Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειναι θέμα εμφάνισης το βασικό , αυτό το συζητάμε γιατι αναφέρθηκε η κακή ψυχολογία κτλ αλλα και δεν ειναι ζητούμενο να φάει γενικά αλλα να φάει σωστά . 

για να στο πω απλά αμα έχετε ίδιο ύψος και είναι 50kg και εσύ 60 με 10 kg λίπος παραπάνω απο αυτόν εισαι σε χειρότερη μοίρα . μπορεί να είσαι και οι δύο κάτω απ τα "κανονικά" κιλά αλλα έχει σημασία το bf του σώματος.
το παραπανίσιο λίπος ειναι σκουπίδια που τα κουβαλάς χωρίς λόγο (εκτός αν περιμένεις να γίνει πόλεμος και φτιάχνεις απόθεμα )
και ο OP θέλει να να φτάσει σε σωστά κιλά . Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία . Εκτός αυτού αν πλακωνόταν κ έτρωγε λάθος θα αποκτούσε αρκετά προβλήματα και σοβαρά . 

και το βασικό να μην γίνει skinny fat 

μην κοιτάτε μόνο τα κιλά 

τέλος πάντων απο αυτά που έγραψε δεν παίζει τέτοιο θέμα  :-) 

Μιλάς λες και ξέρεις τι σημαίνει να είναι κάποιος ελλειποβαρής (και τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία που εγκυμονεί αυτό) και το λες σαν να μη τρέχει κάτι και ότι αυτό που μετράει είναι το μικρό ποσοστό λίπους, να μη κάνει κοιλιά,  να τρώει πρωτεϊνες, να φτιάξει σώμα, να κάνει βάρη και άλλα τέτοια ωραία. Δηλαδή έλεος....

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτο που ειπε, οτι αν ειναι να εχει περισσοτερα κιλα σε λιπος τι να το κανει, εχει δικιο.

Εκτος βεβαια αν ειναι τοσο ελλιποβαρης που κινδυνευει να αποβιωσει.

Δημοσ.

Οριστε γιατι μας ζαλίσατε

http://en.wikipedia.org/wiki/Underweight

Exercise[edit]

Another way for underweight people to gain weight is by exercising. Muscle hypertrophy increases body mass. Weight lifting exercises are effective in helping to improve muscle tone as well as helping with weight gain.[17] Weight lifting has also been shown to improve bone mineral density,[18] for which underweight people have an increased risk of deficiency.[19]

Exercise itself is catabolic, which results in a brief reduction in mass. The gain in weight that can result of it comes from the anabolic overcompensation when the body recovers and overcompensates via muscle hypertrophy. This can happen by an increase in the muscle proteins, or through enhanced storage of glycogen in muscles. Exercise can help stimulate a person's appetite if they are not inclined to eat.

Δημοσ.

Ο οποιοσδηποτε μπορει να γραψει  στη wiki.

Oυτε καν το διαβασα, τι λεει?

Εγω ο ιδιος εχω κανει edit σε λημμα στη wiki.

• Like 1
Δημοσ.

το έχω βάλει σε quote. 

Το επιχείρημα "στο wiki δεν ξέρουν τι λένε" είναι το τελευταίο επιχείρημα του internet warrior. Έχω μάθει ότι όταν στο πετάει ο άλλος αυτό , τέλος η συζήτηση. 

Δημοσ.

Εσυ νομιζες οτι η wiki ειναι ευαγγελιο?

Μολις πριν σου ανεφερα οτι εγω ο ιδιος εχω κανει edit στη wiki, ουτε αυτο το επιχειρημα σε πειθει?

Δημοσ.

Κανε edit και το underweight λημμα και γράψε να κάνουν αερόβια τοτε. Να δούμε αν θα περάσει. Γραψε και οτι οι από πάνω που λένε για βάρη με 10 αναφορές είναι άσχετοι. 

Φαντάζομαι στο λημμα που έκανες edit έγραφες μαλακίες έτσι? (οπως λες οτι γράφουν μαλακίες αυτοί δηλαδή)

Δημοσ.

Φιλε αυτο δε το διαβασα και ουτε προκειται γιατι δεν εχω χρονο για μπουρδες. Το edit μου μου ηταν σε θεμα Β'ΠΠ.

Το οτι ο χρηστης γραφει τη wiki ειναι γνωστο σε ολους, δε προκειται για μυστικο.

Δε ξερω αν οι δικοι σου ειναι ασχετοι, γραψε πρωτα εδω σε μεταφραση τι ακριβως λενε και θα σου πω. Αμφιβαλλω αν λενε οτι κι εσυ.

Δημοσ.

Βαλτε τα με το wiki που προτείνει τα παρακάτω 3 πράματα για την περίπτωση .

1)Αυξηση θερμίδων και να πίνει θερμίδες

2) Ασκηση με βάρη 

3) Φαρμακα που ανοίγουν την όρεξη

Εγω πρότεινα τα 2 απο τα τρία σε άλλα ποστ αλλά την άκουσα γιατί είμαι άσχετος και έπρεπε να προτείνω βόλτες στο δάσος και αερόβια η γιατί ο ελλιποβαρής σημαίνει ετοιμοθάνατος. 

τελος απο εμένα καλή συνέχεια. 

ΠΣ walkerr .. δεν ξέρω τι να πω με έχεις αφήσει έκπληκτο... δεν παίζεσαι πραγματικά.

Δημοσ.

Εσυ δε παιζεσαι φιλε γιατι επιμενεις σε κατι που ειναι εξωφθαλμα θεοκουφο. Εχεις συνηθισει στο body building και νομιζεις οτι συστηνεται δια πασα νοσο και μ@λακια.

Φαρμακα προτεινει το wiki?! No thanx, προτιμαμε πιο φυσικη και υγιεινη μεθοδο: Γυμναστικη παραλληλα με τη σωστη διατροφη.

• Like 1
Δημοσ.

το έχω βάλει σε quote. 

Το επιχείρημα "στο wiki δεν ξέρουν τι λένε" είναι το τελευταίο επιχείρημα του internet warrior. Έχω μάθει ότι όταν στο πετάει ο άλλος αυτό , τέλος η συζήτηση. 

τωρα λες εσυ οτι να ναι. η wikipedia δεν αναγνωριζεται απο κανενα σοβαρο επαγγελματια, επιστημονα κτλ ως αξιοπιστη πηγη. εχει λαθη

Δημοσ.

Και να γράψεις παπαριά, το πιθανότερο είναι να τη διορθώσει κάποιος.

Οχι παντα. Εγω παντως ειχα διορθωσει μια παπαρια στο λημμα του Β'ΠΠ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...