί του φόρουμ.

Δημοσ.

Πάντως κανονικά από γιατρό που καπνίζει (οπουδήποτε, δε με ενδιαφέρει) πρέπει να του αφαιρούν το πτυχίο. Δε μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να είναι υπεύθυνος για ζωές.

Αντί να λες τους άλλους καθυστερημένους, απόδειξε ότι δεν είσαι εσύ με το να προσφέρεις επιχειρήματα. Αλλιώς είτε μιλάς/γράφεις, είτε κλάνεις, το ένα και το αυτό.

Ο δικός μου βασικός συλλογισμός είναι ότι όταν ο άλλος έχει γραμμένη στα τέτοια του τη δική του υγεία με αυτό τον καταστρεπτικότατο εθισμό, δεν του εμπιστεύομαι με τίποτα τη δική μου. Μπορείς να απαντήσεις λογικά, ή να σε βάλω ignore;

Εθισμός δεν είναι μόνο το τσιγάρο. Με αυτήν την λογική θα πρέπει να αφαιρούνται τα πτυχία και από γιατρούς υπέρβαρους. Και υπέρβαρο εννοώ οποιονδήποτε με πάνω από 10 κιλά από το κανονικό βάρος. Επίσης και στους γιατρούς που δεν αθλούνται καθημερινά. Που δεν κοιμούνται τουλάχιστον ένα 8ωρο σερί την μέρα, τις ίδιες ώρες κάθε μέρα χωρίς να μαμάνε κάθε λίγο και λιγάκι το εσωτερικό τους ρολόι, γιατί κάτι έκτακτο συνέβη, γιατί άλλαξε η βάρδια τους, κτλ. Σε αυτούς που καταναλώνουν πολύ καφέ, κάνει κακό στα νεύρα. Που το τσούζουν πού και πού με τους φίλους σε ρεπό, γιατί κάνει κακό στο συκώτι. Κτλ, κτλ

Τώρα κατάλαβες γιατί ο συλλογισμός σου δεν έχει λογική και ήταν παρανοικός; όσο για το Ignore τα @@ μας κουνιούνται.

Για να δώσω ένα παράδειγμα του τρόπου που σκέφτεσαι:

Ο μπατσος είναι όργανο

το μπουζούκι είναι όργανο

μπουζούκι=μπάτσος

Εμ, έλα που δεν είναι έτσι. Αστειοι οι  ισχυρισμοί σου. Τι δεν καταλαβαίνεις;

• Like 1
Δημοσ.

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου.

1. Άλλο οι γιατροί στο ΕΣΥ, άλλο στα ιδιωτικά ιατρεία. Μπορεί ο ιδιώτης να ζητάει και να παίρνει 140 ευρώ την επίσκεψη, αλλά ο γιατρός στην εφημερία παίρνει 3 ευρώ την ώρα με το ζόρι. Εγώ δεν έχω συναντήσει κάνενα άλλο επάγγελμα στην Ελλάδα που να πληρώνεται 3 ευρώ την ώρα, ειδικά για υπερωριακή εργασία! Γι’ αυτό και η ατάκα «εγώ σε πληρώνω» σε γιατρό που εφημερεύει είναι δυστυχώς ατυχής. Ειδικά αυτόν τον καιρό που οι εφημερίες πληρώνονται με πολλούς μήνες καθυστέρηση.
  2. Οι συνθήκες εργασίας στο ΕΣΥ είναι άθλιες και η συμπεριφορά του κοινού απέναντι στους γιατρούς τραγική. Άπειρα τα περιστατικά που γιατροί έχουν φάει ξύλο και, ασχέτως αν κάποιοι έχουν άσχημη συμπεριφορά, το γεγονός ότι μπορεί στη δουλειά σου να φας ξύλο είναι κάτι που δεν είναι αστείο.
  3. Όλα τα παραπάνω δεν δικαιολογούν τη συμπεριφορά που περιγράφει ο φίλος. Όσο κουρασμένος κι αν είσαι, όσο δύσκολες οι συνθήκες, όσο χαμηλός ο μισθός, δεν επιτρέπεται να φέρεσαι έτσι. Έχεις άνθρωπο που πονάει απέναντί σου.
  4. Το κάπνισμα απαγορεύεται στο νοσοκομείο και, ακόμα κι αν δεν απαγορευόταν, είναι υπέρτατη ξεφτίλα για επαγγελματία υγείας να καπνίζει σε κλειστό χώρο. ΚΑΜΙΑ δικαιολογία.
  5. Το σύστημα ήταν χάλια, τώρα δεν έχει και λεφτά και έγινε ακόμα χειρότερο, με αποτέλεσμα να εξαγριώνει προσωπικό και ασθενείς. Η καλή διάθεση είναι ο μόνος τρόπος να γίνει μια δουλειά. Αν κάποια εκ των δύο πλευρών δεν την έχει, θα καταλήγουμε σε τραγικές καταστάσεις.

Περαστικά στον φίλο.

συμφωνω απολυτα με το 4.  

Δημοσ.

Τον γιατρό τον ρώτησες πόσες ώρες σερί είχε δουλέψει πριν τον βρεις εσύ να πίνει αραχτός τον καφέ του και το τσιγάρο του;

Ή τα 10 + χρόνια σπουδών για να δουλεύει τόσες ώρες και να παίρνει 1,5 χιλιάρικο τον μήνα; (Ασχέτως το τι νομίζεις, η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών δεν είναι πλούσιοι).

Και αφού το ακτινολογικό είχε κλείσει τι ήθελες να κάνει, να σου δώσει ματζούνια ή να απευθυνθεί στην έκτη του αίσθηση για να δώσει διάγνωση;

Γιατί δεν τον ρωτούσες αν μπορούσες να πας αύριο το πρωί παρά τον άφησες να φύγει;

Not sure if trolling OR just stupid

Δημοσ.

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου.

• Άλλο οι γιατροί στο ΕΣΥ, άλλο στα ιδιωτικά ιατρεία. Μπορεί ο ιδιώτης να ζητάει και να παίρνει 140 ευρώ την επίσκεψη, αλλά ο γιατρός στην εφημερία παίρνει 3 ευρώ την ώρα με το ζόρι. Εγώ δεν έχω συναντήσει κάνενα άλλο επάγγελμα στην Ελλάδα που να πληρώνεται 3 ευρώ την ώρα, ειδικά για υπερωριακή εργασία! Γι’ αυτό και η ατάκα «εγώ σε πληρώνω» σε γιατρό που εφημερεύει είναι δυστυχώς ατυχής. Ειδικά αυτόν τον καιρό που οι εφημερίες πληρώνονται με πολλούς μήνες καθυστέρηση.

Αυτή η καραμέλα πρέπει κάποτε να τελιώσει ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ (γιατρούς, αστυνομικούς, δασκάλους, καθηγητές, εφοριακούς κλπ).

ΟΚ, ας πούμε ότι όλοι πληρώνονται λίγο ... τι πάει να πει αυτό ?

άμα είναι έτσι να το κλείσουμε το μαγαζί να δώσουμε τα κλειδιά σε κανέναν άλλο μπας και μπορεί να το συμμαζέψει.

Κανείς δεν έκανε γιατρό κανέναν με το ζόρι ...

Δημοσ.

Εθισμός δεν είναι μόνο το τσιγάρο. Με αυτήν την λογική θα πρέπει να αφαιρούνται τα πτυχία και από γιατρούς υπέρβαρους. Και υπέρβαρο εννοώ οποιονδήποτε με πάνω από 10 κιλά από το κανονικό βάρος. Επίσης και στους γιατρούς που δεν αθλούνται καθημερινά. Που δεν κοιμούνται τουλάχιστον ένα 8ωρο σερί την μέρα, τις ίδιες ώρες κάθε μέρα χωρίς να μαμάνε κάθε λίγο και λιγάκι το εσωτερικό τους ρολόι, γιατί κάτι έκτακτο συνέβη, γιατί άλλαξε η βάρδια τους, κτλ. Σε αυτούς που καταναλώνουν πολύ καφέ, κάνει κακό στα νεύρα. Που το τσούζουν πού και πού με τους φίλους σε ρεπό, γιατί κάνει κακό στο συκώτι. Κτλ, κτλ

Φίλε μου σε γενικές γραμμές έτσι θα έπρεπε να είναι, όμως κάνεις ένα ατόπημα. Συγκρίνεις συνήθειες και καταστάσεις που δεν αποφεύγονται με έναν καρκινογόνο εθισμό. Σα να μου λες ότι ένας αλκοολικός είναι το ίδιο με έναν που δεν αθλείται. Σαφώς και ένας γιατρός θα έπρεπε να κάνει όλα αυτά που λες υπό ιδανικές συνθήκες (που δεν υπάρχουν, το κατανοώ), αλλά δεν είναι το ίδιο με το να διατηρεί έναν εθισμό που πάει κόντρα σε ό,τι έχει σπουδάσει. Μπορώ να το δεχτώ σε έναν άσχετο με τον κλάδο, αλλά όχι σε έναν επαγγελματία υγείας, το θεωρώ ξεφτίλα.

ΥΓ. Όσο για τον τύπο πιο πάνω με τα μπουζούκια και τα όργανα (και γαμώ τα επιχειρήματα για την Α' Δημοτικού), σταματώ εδώ, δεν έχει νόημα και απλά μπήκε για να προσβάλει. Ας πιάσει τα @@ του να μην κουνιούνται, ignore.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή η καραμέλα πρέπει κάποτε να τελιώσει ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ (γιατρούς, αστυνομικούς, δασκάλους, καθηγητές, εφοριακούς κλπ).

ΟΚ, ας πούμε ότι όλοι πληρώνονται λίγο ... τι πάει να πει αυτό ?

άμα είναι έτσι να το κλείσουμε το μαγαζί να δώσουμε τα κλειδιά σε κανέναν άλλο μπας και μπορεί να το συμμαζέψει.

Κανείς δεν έκανε γιατρό κανέναν με το ζόρι ...

Ρε συ DrLo, εγώ ο ίδιο είπα ότι ο χαμηλός μισθός δεν έκανε κανέναν σοβαρό άνθρωπο γαϊδούρι και ότι δεν δικαιολογεί τίποτα.

Αλλά επειδή δεν είναι καλό να έχουμε λάθος εντυπώσεις, 1600 ευρώ δεν έπαιρνε ο ειδικευόμενος ποτέ. Με όλα μέσα τα επιδόματα σήμερα παίρνει κάπου 1000 νομίζω.

Edit: τα 1000 ισχύουν για τον πιο παλιό ειδικευόμενο. Ο νεοδιοριζόμενος παίρνει 850.

Δημοσ.

Φίλε μου σε γενικές γραμμές έτσι θα έπρεπε να είναι, όμως κάνεις ένα ατόπημα. Συγκρίνεις συνήθειες και καταστάσεις που δεν αποφεύγονται με έναν καρκινογόνο εθισμό. Σα να μου λες ότι ένας αλκοολικός είναι το ίδιο με έναν που δεν αθλείται. Σαφώς και ένας γιατρός θα έπρεπε να κάνει όλα αυτά που λες υπό ιδανικές συνθήκες (που δεν υπάρχουν, το κατανοώ), αλλά δεν είναι το ίδιο με το να διατηρεί έναν εθισμό που πάει κόντρα σε ό,τι έχει σπουδάσει. Μπορώ να το δεχτώ σε έναν άσχετο με τον κλάδο, αλλά όχι σε έναν επαγγελματία υγείας, το θεωρώ ξεφτίλα.

ΥΓ. Όσο για τον τύπο πιο πάνω με τα μπουζούκια και τα όργανα (και γαμώ τα επιχειρήματα για την Α' Δημοτικού), σταματώ εδώ, δεν έχει νόημα και απλά μπήκε για να προσβάλει. Ας πιάσει τα @@ του να μην κουνιούνται, ignore.

Να το πάρουμε αλλιώς τότε...

Έρευνες έχουν πει ότι μπορεί να υπάρξει εθισμός στην ζάχαρη. Αλλά ακόμα και να μην έχει κάποιος εθισμό, ή να μην ισχύουν τα αποτελέσματα των ερευνών, ας πούμε ότι ένας γιατρός στην ηλικία των 45 αρρωσταίνει από διαβήτη τύπου ΙΙ.

Με την δική σου λογική, αν τον πιάσουν να τρώει οτιδήποτε απαγορευτικό για την υγεία του, οτιδήποτε έχει ζάχαρη μέσα, ή τον πιάσουν να μην τηρεί αυστηρά το πρόγραμμα δίαιτας που του έχουν επιβάλλει, πρέπει να του πάρουν την άδεια, γιατί αν δεν σέβεται την δική του υγεία, πώς γίνεται να του εμπιστευτούμε την δική μας;

Και αν δεν έχεις γνώση από προσωπική/οικογενειακή πείρα το τι εστί διαβήτης, να σε πληροφορήσω πως τα επόμενα χρόνια θα πρόκειται για μάστιγα γιατί τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται με ανησυχητικούς ρυθμούς. Από τις πιο ύπουλες ασθένειες, γιατί ενώ είσαι άρρωστος, δεν πονάς. Όταν αρχίζουν οι πόνοι, είναι πολύ αργά γιατί ο διαβήτης την έχει κάνει την ζημιά του και σε έχει χτυπήσει είτε στα μάτια, είτε στα νεφρά, είτε στα αγγεία, είτε σε όλα από αυτά, οδηγώντας σε νεφρική ανεπάρκεια, τύφλωση, ακρωτηριασμούς και σοβαρότατα προβλήματα στα αγγεία/κυκλοφοριακό του σώματος και κατά συνέπεια στον θάνατο.

Δημοσ.

Να το πάρουμε αλλιώς τότε...

Έρευνες έχουν πει ότι μπορεί να υπάρξει εθισμός στην ζάχαρη. Αλλά ακόμα και να μην έχει κάποιος εθισμό, ή να μην ισχύουν τα αποτελέσματα των ερευνών, ας πούμε ότι ένας γιατρός στην ηλικία των 45 αρρωσταίνει από διαβήτη τύπου ΙΙ.

Με την δική σου λογική, αν τον πιάσουν να τρώει οτιδήποτε απαγορευτικό για την υγεία του, οτιδήποτε έχει ζάχαρη μέσα, ή τον πιάσουν να μην τηρεί αυστηρά το πρόγραμμα δίαιτας που του έχουν επιβάλλει, πρέπει να του πάρουν την άδεια, γιατί αν δεν σέβεται την δική του υγεία, πώς γίνεται να του εμπιστευτούμε την δική μας;

Και αν δεν έχεις γνώση από προσωπική/οικογενειακή πείρα το τι εστί διαβήτης, να σε πληροφορήσω πως τα επόμενα χρόνια θα πρόκειται για μάστιγα γιατί τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται με ανησυχητικούς ρυθμούς. Από τις πιο ύπουλες ασθένειες, γιατί ενώ είσαι άρρωστος, δεν πονάς. Όταν αρχίζουν οι πόνοι, είναι πολύ αργά γιατί ο διαβήτης την έχει κάνει την ζημιά του και σε έχει χτυπήσει είτε στα μάτια, είτε στα νεφρά, είτε στα αγγεία, είτε σε όλα από αυτά, οδηγώντας σε νεφρική ανεπάρκεια, τύφλωση, ακρωτηριασμούς και σοβαρότατα προβλήματα στα αγγεία/κυκλοφοριακό του σώματος και κατά συνέπεια στον θάνατο.

Χαίρω πολύ.Και στον υπολογιστή υπάρχει εθισμός αλλά δεν είναι το ίδιο με το τσιγάρο.Το τσιγάρο σε σκοτώνει κάθε φορά που τραβάς μια τζούρα.

Κανονικά το τσιγάρο έπρεπε να καταργηθεί εντελώς και να απαγορεύεται η πώλησή του σε όλους.Είναι ναρκωτικό.

Δημοσ.

:-D  . Δε νομίζω να του έβαλε κανείς το πιστόλι στο κρόταφο να σπουδάσει γιατρός. Κάποιος φύτουλας ήταν που γούσταρε τη κονόμα και σα γίδι πήγε να σπουδάσει ένα υπερκορεσμένο επάγγελμα επειδή "έχεις δει κανα γιατρό να πεινάει;" . Αν ήταν ότι επένδυση κάνουμε στη ζωή να αποδίδει κ να αποσβένει, τότε δε θα υπήρχε κανένας χαμένος.

Αυτα που εγραψα ειναι τα πιστευω του μεσου πτυχιουχου.

post-216584-0-24298600-1379621690_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...