g_alkis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδη αν εγω πηγα με καποια αγνωστη χωρις προφυλαξη αλλα δε το χωνω και οπου να ναι Για συνέχισε το σκεπτικό σου 1
kostask91 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Oπως βλεπεις αναμεσα στο "δηλαδη" και στο "εγω" υπαρχει ενα ΑΝ , και ηθελα να δειξω αν ακομα και αυτο θεωρειται προληψη... Αυτο ειναι το σκεπτικο μου
kostask91 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα τι εννοεις
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Να ρωτησω κατι σχετικο, για προληπτικες εξετασης ορχεων που πας ? Υπαρχει κατι δωρεαν οπως με τις γυναικες για το στηθος ?
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ουρολόγο, για κάτι δωρεάν δεν έχω ακούσει
REDODIN7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ουρολόγο, για κάτι δωρεάν δεν έχω ακούσει Οκ ευχαριστω
Lucifer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Οποτε μου λες να μην παω ? Γιατι οχι συμπτωματα τιποτα δεν εχω, απλα προληπτικα , επειδη οπως ειπες ειναι μερικα που δεν εχουν συμπτωματα απλα εισαι φορεας. Στη θέση σου, θα περίμενα να περάσει κάποιο διάστημα και κατόπιν θα έκανα ένα τσεκ HIV/HCV. Κατόπιν μπορείς να γίνεις εθελοντής αιμοδότης, win-win!
DrLo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδη για να κανω προληπτικες εξετασεις πρεπει να παω σε ιατρειο και να πλερω?? Πρεπει να εχω κατι για να με δεχτει το νοσοκομειο ? Αυτη ειναι και η εννοιολογική διαφορά μεταξυ νοσοκομειου και ιατρείου
kostask91 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Στη θέση σου, θα περίμενα να περάσει κάποιο διάστημα και κατόπιν θα έκανα ένα τσεκ HIV/HCV. Κατόπιν μπορείς να γίνεις εθελοντής αιμοδότης, win-win! Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να παω να κανω εξετασεις επειδη πηγα με καποια συγκεκριμενη , αλλα γενικα. Δε ξερω γιατι μου καρφωθηκε τοσο πολυ
g_alkis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μη στεναχωριέσαι γενικό είναι και το τεστ
aneurysm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Lucifer στα έγραψε ακριβώς όπως πρέπει να γίνουν. Τώρα ο γιατρος σου ανάλογα με αυτα που του πεις ισως σου προτεινει να κανεις και Vdrl για συφιλη και καλλιέργεια υλικού απο την βάλανο.
mylo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 το δερματολογικο στη θεσσαλονικη μαζι με το παναγια-ικα και το λοιμωδων τα εκλεισε η κυβερνηση.
kostask91 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Σοβαρα?? Απο τα καλυτερα νοσοκομεια που ειχα παει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα