Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι έχουμε 2 τιπς από εμενα που τα ξέρω όλα γύρω απο τα βάρη.

Το πρώτο τιπ είναι ότι πρέπει να ακολουθείς την κατάλληλη διατροφή και το δεύτερο τιπ είναι ότι πρέπει να βρεις κάποιον που να ξέρει (δηλαδή σαν εμένα) για να σου δείξει τι πρέπει να κάνεις στο γυμναστήριο.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ήμουν συγκεκριμμένος.

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι γράφετε ρε παιδια ειστε σοβαροι;;;; Αερόβια σε ελλιποβαρη άνθρωπο;;;;

Το γυμναστηριο φυσικα και θα του κάνει πολύ καλό. Αλλά η αερόβια θα κάνει τα πράγματα χειρότερα

Δημοσ.

Ήμουν κι εγώ πολύ αδύνατος μέχρι που αποφάσισα πριν λίγα χρόνια να πάρω κιλά. Ξεκίνησα διατροφή και λίγο αργότερα και γυμναστήριο. Μέσα σε 2 μήνες είχα πάρει τα 8-9 κιλά που μου έλειπαν.

Φυσικά δεν είμαι ειδικός και φυσικά όλοι οι οργανισμοί δεν είναι ίδιοι. Το καλύτερο θα ήταν να πας σε έναν διατροφολόγο. Απλά θα σου πω περίπου τι διατροφή ακολούθησα για να πάρεις μια ιδέα.

Πρωινό: Γάλα με 2 φέτες κέικ ή 2-3 φέτες ψωμί με βούτυρο/μέλι/μερέντα.

Δεκατιανό: Τυρόπιτα ή 2 τόστ ή καμια μπαγκέτα.

Μεσημεριανό: Προσπάθησε να τρως περισσότερο κρέας πάντα μαζί με ρύζι/πατάτες/μακαρόνια, σαλάτα και ψωμί (βούτα το μέσα στο ελαιόλαδο της σαλάτας). Όταν έχεις όσπρια βάλε μαζί τυρί και καμιά φέτα ψωμί παραπάνω.

Απογευματινό: Γλύκο ή μπισκότα ή ακόμα καλύτερα...ξηρούς καρπούς. Ακόμα, ταχίνι και διάφορα σχετικά που είπαν οι προηγούμενοι επίσης βοηθούν. Απλά εμένα δε μου αρέσουν και γι' αυτό δεν τα δοκίμασα.

Βραδινό: Πάλι πλήρες γεύμα αντίστοιχο με το μεσημεριανό. Φάε αυγά (ειδικά αν πας γυμναστήριο είναι ότι πρέπει αμέσως μετά την προπόνηση) ή κοτόπουλο πάλι μαζί με ρύζι/ζυμαρικά και ψωμί.

Δημοσ.

καλώς επειδή το παραγαμήσαμε και την ακούω που δεν είμαι συγκεκριμένος ορίστε. 

Φίλε πάνε εδώ

κάνεις αυτό το τεστάκι και σου λέει θερμίδες συντήρησής σου. Πρόσθεσε σε αυτές τις θερμίδες +500 κάθε μέρα, μπορείς να ψάχνεις την διατροφική αξία κάθε τροφής στο internet. Θα βάλεις ένα 5 κιλο ομαλά σε σύντομο χρονικό διάστημα (κάνα 2 μήνες) χωρίς να προκαλέσεις σοκ στον οργανισμό σου ή να καταλήξεις σε κάνα νοσοκομείο απο binge eating. 

Φρόντιζε να τρως τυπικό σπιτικό φαγητό όσο μπορείς (κρέας, ψάρι , ζυμαρικά , ρύζι, όσπρια και σαλάτες κτλ) αλλά να χτυπάς τις καθημερινές σου θερμίδες οπωσδήποτε. Για να το κάνεις αυτό, σε περίπτωση που αποτυγχάνεις να μαζέψεις τις απαραίτητες θερμίδες από σωστές τροφές,  πέρα απο το σπιτικό φαΐ φάε ότι βρεις ακόμα και σοκολάτες η κρουασάν. Αν δεις οτι σε μια εβδομάδα δεν βάζεις βάρος αύξησε άλλες 300 θερμίδες. Αν δεν ξεπερνάς τις θερμίδες συντήρησής σου βάρος δεν θα βάλεις. 

Αν θες να σκάσεις 30 ευρώ σε διατροφολόγο που θα κάνει ακριβώς την ίδια , τυπική και γενικά αποδεκτή διαδικασία be my guest. 

Το αν θες να κάνεις βάρη η όχι είναι προσωπικό σου θέμα , στο προτείνω ανεπιφύλακτα.

καλή τύχη. 

Δημοσ.

Αν θες να σκάσεις 30 ευρώ σε διατροφολόγο που θα κάνει ακριβώς την ίδια , τυπική και γενικά αποδεκτή διαδικασία be my guest. 

Το θέμα είναι ότι φαντάζομαι πως ΑΝ κάτι δεν πάει καλά και δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, θα ξέρει από ποιον θα «ζητήσει εξηγήσεις». Θα το έχει κερδίσει με τα 30€ του.

Αν τις ζητήσει από εσένα κι εμένα και τον καθένα στο διαδίκτυο, κάτι μου λέει ότι δε θα τις πάρει και θα είναι μόνος του.

Δημοσ.

ρεεε τι κρουασαν λετε στον ανθρωπο και βαρη.Κ εγω τορα θελώ να παρω κιλα και ισχυει αυτο που εγραψαν πριν καποιοι πρεπει να τρως πολυ φιλε.. Τρωγε φαγητο τρωγε οτι βρεις αλλα οχι και κρουασαν ειπαμε, ολο ζαχαρη εχουν αυτα.

Κρεας να τρως, πατατες, ρυζια και ψωμι.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι φαντάζομαι πως ΑΝ κάτι δεν πάει καλά και δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, θα ξέρει από ποιον θα «ζητήσει εξηγήσεις». Θα το έχει κερδίσει με τα 30€ του.

Αν τις ζητήσει από εσένα κι εμένα και τον καθένα στο διαδίκτυο, κάτι μου λέει ότι δε θα τις πάρει και θα είναι μόνος του.

Φίλε ο άνθρωπος μόνος του λέει ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα, σταμάτησε να έχει όρεξη να φάει και προφανώς έχασε κιλά. Δεν λέει ότι έχει πρόβλημα με θυρεοειδή ή κάτι αντίστοιχο. Αν νομίζει ότι έχει προβλήματα υγείας θέλει παθολόγο η άλλου είδους γιατρό όχι διατροφολόγο. 

Εγώ παρέθεσα την διαδικασία που θα κάνει και ένας διατροφολόγος χοντρικά για να βοηθήσω, η διαφορά είναι οτι ο διατροφολόγος θα του κάνει πλάνο που να υπολογίζει μέχρι και την θερμίδα. Επίσης ο διατροφολόγος θα τον υποχρεώσει να πηγαίνει για επίσκεψη κάθε εβδομάδα και θα του αρμέξει ένα 300ρι μίνιμουμ. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βγάζεις νόημα. 

Κάνα tip ζήτησα πάνω σε αυτό που είπες, μιας που είσαι πιο ενημερωμένος

Έχω μπει σε πρόγραμμα εδώ και 2 βδομάδες

Το "άλλο θρεντ' είναι το fitness

Δημοσ.

Στην κατάσταση που είναι ο φίλος δεν θα συμβεί και τίποτα αν φάει και γλυκό ή "κακά" λιπαρά. Ίσα ίσα προσωπικά πιστεύω ότι θα τον βοηθήσουν να πάρει βάρος.

Δημοσ.

Κάνα tip ζήτησα πάνω σε αυτό που είπες, μιας που είσαι πιο ενημερωμένος

Έχω μπει σε πρόγραμμα εδώ και 2 βδομάδες

Το "άλλο θρεντ' είναι το fitness

αν το λες σοβαρά μπες στο άλλο thread πόσταρε τους στόχους σου , το τωρινό πρόγραμμα σου και την διατροφή σου και πολλά έμπειρα παιδιά θα βοηθήσουν, μην ντρέπεσαι. 

Δημοσ.

Καλύτερα να ξεκινήσει τώρα να χτίζει το σώμα του σωστά κι ας τα πάρει πιο αργά τα κιλά, παρά να τρώει σαβούρες μόνο και μόνο για να πάρει κιλά και μετά να κάνει διπλό κόπο να διώξει τη σαμπρέλα

Δημοσ.

Δεν είπα να κάνει δέκα συνεδρίες σε διατροφολόγο, απλά να πάρει γνώμη από επαγγελματία. Τώρα, αν είναι υποχρεωτικό και δεσμευτικό να πάει δέκα φορές, πάσο.

Απλά δε νομίζω πως είναι τόσο εύκολα κάποια πράγματα, και πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με εσένα βραδιάτικα, το πόσο σχετικός είμαι με το θέμα fintess προφανώς δεν θα το κρίνει κάποιος που προτείνει αερόβια σε άνθρωπο 20 κιλά μείον από το ύψος του, δυσκολεύοντας έτσι την προσπάθεια του να βάλει βάρος. 

Mα εσυ δε του λες να βαλει βαρος, του λες να κανει "ποντικια".

Eιναι τουλαχιστον κωμικο να προτεινεις σε εναν σκελετο να διαπλασει τους μυς του, ή να φοβασαι οτι με την αεροβια θα καψει το λιπος που δεν εχει.

Η αεροβια γυμναστικη ειναι απαραιτητη σε ολους μας, αν θελουμε καλη υγεια. Το body building οχι.

Με τη γυμναστικη αυτη ο φιλος μας θα κατανειμει σωστα το βαρος που θα αποκτησει τρωγοντας. Δε θελει να κανει καθιστικη ζωη και να το παρει στη κοιλια μονο.

(τι ειναι παλι αυτο το... fintess)

Το θέμα είναι να κάνει ένα είδος γυμναστικής που θα τον βοηθήσει ψυχολογικά και θα του ανοίξει την όρεξη, χωρίς να χάσει επιπλέον κιλά.

Τώρα ποιο είναι αυτό το είδος γυμναστικής, προσωπικά δεν το γνωρίζω.

Ειναι αυτο ακριβως που προτεινα. Η αεροβια σε κανει να νιωθεις περιφημα και σου ανοιγει την ορεξη.

Δημοσ.

Φιλε εισαι ανιδεος. Σου το ειπαν και πριν αλλα συνεχιζεις. Αν θες να βοηθησεις σταματα να γραφεις. Οι συμβουλες σου ειναι επικινδυνες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...