Porg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αν θες να παραμυθιάζεσαι , έχεις κάθε δικαίωμα , δεν έχεις δικαίωμα να τρολλάρεις και να παραπληροφορείς..... Δεν τρολλάρει άσχετος και ανιστόρητος είναι απλός σαν κλασσικός ελληνάρας έχει άποψη για όλα και θα επιμείνει σε αυτό που είπε στην αρχή μέχρι να πεθάνει, υπάρχουν 1-2 ακόμη απορώ που είναι εξαφανισμένοι
tolis_01 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Θα μας μάθουν και ιστορία οι υπερασπιστές των ταγματασφαλιτών τώρα. 2
deesnider Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 40 χρόνια ύπαρξης ΚΚΕ, φόνο στη μεταπολίτευση για πολιτικές πεποιθήσεις δεν ακούσαμε ποτέ. Είναι που δεν έχει κυβερνήσει ακόμα (λέμε και καμιά μαλ... να περνάει η ώρα, έτσι; ) Γιατί δε ρίχνεις μια ματιά στο αν ακούστηκε για τα ...αδελφάκια του, τα οποία κυβέρνησαν ανά τον κόσμο; Ακριβώς - μέχρι τελείας, όμως... - τα ίδια πρεσβεύουν και οι ντόπιοι εκφραστές τους. Τι σε μπερδεύει; Η καραμέλα περί ...δημοκρατίας που πιπιλάνε στις ομιλίες τους; Όσοι λέτε για Marfin κλπ προσπαθώντας να δικαιολογήσετε το φόνο του Φύσσα, παίζει να έχετε άχυρα στο κεφάλι σας. Αν δε δικαιολογούμε το φόνο τού ανθρώπου, αλλά αναφέρουμε την ιστορία τής marfin, ως απάντηση στη γελοιότητα: «Οι μεν φονιάδες, οι δε ...παιδιά που αγωνίζονται για τα υψηλά τους ιδεώδη», είναι εντάξει, ή πάλι τίθεται υπό εξέταση το περιεχόμενο τού κεφαλιού μας; 2
παπι Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αν δε δικαιολογούμε το φόνο τού ανθρώπου, αλλά αναφέρουμε την ιστορία τής marfin, ως απάντηση στη γελοιότητα: «Οι μεν φονιάδες, οι δε ...παιδιά που αγωνίζονται για τα υψηλά τους ιδεώδη», είναι εντάξει, ή πάλι τίθεται υπό εξέταση το περιεχόμενο τού κεφαλιού μας; Εισαι φασιστας. 2
Porg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Το είπα δεν το είπα; Μέχρι να πεθάνει εκεί, η ίδια κασέτα
DrLo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 3. Δεν ξέρω. Μπορεί να δεχτείς αποδοκιμασμούς. "αποδοκιμασμούς" ... αυτό είναι που έλεγα ότι οι αριστεροί μπορούν να "αμπαλάρουν" το λόγο τους ... Ο ΧΑγίτης θα έλεγε "Μπορεί να σε σπάσουν στο ξύλο" 2
tolis_01 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 "αποδοκιμασμούς" ... αυτό είναι που έλεγα ότι οι αριστεροί μπορούν να "αμπαλάρουν" το λόγο τους ... Ο ΧΑγίτης θα έλεγε "Μπορεί να σε σπάσουν στο ξύλο" Μπορεί και να μην σε σπάσουν
deesnider Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ο λαός αποφασίσει μέσα από εκλογές ότι θέλει να περάσουμε σε κομμουνισμό σύμφωνα με το λενινστικό πρότυπο είμαι και εγώ σύμφωνος. Ε, εντάξει...κι οι άλλοι δε διορίστηκαν! Λαός τους ψήφισε και μάλιστα, πολύ περισσότερος... 2
DrLo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Στο πως θα αντιμετωπιστεί η ναζιστική βία όταν δημιουργεί τάγματα εφόδου με τη βοήθεια της αστυνομίας, δεν έχω λάβει καμία απάντηση. Δε το ρώτησες ποτέ. έδωσες αμέσως την λύση στη δημιουργία των αντίθετων ομάδων που θα μας προστατέψουν. σίγουρα όχι φτιάχνοντας αντι-ταγματα ... Πρέπει να αναλάβει η ασντυνομία και απλά να ισχύσει ο νομος. Τόσο απλά. Θα μου πεις "μα η αστυνομία δε κάνει τίποτα" ... μάζεψε όσους έτσι κι αλλιώς μαζέυονται στα αντι-τάγματα και κάθε μέρα πήγαινε κάνε σαματα στην αστυνομίας. Το ίδιο κάνε απαιτόντας από την αστυνομία να μαζέυει τον κάθενα από την αντίθετη μεριά που σπάει/καίει όποιον και ότι θέλει ή όποιον δεν περνα το face-control toy. Μπορεί και να μην σε σπάσουν Γιατί να μην είναι αυτονόητο ότι δε θα σε σπάσουν ? Γιατί να "μπορεί και να" ?
LRoi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι που δεν έχει κυβερνήσει ακόμα (λέμε και καμιά μαλ... να περνάει η ώρα, έτσι; ) Γιατί δε ρίχνεις μια ματιά στο αν ακούστηκε για τα ...αδελφάκια του, τα οποία κυβέρνησαν ανά τον κόσμο; Ακριβώς - μέχρι τελείας, όμως... - τα ίδια πρεσβεύουν και οι ντόπιοι εκφραστές τους. Τι σε μπερδεύει; Η καραμέλα περί ...δημοκρατίας που πιπιλάνε στις ομιλίες τους; Αν δε δικαιολογούμε το φόνο τού ανθρώπου, αλλά αναφέρουμε την ιστορία τής marfin, ως απάντηση στη γελοιότητα: «Οι μεν φονιάδες, οι δε ...παιδιά που αγωνίζονται για τα υψηλά τους ιδεώδη», είναι εντάξει, ή πάλι τίθεται υπό εξέταση το περιεχόμενο τού κεφαλιού μας; Α. Το ΚΚΕ αποτελεί ένα ιστορικό απολίθωμα και οι οπαδοί του - εκφραστές του, αντιμετωπίζονται από εμένα ως γραφικοί και τίποτα παραπάνω. Το παραπάνω κόμμα το απαρτίζουν κάποιοι γέροι και κάποιες γριούλες με σημαίες του ΠΑΜΕ και κάτι φοιτητές που πουλάνε κομουνισμό με το χαρτζηλίκι του μπαμπά. Μόλις απειληθεί η περιουσία τους, το γυρνάνε στον φιλελευθερισμό. Β. Τα παιδιά που αγωνίζονται για τα υψηλά ιδεώδη είναι δική σου εφεύρεση προφανώς. Στη μία περίπτωση υπάρχει και έγκλημα και ένοχος, στην άλλη έχει αποδοθεί αυθαίρετα στην αριστερά η πυρκαγιά της Marfin. Sorry, αλλά η εμπλοκή μέχρι και της ΕΥΠ στην υπόθεση με κάνει ιδιαιτέρως καχύποπτο για το ποιος κρύβεται πίσω από το «δυστύχημα» στη Marfin
deesnider Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εισαι φασιστας. Ε, πες το επιτέλους! Αστοδιάλο πια! Όλη την ώρα αναρωτιέμαι για το τι είμαι...
tolis_01 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δε το ρώτησες ποτέ. έδωσες αμέσως την λύση στη δημιουργία των αντίθετων ομάδων που θα μας προστατέψουν. σίγουρα όχι φτιάχνοντας αντι-ταγματα ... Πρέπει να αναλάβει η ασντυνομία και απλά να ισχύσει ο νομος. Τόσο απλά. Θα μου πεις "μα η αστυνομία δε κάνει τίποτα" ... μάζεψε όσους έτσι κι αλλιώς μαζέυονται στα αντι-τάγματα και κάθε μέρα πήγαινε κάνε σαματα στην αστυνομίας. Το ίδιο κάνε απαιτόντας από την αστυνομία να μαζέυει τον κάθενα από την αντίθετη μεριά που σπάει/καίει όποιον και ότι θέλει ή όποιον δεν περνα το face-control toy. Γιατί να μην είναι αυτονόητο ότι δε θα σε σπάσουν ? Γιατί να "μπορεί και να" ? Η αστυνομία συνεργάζεται μαζί τους. Αν επιχειρήσεις όσα λες, το πολύ πολύ να βρεθείς στη ΓΑΔΑ να σου κάνουν βασανιστήρια με tazer και να σου λένε "εδώ είμαστε χρυσή αυγή, έχουμε στείλει τα ονοματάκια σας στα γραφεία μας", όπως οι 15 αντιφασίστες περσι. Το "μπορεί και" το είπα για πλάκα. Δεν ξέρω αν μετακόμισαν τα εξάρχεια, αλλά τελευταία φορά που πέρασα ήταν στο κέντρο της αθήνας. Πιο κέντρο δεν γίνεται. Περνάνε κάθε λεπτό εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ειδών από εκεί και δεν γίνεται τίποτα (εκτός από εμπόριο πρέζας τα βράδια με την ανοχή της αστυνομίας).
Porg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Η αστυνομία συνεργάζεται μαζί τους. Αν επιχειρήσεις όσα λες, το πολύ πολύ να βρεθείς στη ΓΑΔΑ να σου κάνουν βασανιστήρια με tazer και να σου λένε "εδώ είμαστε χρυσή αυγή, έχουμε στείλει τα ονοματάκια σας στα γραφεία μας", όπως οι 15 αντιφασίστες περσι. Δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις