lambroszekis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ δεν βλέπω ελπίδα Τώρα αν θες να κλαφτείς λίγο όταν πας να το πληρώσεις μπας και, δεν χάνεις κάτι. Για τη μιαμιση ώρα ισχύει ότι είπαν και οι υπόλοιπη. Αν χτυπήσεις ακριβώς στη μιαμιση ώρα (ή πιο πριν) ξανά το εισητήριο, δικαιούσαι την τελευταία διαδρομή (χωρίς όμως να αλλάξεις μέσο φυσικά). Xωρις να αλλαξεις μεσο?Δηλαδη αμα κατεβω κεντρο με λεωφορειο και γυρισω με τρενο δεν ισχυει?Αν κατα την επιστροφη σου ειναι αναγκαιο να αλλάξεις 2 μεσα(τρενο και λεωφορειο) και το εισητηριο ληγει το χτυπας λιγο πριν μπεις στο τρενο σε καλύπτει για να πας πχ Μαρούσι αλλα απο κει δεν μπορείς να παρεις λεωφορειο, καθως το εισιτήριο θα έχει ληξει προ πολλούΑποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
KREATOR13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αν κατα την επιστροφη σου ειναι αναγκαιο να αλλάξεις 2 μεσα(τρενο και λεωφορειο) και το εισητηριο ληγει το χτυπας λιγο πριν μπεις στο τρενο σε καλύπτει για να πας πχ Μαρούσι αλλα απο κει δεν μπορείς να παρεις λεωφορειο, καθως το εισιτήριο θα έχει ληξει προ πολλούΑποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Ναι ας πουμε οτι κατεβαινω κεντρο με λεωφορειο και σε 1 ωρα και 20 λεπτα τελειωνω τις δουλειες μου,μετα μπορω να μπω στο τρενο με το ιδιο εισιτηριο για να επιστρεψω θελω να πω,δεν ειναι αναγκη να παρω παλι το λεωφορειο της ιδιας γραμμης,γι'αυτο παραξενευτηκα.
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορείς αρκεί να το χτυπήσεις πριν λήξει ώστε να δειξεις ότι ήσουν ήδη μέσα πριν λήξει. Βέβαια δε ξέρω πως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα είναι όλα οκ μιας και τα μηχανήματα σε ηλεκτρικούς/λεωφορεία γράφουν ότι θέλουν στην επικύρωση που μπορεί να μην αντιστοιχει καν στο μέσο που μπήκες Όπως επίσης μου είχε τύχει να γράφει άλλη ημερομηνία αλλά σωστή ώρα και όταν πήγα στον οδηγό του λεωφορίου και το είπα μου λέει με ένα υφάκι: και τι θες να κάνω εγώ; Κι εγώ του λέω όταν μπει ελεγκτης στο επόμενο λεωφορείο που θα μπω, θα τα ρήξω σε σένα... (κράτησα αριθμό λεωφορίου, ώρα κλπ )
DrLo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 αρα δηλ τρως 1,5 ωρα με το εισιτηριο και πανω στην ληξη το ξαναχτυπας και τραβας για αλλη 1,5 ωρα? Όχι ρε , αυτό που λέει (σωστά) ο παραπάνω είναι ας πούμε ότι πρέπει να πάρεις 2-3 λεωφορεία στη σειρά. Χτυπάς στο πρώτο, ξεκινάς το ταξίδι σου. Όταν κλείσει 1,5 ώρα και είσαι ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ μέσα στο λεωφορείο ΑΥΤΗ ηδιαδρομή σου είναι πληρωμένη, δηλαδή αν είσαι στο 3ο λεωφορείο 1λεπτο πχ πριν την 1,5ώρα το χτυπάς από πίσα ώστε αν μπει ελεκτης σε ΕΚΕΙΝΟ το λεωφορείο να φαίνεται ότι όταν έκλεισε 1,5 ωρα είσουν ήδη μέσα. Φυσικά με το που κάτεβεις από αυτό το εισητήριο έχει λήξει (δεν παίρνεις 4ο λεωφορείο δηλαδή). Αυτό είναι γνωστό χρόνια τώρα ... απόρώ πως δε το ξέρουν όλοι. Αν όταν έκλεισε 1,5 ο TS ήταν ήδη μέσα στο λεωφορείο που τον γράψαν (οπότε ας πόύμε ήταν επί 20 λετπά στο λεωφορείο αυτό) και χτύπαγε το εισητήριό του ξανά δεν θα είχε προστιμο.
KREATOR13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα εκανες,μονο απεργειες ξερουν να κανουν ετσι κι'αλλιως
tolis_01 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω ότι με κάλυψαν οι προηγούμενοι, εννοούσα μόνο για την τελευταία διαδρομή, τη στιγμή που είσαι δηλαδή μέσα σε ένα μέσο, έφτασε η μιαμιση ώρα στο τέλος της και ξαναχτυπάς 2η φορά το εισητήριο.
Miracle Worker Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό ίσχυε από την πρώτη φορά που βγήκαν τα ενιαία νομίζω. Βέβαια, κάποια στιγμή είχα πετύχει Λιάνα Κανέλλη στην τηλεόραση να λέει κάτι αρλούμπες περί του αντιθέτου, αλλά μάλλον δεν ήξερε την τύφλα της.
KREATOR13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό ίσχυε από την πρώτη φορά που βγήκαν τα ενιαία νομίζω. Βέβαια, κάποια στιγμή είχα πετύχει Λιάνα Κανέλλη στην τηλεόραση να λέει κάτι αρλούμπες περί του αντιθέτου, αλλά μάλλον δεν ήξερε την τύφλα της. Θελω να την πετυχω καποια στιγμη να μη λεει αρλουμπες! 2
REDODIN7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αν εχεις μπει πριν ληξει εισητηριο και ξερεις οτι θα ξεπερασει το 1.30 τοτε το ξαναχτυπας και εισαι οκ αλλα να μην εισαι οριακα πχ μπαινεις στο πρωτο ΜΜΜ στις 11 και στο δευτερο στις 12 και ξερεις οτι θα φτασεις 12 45.
Silverage Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά με έγραψε λεγκτής γιατί είχα μισό εισητήριο αλλά όχι πάσο.Του είπα οτι πήγαινα να γραφτώ και μου υπογράμμισε πάνω στο χαρτί οτι δεν έδειξα δελτίο μερικής απαλλαγής. αλλά δεν μου έγραψε ποσό να πληρώσω.Πήγα στο Κεραμεικό αργότερα με τη βεβαίωση απο την σχολή αλλά μου λέγαν δεν μπορούμε να το ακυρώσουμε γιατί δεν έχουμε εγκύκλιο απο το υπουργείο και τέτοιες βλακείες. Τώρα εγώ πληρώνω κάτι;Γιατί όπως έγραψα δεν μου σημείωσε ποσό πάνω απλά υπογράμμισε.
redmanftw Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 φιλε οι υπολοιποι μεσα στο λεωφορειο ειχαν εισητηριο?
Silverage Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ρωτάς εμένα, στο μετρό με γράψανε.
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα γράψανε την ξαδέρφη μου στον ηλεκτρικό την προηγούμενη βδομάδα με μισό εισητήριο και είχε και πάσο από ΙΕΚ και της λέγανε ότι δεν καλύπτεται. Μάλιστα της έκοψαν κλήση για ολόκληρο το εισητήριο... Τις είπαν να παραπονεθεί στην σχολή. Φυσικά όμως δε γράψανε ούτε τους Πακι! Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο. Το θέμα είναι να παίξεις με τον ελεγκτη για να μη σε γράψει, αν σε γράψει δε νομίζω ότι ξεμπερδεύεις. Αλλά εδώ που τα λέμε αν έχει λόγο να σε γράψει τότε οκ δε μιλάς. Εγώ πάντως ξαναλέω, ταυτότητα δε θα έδινα σε καμία περίπτωση στον ελεγκτη...
DrLo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Το εισητήριο το χτύπησα πρωτη φορά 11:29 και μετά αφου τέλειωσα τις δουλειες μου γύρισα πίσω αλλα είχε πάει είδη η ώρα 13:00 μέχρι να πάω στην στάση πήγε 13:15 11:29 - 13:00 => 1.5 ωρα προβλεπόμενος χρόνος... Αλλα το Γ@μ3νο Γ10 άργησε να ερθει με αποτέλεσμα να παει 13:20 και αφου μπήκα το ξανα επικύρωσα απο την αντίθετη κατεύθηνση... Έχω καμία ελπίδα να τα γλυτώσω ρε παιδιά ? Όχι και σωστά δεν μπορείς να γλυτώσεις. Ετσι κι αλλιώς το εισητήριό σου άπό ότι λες είχε λήξει πριν πας στην στάση, την νόημα έχει το "άργησε το Γ10" ?
andreapaog328 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάντως ξαναλέω, ταυτότητα δε θα έδινα σε καμία περίπτωση στον ελεγκτη... τι θακανες? θα πηδαγες απο κατω σα τον αλλονε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα