Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Πόσο να δώσω το nexus 5; Ειναι η Αμερικάνικη έκδοση (= no 4g στην Ελλαδα) αλλα με μνημη 32gb. Αγορασμένο πριν 1 χρονο με αποδειξη αγορας απο google play και ενα χρονο εγγυηση ακομα.

Δημοσ.

θα ηθελα να δωσω Link.png Site: αυτην την καρτα γραφικων. εναι σε αριστη κατασταση και δωθει μαζι με την συσκευασια της με το cd της και ολα τα σχετικα ? Την χρησημοποιω κανα εναμηση χρονακι τωρα ειδικα για gaming και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με της αποδοσης της.. Σε τι τιμη να την δωσω περιπου? Ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

θα ηθελα να δωσω Link.png Site: αυτην την καρτα γραφικων. εναι σε αριστη κατασταση και δωθει μαζι με την συσκευασια της με το cd της και ολα τα σχετικα ? Την χρησημοποιω κανα εναμηση χρονακι τωρα ειδικα για gaming και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με της αποδοσης της.. Σε τι τιμη να την δωσω περιπου? Ευχαριστω πολυ!!

70 ευρώ ξεκίνα την και βλέπεις.

Δημοσ.

70 ευρώ ξεκίνα την και βλέπεις.

στην προιγουμενη ακριβως σελιδα ειπες τιμή για την 6850 στα 60 ευρο και λες τωρα για την υποδεέστερη 6790 στα 70;;;;;;;;;;

Δημοσ.

Είπα για την 6850 ότι στα 60 θα φύγει αμέσως ενώ για την 6790 ότι να την ξεκινήσει στα 70 (κάτι που θα συνιστούσα και στην 6850)

Αν εξαιρέσεις τον δίαυλο (256 κ 128 αντίστοιχα) οι διαφορές τους είναι μικρές, 

Δημοσ.

εχω κατι πραγματακια εδω και πολυ καιρο και θελω να τα δωσω.

1.ενας cpu AMD athlon 2.2 

2.δυο μνημες kingstom ddr 2 στα 667, 1024 και 512 mgh αντιστοιχα. 
3.μια ψυκτρα μαμισια απο AMD Phenom 945  και
4.ενα router  netfaster wlan.

το καθ' ενα χωρια ποσο πιανει; 

Δημοσ.

Στα 50 φεύγει σήμερα.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

για φτο ποιο πολυ γιατι οι περισσοτεροι που ρωτησα 50 με ειπαν

Δημοσ.

εχω κατι πραγματακια εδω και πολυ καιρο και θελω να τα δωσω.

1.ενας cpu AMD athlon 2.2 ~9-11€

2.δυο μνημες kingstom ddr 2 στα 667, 1024 και 512 mgh αντιστοιχα.  το 1 gb ~8€, τα 512 στα 4-5 αν βρεθει κανενας

3.μια ψυκτρα μαμισια απο AMD Phenom 945  και αν ειναι αχρησιμοποιητη ισως πιάσει κανενα δεκαρικο

4.ενα router  netfaster wlan. τσαμπα τα δινουν, ποιος θα το αγοράσει; στο σχετικό τοπικ του μπλα μπλα εχουν χαρισει και μερικά

το καθ' ενα χωρια ποσο πιανει; 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...