Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούω όλο και πιο συχνά οτι αν αλλάζεις σώβρακο πάνω απο 2 φορές την εβδομάδα θεωρείσαι ντιντής και μετροσέξουαλ.

Προσωπικά αλλάζω σώβρακο μια φορά τον μήνα, είναι κακό παίδες; Μήπως κάνω κάτι λάθος; Οι γυναίκες του φόρουμ να μας πούν την άποψη τους, θεωρούν ελκυστική την βαρβατίλα που αναδύει το πολυκαιρισμένο και λερωμένο σώβρακο ή θα πρέπει να αλλάζουμε συχνά εσώρουχο;

• Like 9
Δημοσ.

Άμα αλλάζεις σώβρακο 2+ φορές την ημέρα (χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο "ατύχημα" ) ναι είσαι μετροσέξουαλ (ίσως και gay) . Αποδέξου το. Επίσης αν κάνεις πάνω από μία φορά μπάνιο την ημέρα (πάλι χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο "ατύχημα" ).

Δημοσ.

Άμα αλλάζεις σώβρακο 2+ φορές την ημέρα (χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο "ατύχημα" ) ναι είσαι μετροσέξουαλ (ίσως και gay) . Αποδέξου το. Επίσης αν κάνεις πάνω από μία φορά μπάνιο την ημέρα (πάλι χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο "ατύχημα" ).

Ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, σώβρακο αλλάζω μια φορά το μήνα. Μπάνιο αν είμαι στο τσακίρ κέφι ή στις καλές μου μπορεί να κάνω και δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα.

Δημοσ.

Το σώβρακο θα έλεγα να το αλλάζεις στις 2-3 μέρες γιατί αρχίζει και μυρίζει άσχημα και χωρίς να το έχεις λερώσει (πουτσίλα) και μπάνιο 2 φορές τη βδομάδα είναι κομπλέ άμα δεν αθλείσαι. Αν αθλείσαι κάνε το 3 φορές τη βδομάδα.

Δημοσ.

Όχι, για το καλοκαίρι μιλάω τώρα. Τον χειμώνα μία φορά τον μήνα μπάνιο και άν (την ημέρα που αλλάζω το σώβρακο).

Αν καφετίζει πίσω και λίγο, εντάξει πιστεύω οτι είμαστε κομπλέ. Άντρες είμαστε.

Δημοσ.

ΩΩΩ  ρε τρολλαρισμα που πεφτει.Αλλα οταν ανοιγουν θεματα  συχνη καθαριοτητα του ανδρα,ποσο την εχετε,αν φορατε το σερβιετακι με φτερα η με πουπουλα,εεε καλα σας κανει.

Keep up the trolling,ειμαι μαζι σου :-D :-D :-D

Φοράω προσωπικά ακράτειας, όταν είμαι έξω. Πές πως είμαι με πρόσωπο, που καιρος για τουαλέτα...

Δημοσ.

Φοράω προσωπικά ακράτειας, όταν είμαι έξω. Πές πως είμαι με πρόσωπο, που καιρος για τουαλέτα...

Καλά τόσο άσχημος είσαι που φοβάσαι ότι αν πας τουαλέτα θα την κοπανήσει η γκόμενα;

Δημοσ.

Προσωπικά αλλάζω σώβρακο μια φορά τον μήνα, είναι κακό παίδες;

Πρόσεχε μόνο μην πάθεις καμιά ουρολοίμωξη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...