manos_mpoukali Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα σε ολους...θελω να απεγκαταστησω ενα παιχνιδι αλλα δεν μου το εμφανιζει στην απεγκατασταση προγραμματων..επισης το παιχνιδι δεν βρισκεται μεσα στα αρχεια εφαρμογων αλλα σε φακελο games στον © δισκο! η απευθειας διαγραφη του φακελου ειναι σωστη λυση η οχι?? ευχαριστω...!
manos_mpoukali Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 μα το θεμα ειναι φιλε μου οπως γραφω και στο αρχικο ποστ οτι δεν υπαρχει το παιχνιδι στην απεγκατασταση προγραμματων!!
manos_mpoukali Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 δεν οποτε πετας τον φακελο απλα. δεν υπαρχει αλλος τροπος η αυτο θα εκανες εσυ??
Xristaras12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 εφοσον δεν το βλεπεις πουθενα,σημαινει 2 πραγματα 1)το παιχνιδι μαλλον δεν ειναι αυθεντικο(κατεβασμενο δηλαδη)και συνεπαγεται το 2 2)μερικα παιχνιδια δεν γινονται εγκατασταση αλλα ουσιαστικα μια αποσυμπιεση σε εναν φακελο και παιζουν. Μου εχει τυχει και σε μενα το συγκεκριμενο,απλα σβηνεις τους φακελους του και τελειωσε 1
manos_mpoukali Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 εφοσον δεν το βλεπεις πουθενα,σημαινει 2 πραγματα 1)το παιχνιδι μαλλον δεν ειναι αυθεντικο(κατεβασμενο δηλαδη)και συνεπαγεται το 2 2)μερικα παιχνιδια δεν γινονται εγκατασταση αλλα ουσιαστικα μια αποσυμπιεση σε εναν φακελο και παιζουν. Μου εχει τυχει και σε μενα το συγκεκριμενο,απλα σβηνεις τους φακελους του και τελειωσε εχεις απολυτο δικιο και στα 2!ευχαριστω... διαγραφη λοιπον και τελος! 1
SpirosLouis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 sorry! Λάθος από μέρος μου Αν τυχαίνει επίσης να έχεις το Ccleaner στον υπολογιστή σου μπορείς να τρέξεις ένα καθαρισμό του μητρώου γιατί συνήθως δημιουργούν και εκεί κλειδιά.(ή και save games στον φάκελο του χρήστη σου) Αλλά ναι όπως τα είπε ο φίλος Χρήστος έχουνε τα πράγματα. 1
manos_mpoukali Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 sorry! Λάθος από μέρος μου Αν τυχαίνει επίσης να έχεις το Ccleaner στον υπολογιστή σου μπορείς να τρέξεις ένα καθαρισμό του μητρώου γιατί συνήθως δημιουργούν και εκεί κλειδιά.(ή και save games στον φάκελο του χρήστη σου) Αλλά ναι όπως τα είπε ο φίλος Χρήστος έχουνε τα πράγματα. εννοειται οτι θα παιχτει καθαρισμος μητρωου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα