Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spy94 είπε

Δεν εχει σημασια ποσο εχει η συγκεκριμενη.Υπαρχουν πολυ φθηνοτερες με παρομοια χαρακτηριστικα.Ασε που στην συγκεκριμενη μητρικη δεν μπορει να δουλεψει σε τετοιες συχνοτητες οποτε και τα 45 αξιζει σε περιπτωση που δωθει ξεχωριστα.

Μα η ραμ δεν 3χει φθορα και είναι στατική στην τιμη.

Επίσης τη. Έχω 6 μηνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sollekram είπε

Μα η ραμ δεν 3χει φθορα και είναι στατική στην τιμη.

Επίσης τη. Έχω 6 μηνες

Γνωμες ζητησες,αν πιστευεις οτι μπορεις να την δωσεις παραπανω μπορεις να δοκιμασεις,απλα μην ερθεις μετα απο δυο μηνες και μας πεις δεν φευγει :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, spy94 είπε

Γνωμες ζητησες,αν πιστευεις οτι μπορεις να την δωσεις παραπανω μπορεις να δοκιμασεις,απλα μην ερθεις μετα απο δυο μηνες και μας πεις δεν φευγει :P

Επίσης στρογγυλά αυτό μόνο βγαίνει 220~250(220 με τις τιμές τις παραπανω) όλο το σύστημα

Επίσης εφόσον η μητρική όπως λες και όντως ισχύει δεν υποστηρίζει τέτοιες συχνοτητες, τότε να κατέβει η μητρική και όχι η ραμ.....

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sollekram είπε

Επίσης στρογγυλά αυτό μόνο βγαίνει 220~250(220 με τις τιμές τις παραπανω) όλο το σύστημα

Επίσης εφόσον η μητρική όπως λες και όντως ισχύει δεν υποστηρίζει τέτοιες συχνοτητες, τότε να κατέβει η μητρική και όχι η ραμ.....

215 βγαινει συνολο και σου ειπα 200 γιατι πιθανως καποιος να μην θελει καποιο κομματι και με μια μικρη εκπτωση να τον δελεασεις.

Η μητρικη δεν εχει καποιο ελαττωμα για να την ριξεις.

Το οτι δεν μπορεις να βαλεις 20αρες ζαντες σε 1000αρακι δεν σημαινει οτι δεν κανει την δουλεια του το αμαξακι.

Και τελος μιας και ειδα το ξεχωριστο θεμα που ανοιξες,καταλαβαινεις τωρα γιατι δεν σχολιαζουμε ευκολα;Γιατι ο καθενας εχει την γνωμη του και ολοι νομιζετε οτι εχουμε σκοπο να πουμε μια χαμηλη τιμη για να παρασυρουμε κοσμο.Απο την αλλη αν πουμε πιο ψηλες τιμες δεν θα φυγουν ποτε και θα ερχονται να λεν 2 μηνες δεν εχει φυγει κλπ!

Δεν υποχρεωνουμε κανενα να βαλει τις τιμες που λεμε,δεν εχω προβλημα να εξηγησω σε κανενα τους λογους που κοστολογω το καθε part,οταν ομως δεν υπαρχει ουσιαστικο επιχειρημα απο την αλλη πλευρα και απλα μου λες εμμεσα την αγορασα ακριβα και πρεπει να βγαλω τα σπασμενα,σορυ δεν μπορω να κανω κατι!

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.

καλησπερα..ποσο μπορω να πουλησω μια οθονη dell u2414h?

και ενα i5-4690k,mobo asus z97 vii ranger και ram 4x4gb crucial ballistix 1600mhz? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sollekram η ram όσο σου είπαν αντε 50€ παραπάνω το θεωρώ απίθανο 

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sorry παιδιά για τις αντιδράσεις μου....

Ευχαριστώ όλους για την βοηθεια!

Απλά ένιωθα λες και έκλεβα τον ευατο μου...τεσπά παίζει να το βάλω νεξτ week στα 200 χωρίς ψυκτρα και σκληρο(μπορεί να τον χρησιμοποιήσω στο νέο σύστημα που θέλω να φτιαξω).

Έτσι και αλλιώς η ψυκτρα η συγκεκριμένη είναι ψιλό useless σε τέτοιο σύστημα μιας που δεν ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες ακόμα και με στοκ, ο συγκεκριμένος επεξεργαστης.

Και πάλι σόρρυ για τα απότομα και ειρωνικά σχόλια, εδώ και στο προηγούμενο thread κυρίως που είχα ανοιξει.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας  σκέφτομαι καπια στιγμη να  πουλησω  τον  4770 κ και την  μητρικη  την  asus  z87  deluxe και  την  καρτα  γραφικων  gtx  780 ποσο θα μπορουσα  να τα  πουλησω?  όλα  αυτά??σαν ένα  συνολικο ποσο??

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, powerblade είπε

γεια σας  σκέφτομαι καπια στιγμη να  πουλησω  τον  4770 κ και την  μητρικη  την  asus  z87  deluxe  ποσο θα μπορουσα  να τα  πουλησω?  

180 πακετο κ τα 2

Δημοσ.

την υδροψηξη  Nepton 280L ποσο  μπορω να  την  πουλησω?

όπως επισης και το κουτι  cooler master cosmos ii  που εχω 

όλα αυτά συνολικα  ποσο  μπορω να τα  πουλησω??

Δημοσ.
Στις 29/12/2017 στις 7:06 ΜΜ, Kuragari no Senshi είπε

Στις 31/12/2017 στις 8:02 ΜΜ, radiohead είπε

Έχεις και μητρικάρα και αξιόλογη ψύκτρα οπότε άν βρείς 6700k-7700k σε λογική τιμή βάρα. Σε i5 (x)600k δεν έχει νόημα.

Ούτε 130 θα φύγει αλλα ξεκίνα.

Αν μου το χαρίσεις θα το πάρω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...