Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Guardian πάντως δεν θα το δημοσίευε αν δεν υπήρχαν αποδείξεις.

Σήμερα είναι από τις μέρες που τα ξένα ΜΜΕ αντί να είναι φερέφωνα του καπιταλισμού που προωθούν την αντζέντα των ιμπεριαλιστών προβάλοντας ψευτικες εικόνες γίνονται προστάτες των αδικημένων ?

Να βγει μια εφαρμογή να ενημερώνει το Google Calendar γιατί έχω χάσει το λογαριασμό.

• Like 3
  • Απαντ. 449
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...για να μιλάμε σωστά. Εκτός κι αν θες βοήθεια για να εντοπίσεις τη διαφορά των δύο όρων...

Μόνο που στη δική σου περίπτωση που αναφέρεις, δεν υπάρχει ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Στην περίπτωση του ΧΑ, υπάρχουν τα στοιχεία, έρχονται και οι αποδείξεις.

Δημοσ.

Μόνο που στη δική σου περίπτωση που αναφέρεις, δεν υπάρχει ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Στην περίπτωση του ΧΑ, υπάρχουν τα στοιχεία, έρχονται και οι αποδείξεις.

Παράθεσε εδώ τα συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία συνδέουν το φόνο τού Φύσσα με συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και καταδεικνύουν την πράξη του ως υποκινούμενη από το χώρο αυτό.

Στοιχεία θέλω όμως, έτσι; Όχι «φορούσε μπλούζα με μαίανδρο», «είχε πάει σε συγκέντρωση τού αδολφολιάκου», «τον ξέρω τον κερατά, χρυσαύγουλο είναι» και τέτοιες τρίχες. Στοιχεία, τα οποία μια σοβαρή αστυνομία υποχρεούται να διερευνήσει. Είμαι σε αναμονή.

• Like 1
Δημοσ.

Παράθεσε εδώ τα συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία συνδέουν το φόνο τού Φύσσα με συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και καταδεικνύουν την πράξη του ως υποκινούμενη από το χώρο αυτό.

Στοιχεία θέλω όμως, έτσι; Όχι «φορούσε μπλούζα με μαίανδρο», «είχε πάει σε συγκέντρωση τού αδολφολιάκου», «τον ξέρω τον κερατά, χρυσαύγουλο είναι» και τέτοιες τρίχες. Στοιχεία, τα οποία μια σοβαρή αστυνομία υποχρεούται να διερευνήσει. Είμαι σε αναμονή.

Εν αναμονή της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου θα σου πω μόνο ότι εκτίθεσαι.

Δημοσ.

Σήμερα είναι από τις μέρες που τα ξένα ΜΜΕ αντί να είναι φερέφωνα του καπιταλισμού που προωθούν την αντζέντα των ιμπεριαλιστών προβάλοντας ψευτικες εικόνες γίνονται προστάτες των αδικημένων ?

Να βγει μια εφαρμογή να ενημερώνει το Google Calendar γιατί έχω χάσει το λογαριασμό.

Για το συγκεκριμένο post μόνο, στο επόμενο βλέπουμε πως θα μας βολέψει!

Πάντως έχει πλάκα, ξαφνικά και μέσα σε 2-3 μέρες όλοι οι "σκληροπυρηνικοί ναζιστές" έχουν πάρει φόρα τα ΜΜΕ και ρουφιανεύουν τα πάντα!Δεν υπάρχει εφημερίδα που να μην έχει συνέντευξη τους!

Δημοσ.

Σίγουρα ο Lucifer τρέχει κάποιο σατανικό κοινωνιολογικό πείραμα, δεν εξηγείται αλλιώς η πρόσθεση σελίδων στο παρόν thread...

Eνταξει δεν ειναι κακο,εδω ο κοσμος καιγεται,τι να μιλαμε,για προφυλακτικα....?? :P :P

Δημοσ.

Εγώ απλά είπα πως για να διαδόθηκε σε μεγάλα ξένα μμε, πάει να πει ότι υπήρχαν κάποια βασικά στοιχεία. Δεν έβγαλα αποτέλεσμα δίκης πριν γίνει. Τώρα αν ήταν προς το συμφέρον των ιμπεριαλιστών η διάδοση της είδησης, τι να πω.

Δημοσ.

Εν αναμονή της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου θα σου πω μόνο ότι εκτίθεσαι.

Μ' έχεις παρεξηγήσει! Δε νιώθω ότι εκτίθεμαι καθόλου. Όταν βγουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία αυτά, δεν πρόκειται, ούτε και θα έχω κάποιο κέρδος με το να τα αμφισβητήσω. Απλώς έχω την τάση να μη θεωρώ τίποτα ως «τετελεσμένο», όταν μια κατάσταση βρίσκεται «εν αναμονή». Όταν τελειώσει η περίοδος αναμονής - και μόνο τότε - θεωρώ ότι θα μπορώ να κρίνω. Δεν ήμουν εγώ αυτός που είπε:

«Μόνο που στη δική σου περίπτωση που αναφέρεις, δεν υπάρχει ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Στην περίπτωση του ΧΑ, υπάρχουν τα στοιχεία, έρχονται και οι αποδείξεις.»

Από τη μία λες ότι υπάρχουν στοιχεία για τη μία περίπτωση μόνο και, όταν σού ζητώ να τα παρουσιάσεις, αρχίζεις τα περί «εν αναμονή άρσης κ.τ.λ.» και σε πιάνει ο πόνος μη τυχόν και εκτεθώ...

...σού δίνω το ελεύθερο λοιπόν να με ...εκθέσεις! Περιμένω...

• Like 1
Δημοσ.
Eνταξει δεν ειναι κακο,εδω ο κοσμος καιγεται,τι να μιλαμε,για προφυλακτικα....?? :P :P

Ναι ρε συ, συμφωνώ, μη με παρεξηγείς. :)

Αλλά πραγματικά μου κάνει εντύπωση που δεν έχει πέσει λουκέτο, παρότι θεωρώ το θέμα σοβαρό και θέλω να συνεχιστεί η κουβέντα.

Δημοσ.

Ναι ρε συ, συμφωνώ, μη με παρεξηγείς. :)

Αλλά πραγματικά μου κάνει εντύπωση που δεν έχει πέσει λουκέτο, παρότι θεωρώ το θέμα σοβαρό και θέλω να συνεχιστεί η κουβέντα.

Γιατι μετα την 2.485η χρησιμοποιηση της λεξης φασιστας σ'αυτο το τοπικ επερχεται η ανοσια!

• Like 1
Δημοσ.

Μ' έχεις παρεξηγήσει! Δε νιώθω ότι εκτίθεμαι καθόλου. Όταν βγουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία αυτά, δεν πρόκειται, ούτε και θα έχω κάποιο κέρδος με το να τα αμφισβητήσω. Απλώς έχω την τάση να μη θεωρώ τίποτα ως «τετελεσμένο», όταν μια κατάσταση βρίσκεται «εν αναμονή». Όταν τελειώσει η περίοδος αναμονής - και μόνο τότε - θεωρώ ότι θα μπορώ να κρίνω. Δεν ήμουν εγώ αυτός που είπε:

«Μόνο που στη δική σου περίπτωση που αναφέρεις, δεν υπάρχει ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Από τη μία λες ότι υπάρχουν στοιχεία για τη μία περίπτωση μόνο και, όταν σού ζητώ να τα παρουσιάσεις, αρχίζεις τα περί «εν αναμονή άρσης κ.τ.λ.» και σε πιάνει ο πόνος μη τυχόν και εκτεθώ...

Καιρός λοιπόν να μάθεις τη διαφορά στοιχείων με αποδείξεις.

Τα στοιχεία υπάρχουν, εσύ ζήτησες και αποδέιξεις. Κάνε λίγη υπομονή.

Δημοσ.

Καιρός λοιπόν να μάθεις τη διαφορά στοιχείων με αποδείξεις.

Τα στοιχεία υπάρχουν, εσύ ζήτησες και αποδέιξεις. Κάνε λίγη υπομονή.

Υπεκφεύγεις, αλλά δε μού κάνει εντύπωση. Για να είμαι σαφέστερος, δεν περίμενα κάτι περισσότερο. Παρ' όλα αυτά:

1) Τη διαφορά των στοιχείων από τις αποδείξεις τη γνωρίζω πολύ καλά. Βασιζόμενος σε στοιχεία, μπορείς να κατηγορήσεις ή να υπερασπιστείς. Βασιζόμενος σε αποδείξεις, μπορείς να καταδικάσεις ή να αθωώσεις. Αυτόν που καταδικάζει ή αθωώνει, βασιζόμενος μόνο σε στοιχεία - ή, ακόμα χειρότερα, σε ενδείξεις - προσωπικά δεν τον αντιμετωπίζω στα σοβαρά. Εσύ αν θέλεις να το κάνεις, δικαίωμά σου είναι.

2) Ότι τα στοιχεία υπάρχουν, μού το είπες ξανά. Γιατί δεν τα παραθέτεις εδώ; Έχεις κάτι να χάσεις, βαριέσαι, δε μας καταδέχεσαι, κάτι άλλο; Εγώ για τις αποδείξεις, περιμένω ούτως ή άλλως, λόγω αρχής. Από υπομονή δε, έχω μεγαλύτερη απ' όση φαντάζεσαι.

Για τα στοιχεία όμως, εφόσον ήδη υπάρχουν όπως λες, γιατί να περιμένω; Άσε, ξέρω! Θες να κρατάς το ...κοινό σου σε αγωνία! Κοίτα μόνο να βρεις κάνα πιτσιρικά με κούφιο κεφάλι, για να τον εντάξεις στο κοινό σου, διότι εγώ τουλάχιστον, δε συνηθίζω να αγωνιώ με τα τερτίπια τού καθενός. Όταν θα αποκτήσεις το θάρρος και την ευθύτητα, να απαντάς σε αυτό που σε ρωτούν, χωρίς «κορδελάκια», μπορεί να τα πούμε ξανά.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε Deesnider, στοιχεία υπάρχουν πολλά (επώνυμες καταθέσεις της γυναίκας του δολοφόνου, μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν στο φονικό) για να βγάλεις κάποια ασφαλή συμπεράσματα, σίγουρα όχι όμως ατράνταχτες αποδείξεις (όπως π.χ. τα τηλεφωνήματα πριν το φονικό). Το τι ακριβώς συνέβη θα μας το πει η δικαιοσύνη, ή ότι τέλος πάντων υπάρχει σε εκείνη την χώρα. 

Βρε συ toli, τι κάθεσαι και ασχολείσαι τόσο πολύ. Έρχεσαι σε αντιπαράθεση με άτομα (δεν αναφέρομαι στο Deesnider), που χρησιμοποιούν το φονικό της Marfin σαν επιχείρημα, λες κι έχυσαν και κανένα δάκρυ για τα άτομα που δολοφονήθηκαν εκεί (μάλλον ξύναν τα @@ τους την ώρα που το παρακολουθούσαν στις ειδήσεις). Δεν έχει νόημα, τσάμπα χάνεις το χρόνο σου. Είναι τα ίδια άτομα, που όταν έμαθαν πως ένα 15χρονο αγόρι στα Εξάρχεια, έχασε τη ζωή του από έναν αστυνομικό, πρώτα εκσπερμάτωσαν από τη χαρά τους για το περιστατικό, και μετά ζήτησαν να μάθουν λεπτομέρειες.

Η μάνα της αδικοχαμένης κοπέλας που κυοφορούσε, έχει καταφερθεί ενάντια στους πραγματικά υπεύθυνους (όσοι ενδιαφέρονται ας ψάξουν να βρουν ποιοι είναι αυτοί, τους έχει ονομάσει συγκεκριμένα), αλλά διάφοροι διαδικτυακοί μαϊντανοί, έχουν το περιστατικό της Marfin ως σημαία, προσβάλλοντας νεκρούς και μνήμες. 

• Like 3
Δημοσ.

Υπεκφεύγεις, αλλά δε μού κάνει εντύπωση. Για να είμαι σαφέστερος, δεν περίμενα κάτι περισσότερο. Παρ' όλα αυτά:

1) Τη διαφορά των στοιχείων από τις αποδείξεις τη γνωρίζω πολύ καλά. Βασιζόμενος σε στοιχεία, μπορείς να κατηγορήσεις ή να υπερασπιστείς. Βασιζόμενος σε αποδείξεις, μπορείς να καταδικάσεις ή να αθωώσεις. Αυτόν που καταδικάζει ή αθωώνει, βασιζόμενος μόνο σε στοιχεία - ή, ακόμα χειρότερα, σε ενδείξεις - προσωπικά δεν τον αντιμετωπίζω στα σοβαρά. Εσύ αν θέλεις να το κάνεις, δικαίωμά σου είναι.

2) Ότι τα στοιχεία υπάρχουν, μού το είπες ξανά. Γιατί δεν τα παραθέτεις εδώ; Έχεις κάτι να χάσεις, βαριέσαι, δε μας καταδέχεσαι, κάτι άλλο; Εγώ για τις αποδείξεις, περιμένω ούτως ή άλλως, λόγω αρχής. Από υπομονή δε, έχω μεγαλύτερη απ' όση φαντάζεσαι.

Για τα στοιχεία όμως, εφόσον ήδη υπάρχουν όπως λες, γιατί να περιμένω; Άσε, ξέρω! Θες να κρατάς το ...κοινό σου σε αγωνία! Κοίτα μόνο να βρεις κάνα πιτσιρικά με κούφιο κεφάλι, για να τον εντάξεις στο κοινό σου, διότι εγώ τουλάχιστον, δε συνηθίζω να αγωνιώ με τα τερτίπια τού καθενός. Όταν θα αποκτήσεις το θάρρος και την ευθύτητα, να απαντάς σε αυτό που σε ρωτούν, χωρίς «κορδελάκια», μπορεί να τα πούμε ξανά.

Sorry φίλος που είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να σε σεντονιάσω.

Με κάλυψε όμως σε μεγάλο βαθμό ο φίλος Baslir.

Απλά με το να παίζουμε με τις λεξούλες λες και είναι νομικά παραθυράκια, άκρη δεν βγάζουμε.

Για πιτσιρικά εγώ δεν ψάχνω, αλλά ένας πιτσιρικάς σίγουρα θα καλακούσει την εξίσωση των δύο φόνων που κάνεις στο μυαλό σου.

I want to believe που λέει.

Ευθέως σου απάντησα, στοιχεία και ενδείξεις άπειρες (μέχρι και μισθοφορική σχέση δολοφόνου με ΤΟ Νίκαιας φαίνεται να υπάρχει) αλλά επειδή εσύ ζήτησες ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, σου λέω ότι γι' αυτές θα πρέπει να περιμένουμε λίγο.

Τέλος, όταν λέω εκτίθεσαι, μιλάω για τη θέρμη με την οποία προσπαθείς να αποσυνδέσεις τη δολοφονία από τη ΧΑ και να την εξισώσεις με τη δολοφονία στη Marfin, όπως προανέφερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...