sotkiritsis Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Καλησπερα στα παιδια.δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενοτητα αλλα το λεω εδω.πουλησα μια motherboard πληρως λειτουργικη.με πηρε τηλεφωνο σημερα ο πολιτης και μου λεει ειμαι εδω σε εναν τεχνικο δοκιμαζουμε τη μητρικη και δεν δουλευει.ενο η μητρικη πριν λιγες μερες δουλευε κανονικα δοκιμασμενη απο εμενα.του λεω δωστον μου λιγο.τελικα αυτος δεν ειναι τεχνικος ειναι ενας φιλος του και μου λεει φιλε μου την εβαλα επαιξαι κανονικα και μετα σταματησε.τωρα μου λεει δεν αναβει καθολου.τη μητρικη την αγορασα και εγω απο μελος του isomnia και ηταν μια χαρα και οσο καιρο την δουλευα εγω.με καλει τωρα να πληρωσω την μιση ζημια.καταρχην αν περνατε ενα προιον και δεν δουλευει θα δεχοσασταν να παρετε πισω τα μισα λευτα;αλλα ξερει οτι την εκανε τη ζημια αυτος.τι πρεπει να κανω ρε παιδια τωρα;πρεπει να πληρωσω εγω το λαθος τους; Καλησπερα στα παιδια.δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενοτητα αλλα το λεω εδω.πουλησα μια motherboard πληρως λειτουργικη.με πηρε τηλεφωνο σημερα ο πολιτης και μου λεει ειμαι εδω σε εναν τεχνικο δοκιμαζουμε τη μητρικη και δεν δουλευει.ενο η μητρικη πριν λιγες μερες δουλευε κανονικα δοκιμασμενη απο εμενα.του λεω δωστον μου λιγο.τελικα αυτος δεν ειναι τεχνικος ειναι ενας φιλος του και μου λεει φιλε μου την εβαλα επαιξε κανονικα και μετα σταματησε.τωρα μου λεει δεν αναβει καθολου.τη μητρικη την αγορασα και εγω απο μελος του isomnia και ηταν μια χαρα και οσο καιρο την δουλευα εγω.με καλει τωρα να πληρωσω την μιση ζημια.καταρχην αν περνατε ενα προιον και δεν δουλευει θα δεχοσασταν να παρετε πισω τα μισα λευτα;αλλα ξερει οτι την εκανε τη ζημια αυτος.τι πρεπει να κανω ρε παιδια τωρα;πρεπει να πληρωσω εγω το λαθος τους;
Sheogorath Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Όχι, και σε μένα πήγαν να κάνουν αυτό το scam, με τα πολλά μου παραδέχθηκε ότι την είχε και δούλευε πέντε μέρες σε κινέζικο τροφοδοτικό των 200watt μέχρι που έσκασε. Απάτη είναι.
life is music Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Καλησπερα στα παιδια.δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενοτητα αλλα το λεω εδω.πουλησα μια motherboard πληρως λειτουργικη.με πηρε τηλεφωνο σημερα ο πολιτης και μου λεει ειμαι εδω σε εναν τεχνικο δοκιμαζουμε τη μητρικη και δεν δουλευει.ενο η μητρικη πριν λιγες μερες δουλευε κανονικα δοκιμασμενη απο εμενα.του λεω δωστον μου λιγο.τελικα αυτος δεν ειναι τεχνικος ειναι ενας φιλος του και μου λεει φιλε μου την εβαλα επαιξαι κανονικα και μετα σταματησε.τωρα μου λεει δεν αναβει καθολου.τη μητρικη την αγορασα και εγω απο μελος του isomnia και ηταν μια χαρα και οσο καιρο την δουλευα εγω.με καλει τωρα να πληρωσω την μιση ζημια.καταρχην αν περνατε ενα προιον και δεν δουλευει θα δεχοσασταν να παρετε πισω τα μισα λευτα;αλλα ξερει οτι την εκανε τη ζημια αυτος.τι πρεπει να κανω ρε παιδια τωρα;πρεπει να πληρωσω εγω το λαθος τους; δεν του δινεις φραγκο και αν σου παιζει μα μου σου του πεστου φερε μ την να την δω αν λες αληθεια
sotkiritsis Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Τι να πω ρε φιλε με τον καθε ενα εδω μεσα.μου λεει δεν φταις εσυ.και καλα δεν ειχε ζημια η μητρικη απλα το επαθε τωρα.ρε φιλε του λεω απο τη στιγμη που την πηρες και δουλευε μια χαρα η μητρικη που ξερω εγω οτι το επαθε και δεν εκανες εσυ καποιο λαθος;τοσα χρονια μητρικη δουλευε και ξαφνικα το επαθε σε εσενα;και κατι αρχισε να μου λεει τα δικα του.εγω δεν ειμαι τεχνικος να ειχε καποιο προβλημα ηλεκτρονικο και να την εφτιαξα.την πηρα αριστη απο παιδι εδω μεσα και την εδωσα αριστη.τελος παντον.ευχαριστω φιλε για την απαντηση δεν του δινεις φραγκο και αν σου παιζει μα μου σου του πεστου φερε μ την να την δω αν λες αληθειαΝαι φιλε μου να την φερει.και αν οντως την καψανε;
life is music Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Τι να πω ρε φιλε με τον καθε ενα εδω μεσα.μου λεει δεν φταις εσυ.και καλα δεν ειχε ζημια η μητρικη απλα το επαθε τωρα.ρε φιλε του λεω απο τη στιγμη που την πηρες και δουλευε μια χαρα η μητρικη που ξερω εγω οτι το επαθε και δεν εκανες εσυ καποιο λαθος;τοσα χρονια μητρικη δουλευε και ξαφνικα το επαθε σε εσενα;και κατι αρχισε να μου λεει τα δικα του.εγω δεν ειμαι τεχνικος να ειχε καποιο προβλημα ηλεκτρονικο και να την εφτιαξα.την πηρα αριστη απο παιδι εδω μεσα και την εδωσα αριστη.τελος παντον.ευχαριστω φιλε για την απαντηση Ναι φιλε μου να την φερει.και αν οντως την καψανε; τι να σ πω δεν ξερω δεν μ εχει τυχει κατι τετοιο περιμενε να σ πει και κανενας αλλος την αποψη του !
sotkiritsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Οτι εχω δωσει εδω μεσα ειναι αριστο και οπως το λεω.μαλιστα εχω δωσει και μητρικες με προβλημα αλλα της εδωσα σαν μη λειτουργικες για ανταλακτικα.οπως ενας αλλος που του εδωσα τρια ανεμηστηρακια corsair με ασπρο led και μου λεει φιλε τα δοκιμασα και δεν φωτιζουν το κουτι μου.παρτα πισω.αυτος περιμενε οτι με δυο ανεμηστηρακια θα φωτισει ολοκληρο το κουτι χωρις ledoταινια. Τελος παντον.ευχαριστω για τις απαντησεις Και μαλιστα κατι που ξεχασα πριν την αγορα του ειπα φιλε επιδη δεν εχω ram kai cpu τα πουλησα φερε τα δικα σου να την δοκιμασουμε αμα θελεις.απλα αυτο που εμαθα ειναι να μην δινεις τιποτα χωρις να το δοκιμασεις μπροστα σου.αλλα δεν ειχα πραγματα να την δοκιμασω.
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Οι αγοραπωλησίες εδώ μέσα μεταξύ άλλων εμπεριέχουν ρίσκα σαν αυτό που περιγράφεις. Κανείς, ούτε ο πωλητής, ούτε ο αγοραστής, μπορούν να είναι σίγουροι ότι το εκάστοτε προϊόν θα παίζει. Μπορεί την τελευταία φορά να έπαιζε, και για δέκα λόγους να μην παίξει όταν το δοκιμάσει ο αγοραστής. Η καλύτερη λύση είναι με δοκιμή. Αλλά ακόμα και τότε, από τη στιγμή που υπάρχουν πωλητές που δίνουν «μαξιλαράκι εγγύησης» ακόμα και μετά από δοκιμή, ο πωλητής δε μπορεί να είναι 100% καλυμμένος. Όχι νομικά, αφού δεν τίθεται καν τέτοιο ζήτημα εδώ, αλλά ηθικά. Ο πωλητής πρέπει να γνωρίζει ότι πουλώντας κάτι, ενδέχεται να μπει στη διαδικασία να δεχθεί αρνητικό feedback. Δε μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό. Το σωστό(τερο) είναι να αντιλαμβάνονται και οι δύο πλευρές το ρίσκο και να μην υπάρχουν παρατράγουδα. 1
sotkiritsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ναι φιλε μου θεοριτικα ετσι ειναι.αλλα αλλο το να το παρει και να μην δουλευει και αλλο να δουλευει και απο ανικανοτιτα να χαλασει το πρωιον και να σου ζηταει τα ρεστα.τελος παντον.μην χαλαμε αλλο το topic.ευχαριστω ολους για τις απαντησεις
BaggsR Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Καλησπερα στα παιδια.δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενοτητα αλλα το λεω εδω.πουλησα μια motherboard πληρως λειτουργικη.με πηρε τηλεφωνο σημερα ο πολιτης και μου λεει ειμαι εδω σε εναν τεχνικο δοκιμαζουμε τη μητρικη και δεν δουλευει.ενο η μητρικη πριν λιγες μερες δουλευε κανονικα δοκιμασμενη απο εμενα.του λεω δωστον μου λιγο.τελικα αυτος δεν ειναι τεχνικος ειναι ενας φιλος του και μου λεει φιλε μου την εβαλα επαιξαι κανονικα και μετα σταματησε.τωρα μου λεει δεν αναβει καθολου.τη μητρικη την αγορασα και εγω απο μελος του isomnia και ηταν μια χαρα και οσο καιρο την δουλευα εγω.με καλει τωρα να πληρωσω την μιση ζημια.καταρχην αν περνατε ενα προιον και δεν δουλευει θα δεχοσασταν να παρετε πισω τα μισα λευτα;αλλα ξερει οτι την εκανε τη ζημια αυτος.τι πρεπει να κανω ρε παιδια τωρα;πρεπει να πληρωσω εγω το λαθος τους; Πρόβλημά του. Όταν την είχες έπαιζε, κάτι της έκαναν και την χάλασαν, ή είναι scam. Από μόνοι τους παραδέχτηκαν πως δούλευε, μαλακία έκαναν και τώρα πάνε να σε φάνε. Μην είσαι κουτός. Φιλικά στο λέω.
kogos Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ακριβώς. Μην ασχοληθείς καν. Ας βγάλουν άκρη μόνοι τους
nikosdimos32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 καλημερα εχω εναν ssd της kingston αυτον εδω RBU-SC100S37256GD SSD 256GB.ειναι τελευταιο μοντελο?εχει 9 ωρες λειτουργιας και θελω να τον πουλησω.ποσο μπορω να τον δωσω?ευχαριστω
takoulou Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Καλημερα...Πηρα εγω αυτη την μητρικη... Την εδωσα σε εναν φιλο μου τεχνικο για να την περασει σε ενα υπολογιστη.. .Μου οτι ανοιξε η μητρικη... Και μετα την περσαε μεσα στο pc... Προσπαθησε να ξανα ανοιξει τωρα τον υπολογιστη αφου ειχε τοποθετησει ολα επανω στην μητρικη και δεν ανοιγε καθολου ο υπολογιστης... Μαλιστα του εκαψε και το πληκτρολογιο..
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Καλημερα...Πηρα εγω αυτη την μητρικη... Την εδωσα σε εναν φιλο μου τεχνικο για να την περασει σε ενα υπολογιστη.. .Μου οτι ανοιξε η μητρικη... Και μετα την περσαε μεσα στο pc... Προσπαθησε να ξανα ανοιξει τωρα τον υπολογιστη αφου ειχε τοποθετησει ολα επανω στην μητρικη και δεν ανοιγε καθολου ο υπολογιστης... Μαλιστα του εκαψε και το πληκτρολογιο.. Ασχολουμαι με υπολογιστες απο τα 14 που πηρα τον πρωτο μου 8086 δηλαδη εδω και 30 χρονια, πρωτη φορα διαβαζω μητρικη να εκαψε πληκτρολογιο. Ποσο χρονων ειναι ο "τεχνικος" ??? Τι τροφοδοτικο εχεις??? 4
Federacion Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Σε άσχετο θέμα, αρτζι-μπουρτζι και λουλά ότι γράφτηκε.... 1
takoulou Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ναι... Γιατι δεν μπορει να συμβει αυτο; Και γιατι δεν δουλεψε η μητρικη που εβαλε επανω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις