Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Εδώ και μέρες είναι φορές που πχ όταν παίζει κάποιο τραγούδι στο PC ή Youtube και πάω να ανοίξω νέα σελίδα κάνει για 1 sec σαν να έχει κολλήσει και μετά ξεκολλάει. Τι γίνετε? έχω τρέξει το ccleaner αλλά τίποτα...

Δημοσ.

Γειά χαρά, έχεις πολλά πρόσθετα στον firefox? Δοκίμασε να τα απενεργοποιήσεις όλα μήπως κάποιο προκαλεί την καθυστέρηση.

Δημοσ.

Τα εχω και εγω αυτα τα κολληματα εδω και πολλες εκδοσεις του ff, μετα απο ψαξιμο και δοκιμες εχω καταληξει οτι φταιει ο flash player , απο την εκδοση 11.2 και μετα αρχισαν τα προβληματα.

Δημοσ.

Και εγώ κάτι τέτοιο υποψιάζομαι γιατί είναι φορές που λέει ότι κάτι σταμάτησε να λειτουργεί και τα σχετικά.

Πότε θα παίξουμε κανένα ξερόγκαζο? :P?

• Like 1
Δημοσ.
πάω να ανοίξω νέα σελίδα κάνει για 1 sec σαν να έχει κολλήσει και μετά ξεκολλάει. Τι γίνετε?

Και είσαι έτοιμος να τα σπάσεις όλα ε? :P

Δημοσ.

Ρε αιι! που θα μου πεις εμένα για σύστημά μου... :P. Ποτέ δεν μου τα έκανε αυτά!

Τώρα έχω μέσα μόνο Adblock. Ακόμα κολλάει αλλά ποιο λίγο.

Δημοσ.

Ρε αιι! που θα μου πεις εμένα για σύστημά μου... :P. Ποτέ δεν μου τα έκανε αυτά!

Τώρα έχω μέσα μόνο Adblock. Ακόμα κολλάει αλλά ποιο λίγο.

Τα 3gb είναι λίγα την σημερον ημέραν.

Δημοσ.

Πια έκδοση του Firefox; Εγώ χθες έβαλα τον 24 και όταν είναι ανοιχτός κολλάει όλος ο υπολογιστής για 1 λεπτό και επανέρχεται μετά. Τώρα είμαι με Chrome και δεν παρατήρησα τίποτα κολλήματα. Η μ***ια είναι ότι με έβαλε να βγάζω - βάζω μνήμες μπας και...

Σε άλλο σύστημα δεν το έχω δοκιμάσει... βαριέμαι και δεν προλαβαίνω κιόλας γιατί δουλεύω. Αν και κάποιος άλλος έχει το ίδιο θέμα ας μας πει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...