HERTHAN Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Υπαρχει και -10ε φτηνοτερα στο κωτσοβολο Αν ηταν -100 κατι θα γινονταν.
ePixieDust Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Καταρχήν καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα... Είμαι newbie.. Επειδή ψάχνω για laptop μέχρι 600 ευρώ το είναι καλή προσφορά? Θέλω κάτι για να παίζω και κανένα παιχνιδάκι... Αν έχετε τίποτα άλλο να προτείνεται σε αυτά τα χρήματα είμαι όλη αυτιά.. Δεν θα έλεγα όχι και σε 17' (το ξέρω ζητάω πολλά.. )
lj23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 αυτος ειναι καλυτερος απο την προσφορα του ΜΜ; http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=15810 μπορει καποιος να μου προτεινει μεχρι 600€ ενα απλο για gaming; pes...κλπ\... ειμαι αναμεσα στην προσφορα του ΜΜ και στον παραπανω; κανω λαθος;
spook Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 προσωπικά δεν θα διάλεγα το παραπάνω από την στιγμή που υπάρχει σε αυτή την τιμή το laptop του θέματος.
lj23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 αρα το λαπτοπ του θεματος ειναι ενταξει με απλο gaming κλπ;
takjar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 αρα το λαπτοπ του θεματος ειναι ενταξει με απλο gaming κλπ; Μια χαρά είναι, αλλά για να το σιγουρέψουμε κάνα μας post 5 παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν. π.χ εάν σε ενδιαφέρουν τα: 1) FEZ 2) Super Meat Boy 3) Tropica 4 4) Dota 2 5) Torchlight 2 τότε κάνεις την δουλειά σου και με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών πόσο μάλλον την πολύ καλή του θέματος. Το ιδανικό είναι, να πάρεις μια 5άδα από παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν και να τσεκάρεις recommended. Έπειτα να τσεκάρεις σε συγκριτικά τη συγκεκριμένη κάρτα γραφικών και επεξεργαστή που παίζει σε σχέση με τα recomended. Τέλος εάν υποψιάζεσαι ότι τα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν είναι "μυστήρια" απαιτητικά (π.χ Civilization V) ψάξτο περισσότερο. Στο λέω αυτό διότι μπορεί να λες, έλα μωρέ πόσο βαρύ θα είναι το Civilization V αφού τα έχω τα recommended και με το παραπάνω, αλλά να δουλεύει διαφορετικά σε ATI απ ότι NVIDIA κλπ
lj23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 τα παιχνιδια ειναι απλα..δλδ pro κλπ..σε καμια περιπτωση παιχνιδια οπως assasins creed κλπ... οποτε καλυπτομαι γενικα απο το pc; και περα απο τα απλα παιχνιδια θελω καθημερινη απλη χρηση..
PETROS13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικά σαν επεξεργαστής είναι καλός. Γραφικών σε στυλ 5670 από ότι καταλαβαίνω. Εξαρτάται με τη χρήση πάνα. Δεν ξέρω από θερμοκρασίες τι παίζει όμως.
keysmith Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ο επεξεργαστής είναι "αργός" για i7 (είναι η σειρά ULV με προσανατολισμό την κατανάλωση όχι τις επιδώσεις). Εχει επιδώσεις παρόμοιες ενός "κλασσικού" i5 και όχι i7. To score στο cpubencmark είναι 3900 όταν οι κανονικοί i7 (σειρά Μ) πιάνουν 6500+ Είπα αργός σε σχέση με, όχι αργός. Δεν είναι κακό το laptop αλλά μην νομίζεται ότι παίρνεται και "κανονικό" i7.. Νομίζω είναι τίμια πρόταση, όχι προσφορά.
spirosd2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Τι i7 ρε παιδιά ο επεξεργαστής είναι κατώτερος και από ορισμένους ι5.
joepower Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 keysmith στην τιμη αυτη μπορουμε να βρουμε κατι καλυτερο?εχεις να μου προτεινεις κατι?γενικα δεν γνωριζω γιααυτο ρωταω.παιχνιδια αν παιξω θα παιξω κανενα online τυπου battlefield κτλ.θα με καλυπτει? spirosd2008 οποτε ο http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=15810 που ανεφερε ενας φιλος ειναι καλυτερος?ειμαι στην αναζητηση για αγορα λαπτοπ γιαυτο κ τοσες ερωτησεις.
spirosd2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Για παιχνίδια τέτοια δεν κάνει κανένα από τα 2, θελεις ισχυρα γραφικά, δες για gt750m και πάνω.
joepower Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 δηλαδη αυτος με την καρτα που φορα ειναι καλυτερος?http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/124207-dell-inspiron-3521?cmicc=skroutz και αν πουμε οτι δεν με ενδειαφερουν τα παιχνιδια τι μου προτεινεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα