Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο επειδή το είχα είναι αρκετά καλό ακόμα και στις μέρες μας.

Αξίζει αν το πάρει κάποιος σε τέτοια τιμή που το δίνει ο Λευτέρης (βασικά εκεί στα 120-130€+ τα εξτραδακια είναι καλή τιμή)

Θα μπορούσα να συγκρίνω παρόμοια με τέτοια specs σε τέτοια τιμή μόνο από Κίνα κτλπ

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο επειδή το είχα είναι αρκετά καλό ακόμα και στις μέρες μας.

Αξίζει αν το πάρει κάποιος σε τέτοια τιμή που το δίνει ο Λευτέρης (βασικά εκεί στα 120-130€+ τα εξτραδακια είναι καλή τιμή)

Θα μπορούσα να συγκρίνω παρόμοια με τέτοια specs σε τέτοια τιμή μόνο από Κίνα κτλπ

Απο Κινα δεν εχει ακομα σχεδον 16 μηνες εγγυηση και φυσικα απο τον Γερμανο που εχει παντου.

Δημοσ.

εχω τα εξης πραγματα...αν ξερει καποιος τιμη για να φυγουν ας βοηθησει

1) HP Psc 1510 All-in-one Printer

2) superstack 3 switch 4226t 

3) Allied Telesis AT-8000S

Δημοσ.

Χαίρετε!

κινητό Lumia 640 XL 3g Dual Sim εκτός εγγύησης, χωρίς μισή γρατζουνιά με 2 θήκες και tempered glass από πρώτη μέρα, χωρίς φορτιστή, με καλώδιο micro-usb, πόσο να το βάλω?

Δημοσ.

Τώρα πλέον δεν έχουν αυτά σημασία,το κινητό είναι παλιό,εκτός εγγύησης και 3g ;)

Κάνεις μια συνολική τιμή για όλα μαζί πακέτο και φευγει εύκολα.

Αν θέλεις κρατά τις θήκες και πούλησε τες ξεχωριστά αν λυπάσαι να τις δώσεις πακετο

• Like 1
Δημοσ.

Το πληκτρολογιο ποντικι της υπογραφης μου ειναι με μπλε φως δεν εχω αποδειξη εχω κουτι ποσο να το δωσω;

Δημοσ.

Το πληκτρολογιο ποντικι της υπογραφης μου ειναι με μπλε φως δεν εχω αποδειξη εχω κουτι ποσο να το δωσω;

25 ευρω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...