Προς το περιεχόμενο

Surface 2 με Nvidia Tegra 4 και τιμή $449


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί η πρώτη γενιά του Surface RT να μην συγκίνησε το αγοραστικό κοινό, η Microsoft σήμερα παρουσίασε τη δεύτερη έκδοση του υβριδικού υπολογιστή ο οποίος τρέχει την έκδοση των Windows 8.1 RT.Το Surface 2 όπως είναι η επίσημη ονομασία του, θεωρείται για τη MIcrosoft ως «το πιο παραγωγικό tablet που έχει κατασκευαστεί ποτέ» και είναι αποτέλεσμα δουλειάς 18 μηνών.

 

Σε σχέση με το περσινό μοντέλο, το Surface 2 είναι πιο λεπτό, πιο ελαφρύ και πιο γρήγορο ενώ προσθέτει και ένα δεύτερο χρωματισμό (ασημί/άσπρο) στις διαθέσιμες επιλογές εκτός του κλασσικού μαύρου. Η οθόνη των 10.6 ιντσών διαθέτει πλέον 1080p ανάλυση και στηρίζεται στην τεχνολογία ClearType με πολύ ζωντανά χρώματα.

 

Η παρουσία του Nvidia Tegra 4 soc υπόσχεται «δραματικά καλύτερες επιδόσεις» με αυτονομία η οποία φτάνει τις 10 ώρες κατά την αναπαραγωγή video. Η usb 3.0 θύρα που βρίσκεται πάνω στο Surface 2 κάνει πιο γρήγορη την αντιγραφή αρχείων ενώ όπως και το μεγάλο αδερφάκι του, το Surface 2 Pro, έχει μια νέα γωνία kickstand για πιο εύκολη τοποθέτηση του στα γόνατά σας.

 

Όπως ισχύει σε όλα τα Windows RT tablets, έτσι και το Surface 2 περιλαμβάνει δωρεάν το Office 2013 με το Outlook RT να κάνει για πρώτη φορά την παρουσία του. Η μεταμόρφωση του Surface 2 από tablet σε laptop μπορεί να γίνει με το Type Cover 2 το οποίο διαθέτει το διπλό χαρακτήρα πληκτρολογίου καλύμματος με τη διαφορά ότι η νέα έκδοση έχει φωτιζόμενα πλήκτρα, Επίσης η Microsoft κυκλοφορεί και το Power Cover το οποίο είναι στην ουσία ένα Type Cover 2 με ενσωματωμένη μπαταρία η οποία δίνει επιπλέον αυτονομία στο σύστημα. Η τιμή του Type Cover 2 έχει οριστεί στα $129.99, του Power Cover  στα $199.99 και του Touch Cover 2 το οποίο είναι πιο ευαίσθητο στο πάτημα από τον προκάτοχο του, στα $119.99.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το Surface 2 θα κοστίζει $449 για το μοντέλο των 32GB και $549 το μοντέλο των 64GB και πρόκειται να κυκλοφορήσει αρχικά σε 22 χώρες αρχής γενομένης από τις 22 Οκτωβρίου. Στις χώρες αυτές περιλαμβάνεται η Ιταλία, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γερμανία, Γαλλία και φυσικά το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Link.png Site: Surface 2

Link.png Site: Παρουσίαση Surface 2/ Surface 2 Pro

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από χρόνια μερικοί κατάλαβαν πώς μπορούν να χτυπήσουν το iPad σε πωλήσεις και έριξαν τις τιμές ποιοτικών κατά τα άλλα ταμπλετ. Ευτυχώς για την Apple οι περισσότερες εταιρίες ακόμα δε το έχουν καταλάβει.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μαλλον δεν καταλαβαν που ειναι το προβλημα...

 

το προβλημα ειναι στο RT και οχι στον επεξεργαστη!

το θεμα δεν ειναι το RT φιλε μου, το RT ειναι το ειδος λειτουργικου για ταμπλετ που προωθει η Μικροσοφτ! Οσο βελτιωνει το hardware και το software και της υπηρεσιες της ...θα γινεται καλυτερο.

Το μελλον θα δειξει.

 

Φιλικα παντα.

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το θεμα δεν ειναι το RT φιλε μου, το RT ειναι το ειδος λειτουργικου για ταμπλετ που προωθει η Μικροσοφτ! Οσο βελτιωνει το hardware και το software και της υπηρεσιες της ...θα γινεται καλυτερο.

Το μελλον θα δειξει.

 

Φιλικα παντα.

 

Το πρόβλημα είναι ότι η MS έχει δυο φορητά OS , ενώ ο ανταγωνισμός 1.

 

Η MS θα πρέπει να καταργήσει η τα RT η τα WP η να τα κάνει ένα (όπως ακούγεται ).

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Το RT είναι η απάντηση της Microsoft στο Chromebook.  Είναι για όσους θέλους ένα ultra-φορητό laptop (netbook)-tablet για συγκεκριμένες εργασίες όπως η πρόσβαση στο ίντερνετ, mail, το office και το skype. Δεν είναι για να αντικαταστήσει το desktop σας, να παίξετε world of warcraft ή να κάνετε σοβαρή επεξεργασία στο photoshop.  Είναι σπουδαίο μηχάνημα αλλά τα chromebook (με κατώτερα χαρακτηριστικά και δυνατότητες) κάνουν 200 ευρώ λιγότερο ενώ με το keyboard πέφτει στην τιμή του ipad που έχει ένα πολύ ανώτερο οικοσύστημα, υποστήριξη και εφαρμογές. Το Surface είναι ένα υβρίδιο chromebook και ipad, καλύτερο και από τα δύο στα χαρτιά (δυνατότητες όπως χρήση mouse, usb3, stand-in) αλλά χωρίς υποστήριξη και ευρεία αποδοχή.  Το θεωρώ μια πολύ καλή λύση αλλά το πρώτο ποτέ δεν ήρθε επίσημα στην Ελλάδα και οι τιμές ήταν πολύ υψηλές.  Δύσκολα θα έχει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία σε αυτή την υψηλή τιμή αλλά δεν παύει να είναι ένα πολύ αξιόλογο και ποιοτικό μηχάνημα αν ξέρεις γιατί το θέλεις και δεν περιμένεις κάτι που δεν είναι. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το αν έχει επιτυχία ή όχι αυτό θα το δείξει ο χρόνος . Όσο ο κόσμος εξοικειώνεται με τα 8άρια τόσο θα πουλάει η Microsoft.

Η μάχη που δίνει αυτή τη στιγμή η Μicrosoft είναι ανάμεσα στην σχεδόν τέλεια υποστήριξη που έχει η Apple στα προιόντα της και θέλει να τις μοιάσει και από την άλλη την κυριαρχία του Android κυρίως στα mobile.

Επίσης συμφωνώ με κάποιους που ισχυρίζονται ότι ένα καλό OS πρέπει να συνοδέυεται από ένα καλό hardware και το ανάποδο.

Έτσι πιστεύω ότι το το νέο Surface θέλει να καλύψει μια περιοχή που δεν έχουν οι ανταγωνιστές και αυτή βρίσκεται ανάμεσα στο tablet και στο notebook .

Όσο για την τιμή νομίζω είναι κανονική για τις δυνατότητες που προσφέρει αλλά και για την ποιότητα .

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο τη στιγμή που μπήκε ο haswell στο Pro το απλό δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Τώρα έβγαλαν και το RT οπότε θα μπερδεύεται ο κόσμος ακόμα περισσότερο και θα κάνουν ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στο όνομα του surface. Μάρκετινγκ στα καλύτερα του...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...