Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σα να λέμε τρέξιμο και να εννοούμε τον Bolt κάθε φορά. Άσκηση με βάρη με στόχο τη βελτίωση του σώματός μας οπτικά (και λειτουργικά, γιατί όχι) , είναι bodybuilding. Δε χρειάζεται ούτε να φουσκώσεις, ούτε πρηστείς, ούτε ποντίκια, ορισμοί και λέξεις που συνήθως πετάνε οι άσχετοι.

Βοdybuilding= αύξηση μυικής μάζας (φούσκωμα δλδ) + χάσιμο λίπους.  Εξ ορισμού αυτό για να μην μπερδευόμαστε.

Εξάλλου το λες και μόνος σου ότι είναι οπτικός ο στόχος με πρηξήματα και μπράτσα, εκτός και αν κάνει και ο Στάθης Ψάλτης bb...

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλέπω αρκετή συμμετοχή στο θέμα και ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Τελικά η απόφαση μου είναι να μην πάω ούτε σε διατροφολόγο ούτε σε γυμναστήριο.

Απλά έχω κάνει μια λίστα με τροφές (μου δώισατε και μερικές ιδέες), προσπαθώ να κάνω κι ένα πρόγραμμα και γενικά τρώω σε μεγάλες ποσότητες σε σημείο να μη μπορώ να φάω άλλο.

Τώρα πόσο θα αντέξω έτσι δεν ξέρω. Έχω φάει κόλλημα τώρα με την διαδικασία και ελπίζω να μη βαρεθώ σύντομα.

Αν δε δω διαφορά μέχρι τέλος του έτους, θα απευθυνθώ σε ειδικό (διατροφολόγο).

Δημοσ.

παιδιά μη γελάσετε με αυτό που θα πω... αλλά δε με βλέπω να παίρνω ούτε γραμμάριο.

προφανώς ο οργανισμός μου έχει σύστημα προστασίας κατά της αύξησης του βάρους.

μπορεί να τρώω περισσότερο αλλά επισκέπτομαι συχνότερα την τουαλέτα.

κοινώς.. ό,τι μπαίνει βγαίνει. :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Το συχνότερα πόσο σημαίνει?

εννοώ συχνότερα από πριν. καλά δε κρατάω και ημερολόγιο

θα μου πεις οκ λογικό είναι. ίσως να βιάζομαι να βγάλω συμπέρασμα.

ο χρόνος θα δείξει

Δημοσ.

ρε φίλε αφού είπες πως πριν έτρωγες ελάχιστα. λογικό να δεις διαφορά σε αυτόν τον τομέα αφού άρχισες να τρως κανονικά. ίσως και περισσότερο από κανονικά.

κάτσε να περάσουν κάποιες μέρες και βλέπεις. δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα μέσα σε 4-5 μέρες.

γνώμη πάντως, χτύπα και γύρους και σουβλάκια και όλα αυτά. ξέρω δεν είναι υγιεινά αλλά το θέμα είναι να πάρεις κανένα κιλό γιατί χειμώνας έρχεται και θα σε πάρει ο αέρας. (χιούμορ κάνουμε)

δεν ασχολούμαι μέ θέματα διατροφής αλλά απ ότι είχα διαβάσει μη περιμένεις να βάλεις πάνω από 2 κιλά το μήνα.

ο στόχος σου για +10 μέχρι τέλος του χρόνου δε βλέπω να επιτυγχάνεται.

θέλει τρομερή προσπάθεια και να τρως να φούστης. ότι γίνεται γίνεται αλλά θεωρώ είναι τρομερά δύσκολο.

απλά τήρησε το πρόγραμμα που έχεις κάνει ή κάνε ένα αν δεν έχεις κάνει.

πάρε και διάφορες βλακείες σνακ να τσιμπας όταν είσαι σπίτι.

επίσης νομίζω πως το σεξ χειροτερεύει την καταστασή σου. χάνονται πολλές θερμίδες. προσπάθησε να το κόψεις μέχρι να πάρεις κανένα κιλό

Δημοσ.
γιατί χειμώνας έρχεται και θα σε πάρει ο αέρας. (χιούμορ κάνουμε)

..................

επίσης νομίζω πως το σεξ χειροτερεύει την καταστασή σου. χάνονται πολλές θερμίδες. προσπάθησε να το κόψεις μέχρι να πάρεις κανένα κιλό

Ξεχασες  να βαλεις παλι σε παρενθεση το "χιουμορ κανουμε".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα μπορουσα να σου γραψω ενα κατεβατο με τροφες η καποια συγκεκριμενη διατροφη ,(αν σε ενδιαφερει στειλε μου pm) θα σου πω μονο πολυ προχειρα κ απλα  να βαλεις στην διατροφη σου πολυ υδατανθρακα και προσπαθησε να βαλεις και αυτο μουρουνελαιο

θα σε βοηθησει πραγματικα κ ουσιαστικα !

ps alex_000 μπραβο για τις συμβουλες σου φιλε ! εχεις κανει ενα τεραστιο λαθος ομως !  απ το πρωτο - αντε δευτερο το πολυ μηνυμα επρεπε να καταλαβεις οτι ειναι μυρωδιας κ οτι γραφει μονο για να γραφει κ να μην ασχοληθεις αλλο .. το ιδιο κανει παντου , απ οτι βλεπω τον banαρανε κι ολας !
αυτα .. καλημερα ...

το γιαούρτι ειναι καλό πριν τον ύπνο λόγο καζεΐνης(πρωτεΐνη αργής πέψης)  B)  

μπραβο ρε παιχτη !! φαινεται οτι ''το χεις''

Επεξ/σία από MauMaus
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...