kostask91 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Οπως ειπε και καποιος παραπανω, ολως παραδοξως και γω εχω παρατηρησει οτι οταν εχεις μια μυρωδια πχ μετα το γυμναστηριο , αυτο αρεσει , και δε μπορω να καταλαβω το γιατι. Εγω αν δω γυναικα που μυριζει εστω και λιγο ιδρωτιλα , θα μου ερθει μεγαλη αηδια.... Και γω ειμαι υπερ του καθημερινου μπανιου + αποσμητικο . Αρωματα κτλ τα αποφευγω , δε νομιζω οτι χρειαζονται , στην ηλικια μου τουλαχιστον....
mylo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 για να καταλάβω, με το παρων νήμα προσπαθούμε να δικαιολογησουμε τη μπίχλα, τη κακοσμια και την απλυσια? καλέ μου άνθρωπε κάνε όσες φορες θες μπανακι και κανεις δε θα σε πει ούτε γκει ούτε τίποτα. υγ.: η λεβάντα ειναι για τους άντρες 2
margaritagr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μονο σας παρακαλω μη κανετε αυτο που βλεπω σε αρκετους, που ειναι απλυτοι και πανε και βαζουν αποσμητικο απο πανω και κολωνια!!! Δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να κανα κατι με καποιον που θα μυριζε και που θα εβλεπα οτι δε τον πολυενδιαφερει η καθαριοτητα. Αλλο το μπανιο κι αλλο να βαζες ξερω γω κρεμες και μασκες. Αυτο μαλλον θα με χαλαγε. Επισης τις τριχες στις μασχαλες οσοι τις εχετε μπολικες, μπορειτε να τις αραιωνετε λιγο, βοηθαει.
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Τον τελευταίο καιρό τυχαίνει να ακούω σε συζητήσεις διάφορα σχετικά με το αν θα πρέπει οι άντρες να κάνουμε συχνά μπάνιο και να διατηρούμε το σώμα μας καθαρό και κατα πόσο θα πρέπει να χρησιμοποιούμε αρώματα και αρωματικά αφρόλουτρα/σαμπουαν. Πολλοί ειναι αυτοί που ισχυρίζονται οτι ενας άντρας δεν πρέπει να κάνει πάνω απο 2 φορές την εβδομάδα μπάνιο (σε νορμάλ καταστάσεις , όχι πχ αν λερωθεί με κάτι) και πως η χρήση αρωμάτων καθώς και το συχνό μπάνιο θεωρούνται συμπεριφορές που θυμίζουν γκέι ή γυναίκες . Εγώ προσωπικά κάνω συχνά μπάνιο και επειδή δεν αγοράζω σαμπουάν κλπ πλένομαι με ότι υπάρχει (πχ σαμπουάν/αφρόλουτρο με άρωμα βανίλια κλπ ) . αναρωτιέμαι αν η συχνή καθαριότητα ειναι θέμα ταμπού στην Ελληνική ανδρική κοινωνία και ποια ειναι η γνώμη των γυναικών , θα πρέπει να πλενόμαστε συχνά ή αυτό χαλάει την εικόνα μας στα μάτια τους και τις μύτες τους? ποια ειναι η γνώμη σας ? Άντε μωρή αδελφάρα.;ρ 1
andaluz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Προσωπικά βρίσκω πως δεν υπάρχει τίποτα πιο θελκτικό από μακρυμάλλη άνετο τύπο που μοσχομυρίζει. Να πλένεστε παιδιά. Δε μπορώ να το τονίσω αρκετά, αλλά να πλένεστε. 5
Gtr34 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Καθημερινο μπανιο , το καλοκαιρι μπορει και δυο. 2
Crash_Batic Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Πες μου ποσες φορες μπανιο κανεις,να σου πω ποσο αντρας εισαι...
Baloo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μονο σας παρακαλω μη κανετε αυτο που βλεπω σε αρκετους, που ειναι απλυτοι και πανε και βαζουν αποσμητικο απο πανω και κολωνια!!! Δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να κανα κατι με καποιον που θα μυριζε και που θα εβλεπα οτι δε τον πολυενδιαφερει η καθαριοτητα. Αλλο το μπανιο κι αλλο να βαζες ξερω γω κρεμες και μασκες. Αυτο μαλλον θα με χαλαγε. Επισης τις τριχες στις μασχαλες οσοι τις εχετε μπολικες, μπορειτε να τις αραιωνετε λιγο, βοηθαει. Εξαιρείτε βέβαια των τριχών και της απολύμανσης/καθαριότητας κανάς άραβας πετρελαιάς,έτσι; Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2013 από Baloo
SilkyN Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εξαιρείτε βέβαια των τριχών και της απολύμανσης/καθαριότητας κανάς άραβας πετρελαιάς,έτσι; Off topic: Φυσικά, όλες έχουμε όνειρο να ζούμε με άλλες 10 σ' ένα χαρέμι και να μην μπορούμε να βγούμε έξω από το σπίτι χωρίς άδεια. On topic τώρα. Η καθαριότητα δεν είναι ταμπού, είναι απαραίτητη!! Δεν έχει σεξ, άμα ζέχνεις. Ούτε καν αγκαλιά. 3
ikaruga24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Α δηλαδη εγω που κανω μπανιο καθε μερα προφανως και ειμαι απο αυτους που "ξεφλουδιζουν το αμυγδαλο" ετσι δεν ειναι? Ακομα και πριν την "χειρονακτικη" εργασια μου σημερα παντα εκανα καθε μερα μπανιο. Μονο στα πολυ κρυα να εκανα καθε δευτερη μερα. Πλεον μετα τη δουλεια ουτε να με αγγιξω δεν μπορω, πρωτη κινηση με το που φτασω σπιτι ειναι να ζεστανω νερο και να μπω απο κατω να μουλιασω και να τριφτω για κανα 20άλεπτο. Η αισθηση του κολλαω απο τον ιδρωτα με εκνευριζει αφανταστα. 4
evoracing Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Συγνώμη κιόλας αλλά άμα κάνω μπάνιο ανα 2 μέρες και βάζω και κολόνιες σημαίνει ότι είμαι gey? :blink: Δηλαδή είναι καλύτερα να περνάς και να βρόμας? να μιλάς σε κοπέλα και να βλέπει πράσινους καπνούς να βγαίνουν από τις μασχάλες? πφφφφ τι διαβάζω θεέ μου!Εμένα μου αρέσει να είμαι καθαρός και να μυρίζω και ωραία και αν τότε οι άλλοι με λένε gey δικό τους πρόβλημα, εμένα δεν με νοιάζει...!Πείτε το κόμπλεξ πείτε το όπως θέλετε, εγώ θα πλένομαι και κάθε μέρα αν χρειαστεί..!
Coddoc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Πλύσου όσο συχνά θέλεις...Απλά μη χρησιμοποιείς αφρόλουγκρο και θα είσαι οκ.
Arcanaloth Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ITT: Homophobia. Ατάκες του τύπου "τί είμαι να πλένομαι κάθε μέρα, καμιά πουστάρα;" "Εντάξει ρε παιδιά, δεν σε κάνει και αδερφή το να φοράς κολώνια" "Έχω ένα θεματάκι γιατί έχω σαμπουάν με άρωμα καρύδα και φοβάμαι μην με πουν gay" "Άλλο κραγμένη και άλλο μπίχλας ρε παιδιά" πάνε και έρχονται ποστ ανά ποστ. Προφανώς και είναι ντροπή να είσαι gay, ενώ εννοείται ότι δεν είσαι άντρας αν είσαι gay. Αυτοί όλοι που κάνουν αυτά τα σχόλια, είναι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν γιατί γίνονται τα gay parades, γιατί ανοίγει θέμα ειδικά για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και ποια είναι επιτέλους αυτή η προσβλητική συμπεριφορά που αναγκάζονται να υπομένουν τα gay άτομα. Μια πλακίτσα κάνουμε...σωστά; 1
katiepie Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 επίσης μας αρέσουν οι ανδρικές κολώνιες, να τις τιμάτε...και προσοχή, όχι στην υπερβολή, δλδ στο άδειασμα μισού μπουκαλιού αρώματος/φορά. Πές τα κοπέλα μου! Ένα μπανάκι είναι πάντα χαλαρωτικό αλλά εγώ τσιγκουνεύομαι να δίνω λεφτά στην ευδαπ και τη δεη (για το θερμοσίφωνα) οπότε κάνω κάθε 2-3 ημέρες. Εσύ σοβαρά τώρα σε συνδυασμό με το άλλο thread για τα ΜΜΜ περιμένεις να βρεις κοπέλα? Πέραν τούτου ναι, να κάνετε μπάνιο όσο πιο συχνά γίνεται, αν ξεπερνάει το 48ωρο το θεωρώ τουλάχιστον μπίχλα γιατί στην τελική άντρες είστε 10 λεπτά max παίρνει ένα μπάνιο, να τα βρείτε. Α και απαράδεκτο να μην κάνετε ντουζ μετά το sex, γυναίκες είμαστε τα συζητάμε μη νομίζετε...
The_Judas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Είχα θυμάμαι ένα συμμαθητή στο σχολείο που βρωμούσε πάρα πολύ, το καταλάβαινες κι όταν περνούσε από μπροστά σου. Μπορεί και να έκανε πολύ λίγες έως ελάχιστες φορές το μήνα μπάνιο. Τελικά αυτοκτόνησε (στη κυριολεξία), από ψυχολογικο-τέτοια θέματα. Γιατί το να μην καθαρίζεσαι ή καθόλου ή λίγες φορές, είναι σημάδι κατάθλιψης. Το ζήτημα είναι να βρεις την κατάλληλη ισορροπία και να μη φτάνεις στα άκρα. Καθημερινό μπάνιο 1-2 φορές = ψυχαναγκασμός Καθόλου μπάνιο = κατάθλιψη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις