mork Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Αντιμετωπίζω από εχθές το πρωί ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου, το οποίο το βλέπω πρώτη φορά και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Μετά το τελευταίο κλείσιμο του υπολογιστή και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο σφάλμα ή οτιδήποτε, με το που τον ξανανοιξα άρχισαν να βγαίνουν απανωτά μηνύματα του τύπου "Tα Windows δεν βρίσκουν κάποιο πρόγραμμα για την ανάγνωση του συγκεκριμένου αρχείου" το οποίο αφορά διάφορα .tmp files και μου ζητάει να ψάξω στο ιντερνετ ή στο pc μου για κάποιο πρόγραμμα. Το θέμα είναι όμως ότι βγαίνουν απανωτά τα μηνύματα, γύρω στα 600+ σε αριθμό, χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι, με την ραμ να φτάνει να καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό, το ανεμιστιράκι να κάνει σαν τρελό, να είναι γενικώς κολλημένο το pc μέχρι που τα εμφανίζει όλα και τότε με χειροκίνητο τρόπο, πατώντας άκυρο τα κλείνω ένα-ένα. Όμως παρά το κλείσιμο των μηνυμάτων, το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται καθώς δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τιποτα από τη γραμμή έναρξης. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ότι βρίσκεται στη επιφάνεια εργασίας, μπορώ να μπω στο task manager και απο κει να ξεκινήσω κάποια εφαρμογή αλλά η γραμμή έναρξης παρ όλο που φαίνεται, δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω καθόλου. Εχθές αφού έγινε αυτό πρώτη φορά, έκανα επαναφορά συστήματος 2 μέρες πριν, αλλά και πάλι τίποτα μετά την επαναφορά. Τι μπορεί να φταίει;Μήπως να κάνω format κατ' ευθείαν ή βρίσκεται κάπου αλλού το πρόβλημα; Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ!
TheELF Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 format θα ήταν το ποιο σωστό,ιδίως αν δεν κρατήσεις τίποτα από τα αρχεία που έχεις τώρα Κάνε ένα scan με κάποιο antivirus αλλά και με το Malwarebytes Anti-Malware Free,μπες όμως στην ασφαλή λειτουργία για να τα κάνεις αυτά. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/start-computer-safe-mode#start-computer-safe-mode=windows-vista
Hawk7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 ΙΟΣ!Ακομη και επαναφορα να εκανες,δεν ειναι σιγουρο οτι εγινε ΠΡΙΝ το infection. Στα tmp συνηθως Ιοι επικαθονται.Τετοια συμπεριφορα δεν ειναι φυσιολογικη. Γνωμη μου.
mork Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα δοκιμάσω να κάνω ένα scan σε ασφαλή λειτουργία το βραδάκι. Βασικά δεν καίγομαι τόσο για αρχεία κλπ γιατί γενικώς τα περνάω άμεσα όλα σε εξωτερικό δίσκο ή dropbox και αυτή τη στιγμή έχω μόνο κάτι τραγουδια. Τα προγράμματα που έχω είναι όλα έυκολα να τα βρω και να τα ξαναεγκαταστήσω άμεσα μετά το format οπότε και αυτό δεν με καίει ιδιαίτερα. Απλά δεν έχω χρόνο για την διαδικασία γιατί καίγομαι λίγο αυτές τις μέρες. Αλλά μάλλον δεν το γλιτώνω και θα πρέπει να ξεκλέψω λίγο χρόνο. Πάντως σύμφωνα με το σκεπτικό σας δεν παίζει να είναι κάτι άλλο πιο σοβαρο έτσι; Και πάλι ευχαριστώ!
Hawk7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Καλυτερα φορματ.Απο την στιγμη,που δεν εχεις να χασεις και τιποτε. Μετα την εγκατασταση ολων,και καθαρων εφαρμογων,κανε ενα image,για να γλιτωνεις ολη αυτη την φασαρια των φορματς! Σε καταλαβαινω.
TheELF Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά δεν καίγομαι τόσο για αρχεία κλπ γιατί γενικώς τα περνάω άμεσα όλα σε εξωτερικό δίσκο Πάντως σύμφωνα με το σκεπτικό σας δεν παίζει να είναι κάτι άλλο πιο σοβαρο έτσι; Ρίξε και εκεί ένα scanάκι ... Δεν σου φτάνει το πόσο σοβαρό είναι ε;;;
mork Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ρίξε και εκεί ένα scanάκι ... Δεν σου φτάνει το πόσο σοβαρό είναι ε;;; Χαχαχα...Κοίτα επειδή πάντα προνοώ και προσέχω αρχεία, κλπ, δηλαδή τα μεταφέρω αμέσως, πριν τον εξωτερικό σκληρό παίζει scan, κλπ, η φάση των ιών δεν με τρομάζει και τόσο. Δηλαδή θα ανησυχούσα περισσότερο αν ήταν καποιο σφάλμα στο υλικό ή οτιδήποτε άλλο. Όπως και να χει...Το μεσημέρι έκανα ένα φορματ, το οποίο θα γινόταν κανονικά σε ένα μήνα απο τώρα. Δυστυχώς η κακια στιγμή που αρπάξαμε κάτι μας την έκανε. Το φορματ έγινε κανονικά και μέχρι στιγμής όλα λειουργούν οκ. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.
rfc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μαζι με ταντιβιοτικα τρεξε και ενα ccleaner να καθαρισεις ολα τα temps κ.λ.π. αρχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα