Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους...θελω να απεγκαταστησω ενα παιχνιδι αλλα δεν μου το εμφανιζει στην απεγκατασταση προγραμματων..επισης το παιχνιδι δεν βρισκεται μεσα στα αρχεια εφαρμογων αλλα σε φακελο games στον © δισκο! η απευθειας διαγραφη του φακελου ειναι σωστη λυση η οχι?? ευχαριστω...!

post-274581-0-99167800-1379783568_thumb.png

Δημοσ.

εφοσον δεν το βλεπεις πουθενα,σημαινει 2 πραγματα

1)το παιχνιδι μαλλον δεν ειναι αυθεντικο(κατεβασμενο δηλαδη)και συνεπαγεται το 2

2)μερικα παιχνιδια δεν γινονται εγκατασταση αλλα ουσιαστικα μια αποσυμπιεση σε εναν φακελο και παιζουν.

Μου εχει τυχει και σε μενα το συγκεκριμενο,απλα σβηνεις τους φακελους του και τελειωσε

• Like 1
Δημοσ.

εφοσον δεν το βλεπεις πουθενα,σημαινει 2 πραγματα

1)το παιχνιδι μαλλον δεν ειναι αυθεντικο(κατεβασμενο δηλαδη)και συνεπαγεται το 2

2)μερικα παιχνιδια δεν γινονται εγκατασταση αλλα ουσιαστικα μια αποσυμπιεση σε εναν φακελο και παιζουν.

Μου εχει τυχει και σε μενα το συγκεκριμενο,απλα σβηνεις τους φακελους του και τελειωσε

εχεις απολυτο δικιο και στα 2!ευχαριστω... διαγραφη λοιπον και τελος!

• Like 1
Δημοσ.

sorry! Λάθος από μέρος μου :-)

Αν τυχαίνει επίσης να έχεις το Ccleaner στον υπολογιστή σου μπορείς να τρέξεις ένα καθαρισμό του μητρώου γιατί συνήθως δημιουργούν και εκεί κλειδιά.(ή και save games στον φάκελο του χρήστη σου) Αλλά ναι όπως τα είπε ο φίλος Χρήστος έχουνε τα πράγματα. :-)

• Like 1
Δημοσ.

sorry! Λάθος από μέρος μου :-)

Αν τυχαίνει επίσης να έχεις το Ccleaner στον υπολογιστή σου μπορείς να τρέξεις ένα καθαρισμό του μητρώου γιατί συνήθως δημιουργούν και εκεί κλειδιά.(ή και save games στον φάκελο του χρήστη σου) Αλλά ναι όπως τα είπε ο φίλος Χρήστος έχουνε τα πράγματα. :-)

εννοειται οτι θα παιχτει καθαρισμος μητρωου!!! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...