Προς το περιεχόμενο

αντλίες θερμότητας


helldelk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τις Link.png Site: http://www.apolloteck.gr/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%B9%CE%B5%CF%82_%CE%98%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82/">αντλίες θερμότητας , βρήκα την παρακάτη διεύθυνση όπου μπορεί να ενημερωθεί:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωμά:

 

1)Είναι μεγάλο καραγκιοζιλίκι, να ανοίγεις θέμα για να διαφημίσεις το μαγαζί σου, ειδικά όταν το site στο οποίο το κάνεις, έχει συγκεκριμένη πολιτική σχετικά με τη διαφήμιση και μπορείς να διαφημιστείς επίσημα, κατόπιν συμφωνίας και - λογικότατο - επί πληρωμή.

 

2) Είναι ακόμα μεγαλύτερο καραγκιοζιλίκι, να θεωρείς τα μέλη τού forum τόσο ηλίθια, ώστε να πιστέψουν το (για μωρά παιδιά στην κυριολεξία) : «Βρήκα την παρακάτω διεύθυνση...»...Ίδρωσες στο ψάξιμο ρε φίλε!

 

3) Διάβασε τους όρους χρήσης τού forum...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τις αντλίες θερμότητας, βρήκα την παρακάτη διεύθυνση όπου μπορεί να ενημερωθεί:</p>

 

Μας περνας για μ@λ@κες?

 

Ban lock ban lock

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μη το λες, δε το ξέρουμε αν όντως ενοχλεί. Εδώ ρε συ ο άλλος το έχει κάνει βούκινο στο insomnia με τη διαφήμιση των πάνελ, δεν τον πειράζει κανένας. Οι αναφορές «γράφονται».

 

Κι υποτίθεται πως με βάση τους κανόνες 2.12 και 2.15 (αν θυμάμαι καλά τα νούμερα) δεν επιτρέπεται να διαφημίζεις προϊόντα ή να δημιουργείς προφίλ με διαφημιστικά νικ/λογότυπα στρην υπογραφή κτλ.

 

Αλλά εκείνον με τα πάνελ τον αφήνουν χύμα και τον τρώμε στη μάπα. Οπότε κι εγώ έχω συμπεράνει πως το insomnia κάποια συμφωνία έχει κάνει με εκείνον, είτε φίλοι είναι με κάποιον από εδώ, είτε υπάρχει οικονομική συμφωνία.

 

 

 

Υ.Γ. Τουλάχιστον αυτός διαφημίζει κάτι που δεν είναι απατεωνιά συσκευή, δε μαμιέται... :-)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...