nicoc89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 οταν λαμβάνεις τις θερμίδες που χρειάζεσαι , απο τις σωστές τροφές δεν έχεις το παραμικρό πρόβλημααυτό ειναι το μέτρο , αυτό που χρειάζεσαι θα στη βαρέσει να φας κατι η θα βρεθείς σε τραπέζι ή θα ειναι γιορτές η οτιδήποτε και θα φας οτι γουστάρειςμετά θα συνεχίσεις αυτό που έκανες και δεν θα πάρεις γραμμάριο εκτός αυτού όποιος τρέφεται σωστά δεν πεινάει ποτέ. (μη το μπερδέψουμε με τη λιγούρα)οι υπέρβαροι /παχύσαρκοι πολλές φορές δεν καταλαβαίνουν οτι τρώνε μεγάλες ποσότητες και λάθος τροφέςείχα άτομο που δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί παχαίνει , νόμιζε οτι δεν τρώει διαφορετικά απ τους άλλουςτο ίδιο πάει και για αυτούς που πάσχουν απο νευρική ανορεξία , αρνούνται να δουν την πραγματικότητα Ο μεταβολισμός μέχρι τα 50 πέφτει περίπου 200-300 θερμίδες. Εάν γυμνάζεσαι και κάνεις διατροφή δεν θα δεις καμία διαφορά στο σώμα σου λόγω ηλικίας. Ντάξει μετά τα 50 αλλάζει το πράγμα (αλλά πάλι δεν είναι θέμα θερμίδων) αυτοί που γυμνάζονται μετά τα 50 ξενερώνουν γιατι η τέστο τους κάνει bungee jumpingόσο και να αλλάξει ο μεταβολισμός σου προσαρμόζεις τις θερμίδες σου, αμα πέσει η τέστο ομως άντε γεια
bilakos10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 καλά που ειμαι 1,75 85-90kg σε όγκο , γυμνασμένος και με μεταβολισμό που μου επιτρέπει να καταναλώνω 3000+ cal χωρίς ίχνος αερόβιας και λιώσιμο στο pc ολη μέρα, αρα σε 2-3 χρόνια δεν θα δω κάτι..παμε παρακάτω. Καλά έτσι όπως τα λες φαίνεται πως είσαι 2 μέτρα στο πλάτος 2
nicoc89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Καλά έτσι όπως τα λες φαίνεται πως είσαι 2 μέτρα στο πλάτος αμα είσαι απο Πάτρα έλα για προπό να με δεις δε σουτάρω φάρμακο , αλλα θα το σκεφτείς απολαμβάνω τα καλά της ηλικίας , αργότερα θα έχει ζόρια όσο μεγαλώνεις γίνεται δυσκολότερο
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Όσο μεγαλώνεις χρειάζεσαι περισσότερη άσκηση και προσπάθεια για να παραμείνεις σε καλά επίπεδα. Αν στα 30 σου ασκείσαι όπως ασκούσουν στα 20 σου και δεν αλλάξεις τίποτα γενικότερα, θα δεις πώς θα γίνεις.
hla Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Καλες τροφές για πρωινο -το οποιο ειναι απαραίτητο- είναι γαλα με δημητριακα/βρωμη βουτυρο/φυστικοβουτυρο/ταχινι μελι αυγα μπανανες ψωμι Προσπαθησε να τρως 4-5 γευματα την ημέρα με κατι απο τα παραπανω για πρωινο, στο μεσημεριανο να παιρνεις αρκετους υδατανθρακες (μακαρονια, ρύζι, πατάτες) και πρωτείνες (κοτόπουλο, τόνος, κόκκινο κρέας, ψάρι) μαζί με μια σαλάτα με ελαιόλαδο. Για βραδυνο οτι και μεσημεριανο και μπορεις να βαλεις σε ενδιαμεσα γεύματα φυστικοβούτυρο ή ταχίνι (περιεχουν πολλες θερμίδες με καλή αναλογία πρωτεινων/λιπαρων) σαντουιτς με γαλοπουλα ή οτι για πρωινό Το γιαουρτι ειναι καλο μονο για πριν τον υπνο καθως εχει πολύ λίγες θερμίδες εκτος αν το συνδιασεις με μελι, ταχίνι κλπ Συμπληρώματα δεν χρειαζονται εκτος ισως απο μια πολυβιταμίνη Αν ξεκινησεις γυμναστηριο θα δεις αποτελεσματα γρηγορα Α, και κοψε ποτο-καπνισμα και πινε αρκετο νερο (2+λιτρα)
nicoc89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 το γιαούρτι ειναι καλό πριν τον ύπνο λόγο καζεΐνης(πρωτεΐνη αργής πέψης) 2
walkerr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Είπες ότι ήδη τρως συχνότερα, δε διευκρινίζεις τη συχνότητα όμως, ούτε την ποσότητα. Να συμπεράνω όμως ότι πλέον υπάρχει όρεξη για φαΐ ή τρως με το ζόρι; Δεν είπες επίσης τι τρως. Δεν είμαι ειδικός, αλλά νομίζω πως χρειάζεσαι καλά λίπη, υδατάνθρακες (μακαρόνια, ψωμί) και πρωτεΐνες (κόκκινο κρέας). Ίσως βοηθήσει και η άσκηση, η οποία ενδεχομένως να σου ανοίξει την όρεξη. Στη κατασταση που ειναι ο υποσιτιζομενος φιλος μας ας φαει και τα κακα λιπη. 2
Orpheas1992 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=26236 Μη δινεις σημασια στο ονομα του φορουμ ουτε στις φωτογραφιες των καμμενων....σε θεματα διατροφης ειναι επιστημονες.
_chris_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δε καπνίζω ούτε πίνω. Μια μπύρα, άντε 2 ένα Σάββατο που θα βγώ. Με γυμναστική δεν ασχολούμαι απλά περπατάω αρκετά και ανεβοκατεβαίνω σκάλες. Πήγα σήμερα και αγόρασα γιαούρτια, μπανάνες, μέλι... Ταχίνι είχα δοκιμάσει παλιά αλλά δε μου άρεσε. Αν κάνει δουλειά όμως ίσως το υποστώ. Για βράδυ έφαγα μακαρόνια με κιμά, σαλάτα μαρούλι, ένα μήλο, μια μπανάνα και τώρα τρώω γιαούρτι με μέλι που πρότεινε κάποιος. Αισθάνομαι ότι έχω φουσκώσει πάντως. Για πολυβιταμίνες τι προτείνετε;
Ntinaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Όσο μεγαλώνεις χρειάζεσαι περισσότερη άσκηση και προσπάθεια για να παραμείνεις σε καλά επίπεδα. Αν στα 30 σου ασκείσαι όπως ασκούσουν στα 20 σου και δεν αλλάξεις τίποτα γενικότερα, θα δεις πώς θα γίνεις. και οσο πιο ψηλος εισαι ακομα δυσκολοτερα ειναι...
hla Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Το ταχίνι είναι πολύ θρεπτικό, δοκίμασε το με μέλι. Αν και εγω προτιμώ το φυστικοβούτηρο γιατί είναι πιο φτηνό πιο νόστιμο και κανει σχεδον την ιδια δουλεια. Πάντως δεν υπάρχει κάποια μαγική τροφή. Το θέμα είναι να τρως περισσότερες θερμίδες απο οσες καταναλώνεις. Αν δεν σου αρεσει η γυμναστική οκ απλα ακολουθησε ενα πλανο διατροφης σαν αυτο που εγραψα με πολλα μικρα γεύματα. Επίσης στο forum που παρεθεσε ο φιλος απο πανω θα βρεις πολλές χρησιμες πληροφοριες σχετικά με διατροφή (μη δίνεις σημασία στα υπόλοιπα). Πανω κατω αυτο ειναι ολο. Αν θες μπορεις να κανεις και μια εξεταση αιματος και αν σου λειπει κατι μπορει να σου γραψει ο γιατρος μια πολυβιταμινη -δεν ειναι ακριβες.
alex_000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισα (και αντιμετωπίζω ακόμα) κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα να με επηρεάσουν ψυχολογικά. εκτός τον άλλων αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην έχω όρεξη για τίποτα (ούτε φαγητό) και να χάσω κιλά. μόνο τον τελευταίο μήνα (ίσως και λιγότερο) έχασα 5 κιλά. πάντα ήμουν αρκετά αδύνατος αλλά αυτή τη στιγμή έχω φτάσει να είμαι 50 κιλά και να έχω ύψος 170. πριν ήμουν ~60. είχα πέσει και λιγότερο αλλά ποτέ στα 50. επειδή δε θέλω να προσθέσω άλλο ένα πρόβλημα (υγείας αυτή τη φορά) σε αυτά που ήδη έχω, πρέπει οπωσδήποτε να πάρω κιλά. θέλω να μου προτείνετε τι μπορώ να κάνω ώστε να γίνει κάπως γρήγορα. οκ, ξέρω ότι πρέπει να τρώω συχνότερα. το έχω ήδη αρχίσει. αλλά κάποιες τροφές που ίσως βοηθούσαν; έχει νόημα να πάρω κάποιες βιταμίνες ή συμπληρώματα; αυτά δε θα βοηθήσουν στο βάρος φαντάζομαι αλλά θα βοηθήσουν γενικά στη βελτίωση του οργανισμού. πιστεύω αν κάνω εξετάσεις το αποτέλεσμα θα είναι ότι έχω έλλειψη σε διάφορα... σε καμιά περίπτωση δε θα ήθελα να πάρω ουσίες που παίρνουν μερικοί για να κάνουν σώμα (bodybuilding). αν και έχω γνωστούς που παίρνουν και έχω δει διαφορά στο σώμα τους δε τα εμπιστεύομαι. πόσο μάλλον τώρα που είμαι σκελετός. αν υπάρχει όμως κάτι "ελαφρύ" που μπορεί να βοηθήσει, το συζητάμε τελος πάντων το ανέλυσα αρκετά το θέμα μου. περιμένω απόψεις. αν υπάρχει κανένας διατροφολόγος εδώ ακόμα καλύτερα. Να αρχίσεις βάρη / bodybuilding με σωστή διατροφή και σε ένα χρόνο από τώρα θα μου στέλνεις ευχαριστήριες κάρτες. Θα αλλάξει τελείως η υγεία σου η ψυχολογία σου και θα λυθεί το πρόβλημα βάρους σου. Επίσης είσαι παραπληροφορημένος το bodybuilding δεν απαιτεί απολύτως καμία ουσία η σκεύασμα, το μόνο απαιτούμενο είναι σωστή διατροφή πλουσια σε θρεπτικά συστατικά (πρωτεΐνη , υδατάνθρακες , λιπαρά και βιταμίνες) Στα λέω αυτά γιατί στην κατάσταση που είσαι btw η μυική σου μάζα είναι σε τραγικό επίπεδο. Το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει να αρχίσεις τα ταχινια , τα μέλια και τις σοκολάτες στην κατάσταση σου είναι από στέκα να γίνεις στέκα με μπυροκοιλια. Σε ένα χρόνο απο τώρα θα είσαι άλλος άνθρωπος.. σκέψου το. 1
walkerr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 O φιλος ειναι υποσιτισμενος-σκελετος κι εσυ του προτεινεις body building? 1
tritonas00 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 _chris_Καποτε ημουν περιπου σαν και εσενα, 173 55 κιλα.Πεον ειμαι 173 73 κιλα. (ομοιομορφα, οχι μονο κοιλια, γεμισα παντου)Πως? Μονο με φαι. Πολυ φαι.Ξεχνα bodybuilding και αηδιες, και ξεκινα τη μασα.Ελπιζω να βοηθησα. 1
alex_000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 O φιλος ειναι υποσιτισμενος-σκελετος κι εσυ του προτεινεις body building? απαράδεκτο σχόλιο ειλικρινά. Είναι σαν να λες "o τύπος έχει 40 πυρετό και εσύ του προτείνεις αντιβίωση ? " Ας μην το λέμε bodybuilding και τρομάζουμε τον κόσμο, ας το λέμε γυμναστήριο. Μέρος της άσκησης με βάρη είναι η σωστή διατροφή, με τα βάρη τα νεα κιλά θα πάνε σίγουρα στα σωστά σημεία. _chris_ Καποτε ημουν περιπου σαν και εσενα, 173 55 κιλα. Πεον ειμαι 173 73 κιλα. (ομοιομορφα, οχι μονο κοιλια, γεμισα παντου) Πως? Μονο με φαι. Πολυ φαι. Ξεχνα bodybuilding και αηδιες, και ξεκινα τη μασα. Ελπιζω να βοηθησα. το κάθε σώμα και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Το ότι έγινε κάτι σε εσένα δεν σημαίνει οτι θα γίνει και στον διπλανό σου. Το ότι πρέπει να τρώει παραπάνω ο φίλος είναι δεδομένο , χρειάζεται και κάποιο κίνητρο και κάποια αθλητική δραστηριότητα όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα