SuPERTrupER Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια γεια σας θελω οσο ποιο γρηγορα απαντησης στο θεμα σας παρακαλω γιαιτ στης 6 πεταω ξεκιναω ταξιδι απο ροδο για αμερικη λοιπον περνω μαζι λαπτοπ και δυο εξωτερικους σκληρους δισκους ο ενας δεν εχει τιποτα μεσα ο αλλος που ειναι 1tera εχει ταινιες instals απο παιχνιδια κλπ θα υπαρξει προβλημα αν τον βαλω στην βαλιτσα ? γιατι θα παραλαβω στην αμερικη την βαλιτσα μου..λετε εκει να μου τον ανοιξουν και να δουν τι εχω μεσα? γιατι οπως ξερουμε το κατεβασμα απαγορευτε η λετε απλα να την περασουν την βαλιτσα επειδη δεν θεωριτε ουτε οπλισμος ουτε οτι μεταφερω κατι κακο? δωστε τα φωτα σας ευχαριστω
Tenshi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Και εκεί που περίμενα καμιά ερώτηση στύλ: "Αν περάσει απο το Xray ο σκληρός,θα πάθουν τίποτα τα δεδομένα;", βλέπω τον φίλο να τον πάει τρεις και μία για τα παράνομα κατεβασμένα...λές και η RIAA/ΕΑ έχουν γεμίσει τα αεροδρόμια με κομάντα. Ρε αντε πέτα για Αμέρικα και να περάσεις καλά λέω γώ... 1
SuPERTrupER Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Αρχοντα μου ευχαριστω για την απαντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα