Προς το περιεχόμενο

laptop=Προβλημα


PantaExwProblima

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας

 

Έχω ένα συγκεκριμένο πρόβλημα με το laptop μ. Κάθε φορά π πάω να παίξω ένα παιχνίδι(όχι τπτ βαρύ style μετιν και τέτοια)μετά από ελάχιστα λεπτά π το έχω και παίζει μ βγάζει ένα μνμ(το norton)οτι το συγκεκριμένο παιχνίδι κάνει έντονη χρήση στην μνήμη του pc.....και εκεί π παίζω μ μαυρίζει η οθόνη αλλά τα λαμπάκια/κουμπιά ανάβουν ακόμα και ακούω για λίγα δευτερόλεπτα τον ήχο από το παιχνίδι μετά π έχει μαυρίσει η οθόνη. Οταν όμως είμαι απλά στο net δν συμβαίνει. Το πρόβλημα το παθαίνει τους τελευταίους μήνες....το έχω περίπου 2-3 χρόνια και αρχικά έπαιζα και βαριά παιχνίδια. Μάλιστα μερικές φορές δν μ το κάνει αυτό το πρόβλημα αφού έχουν περάσει 2-3-4 ώρες(δν είναι προβλέψιμο,δλδ δν βγάζει κανένα παράξενο ήχο πριν κλείσει η οθόνη).Τι φταίει?Μπορεί να φτιαχτεί?Το laptop είναι HP i5.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ο υπολογιστής ειναι καθαρός απο σκόνες, χνουδια και αερίζεται σωστά (φυσιολογικές θερμοκρασίες) τοτε δες τα παρακατω.

 

Απενεργοποίησε το norton για μερικές ώρες και ζορισε το μηχάνημα να δεις αν στο κάνει.

Επισης σύνδεσε μια εξωτερική οθόνη, απενεργοποίησε το norton για μερικές ώρες και ζορισε το μηχάνημα να δεις αν στο κάνει.

 

Πες μας τα αποτελέσματα και βλέπουμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ :P

 

Το norton το έχω βάλει τώρα  τελεφταια μπας και έφτιαχνε αλλά που....θα το δοκιμάσω και θας σας πω...εξωτερική οθόνη τώρα λίγο δύσκολο να βρω καθώς έχω 2 τεράστιες(από τον σταθερό) αλλά δν μπαίνουν σε laptop....Πως μπορώ να ελέγξω τις θερμοκρασίες,υπάρχει κανένα πρόγραμμα η μέσα από το pc να ψάξω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...