Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, καλά ρώτησες. Είναι στην κρίση σου όλα. Μην νιώθεις υποχρεωμένος και βρεθείς δαρμένος/κλεμμένος κτλ.

Βγάλε καμιά φωτογραφία το αποτέλεσμα του 3dmark06, είναι δωρεάν το πρόγραμμα. Και προτείνω μια τιμή περί τα 140 ευρώ. Σε καμία περίπτωση μην στείλεις την κάρτα αλλού και να σου βάλει τα λέφτά μετά. 90% θα σε κλέψει. Η αλήθεια είναι ότι έχουν στείλει σε μένα έτσι gpu, αλλά δεν το συνιστώ. Χαλαρά θα μπορούσα να κάνω τον κινέζο.

Καλή τύχη!

Στο τελευταίο κάνεις λάθος.

Μπορούσε να πάει στην ΔΗΕ με τα πμ και να σου κάνει μια ωραία μήνυση μιας και είναι δωρεάν για αυτά τα πράγματα.

Μην κοιτάς που ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει και φοβάται τις αγορές από απόσταση.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Στο τελευταίο κάνεις λάθος.

Μπορούσε να πάει στην ΔΗΕ με τα πμ και να σου κάνει μια ωραία μήνυση μιας και είναι δωρεάν για αυτά τα πράγματα.

Μην κοιτάς που ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει και φοβάται τις αγορές από απόσταση.

Σίγουρα, δεν λέω ήμουν στο απυρόβλητο. Αλλά για 200 ευρώ κάποιος ίσως δεν έμπαινε στον κόπο.

Φυσικά δεν προτείνω τέτοια πράγματα, και του είπα στα ίσια μην ξαναεμπιστευθεί έτσι τυφλά άνθρωπο εύκολα.

Δημοσ.

Αυτοι που λενε καταθεση πρωτα και μετα στελνω.Δεν μπορουν μετα να κανουν τον Κινεζο.

Είναι πιο δύσκολο γιατί έχεις τα στοιχεία της τράπεζας, την απόδειξη συναλλαγής/κατάθεσης. Ενώ στην άλλη περίπτωση έχεις μόνο διέυθυνση και χαρτί των ελτά.

Δημοσ.

Αυτοι που λενε καταθεση πρωτα και μετα στελνω.Δεν μπορουν μετα να κανουν τον Κινεζο.

Υπαρχει και η εντολη αγορας με κουριερ δηλαδη εσυ που θελεις να αγορασεις πας σε ενα κουριερ και λες θα πατε εκει και θα δωσετε 200 ευρω για να παρετε ενα δεμα.

Φυσικα το κουριερ δεν ειναι τεχνικος να τσεκαρει αν αυτο που θα αγορασει δουλευει η δεν ειναι σπασμενο.

Οποτε καλυτερα χερι με χερι η ενας τροπος να εμπιστευτεις καποιον ειναι οι αξιολογησεις του αν και σε εμενα  που εχω πανω απο 250 θετικες μου ζητανε αντικαταβολη.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει και η εντολη αγορας με κουριερ δηλαδη εσυ που θελεις να αγορασεις πας σε ενα κουριερ και λες θα πατε εκει και θα δωσετε 200 ευρω για να παρετε ενα δεμα.

Φυσικα το κουριερ δεν ειναι τεχνικος να τσεκαρει αν αυτο που θα αγορασει δουλευει η δεν ειναι σπασμενο.

Οποτε καλυτερα χερι με χερι η ενας τροπος να εμπιστευτεις καποιον ειναι οι αξιολογησεις του αν και σε εμενα  που εχω πανω απο 250 θετικες μου ζητανε αντικαταβολη.

mprabo της 250 να της κάνετε 300σες

Δημοσ.

Καλα το δινω;

Μοναδα PC

Κουτι Coolermaster 334 μαυρο

Τροφοδοτικο Turbo-X 450W με 12 fan και ρευμα για καρτα γραφικων

Μητρικη Asus P5QPL-AM

Επεξεργαστης Core 2 Duo E7500 2.93Ghz 3 mb cache

Μνημη 2GB

Σκληρος WD 160GB 100% υγεια

DVD-RW Sony

Καρτα PCI WiFi TP-LINK Wireless N 150 Mbps

Windows 10 pro X64 Ελληνικα ενεργοποιημενα οχι σπασμενα

Τιμη 65 ευρω η 80 με καρτα γραφικων Sapphire 6450 1GB

Η καρτα σκετη πωλειται 25 ευρω

Δημοσ.

Ναι, αν και για την κάρτα, πούλησα πέρυσι την ίδια με δυσκολία στα 20.

Την εχω βαλει ακριβα γιατι δεν με καιει να την δωσω.

Τωρα την μοναδα και 60 να παρω καλα ειναι.

Δημοσ.

Γεια σας ! ειμαι καινουριος εδω και θελω μια βοηθεια 

θελω να αγορασω ενα pc που θα χρησιμοποιειται για gaming κυριως.

Ειναι καλυτερο να τα αγορασω ετοιμο το pc  η να φτιαξω μια συνθεση ? 

εγω αποτι εχω ακουσει ειναι καλυτερο να παρεις ξεχοριστα τα κομματια και σε θεμα οικονομικο αλλα και σε αποδωση , ισχυει?

Δημοσ.

Γεια σας ! ειμαι καινουριος εδω και θελω μια βοηθεια 

θελω να αγορασω ενα pc που θα χρησιμοποιειται για gaming κυριως.

Ειναι καλυτερο να τα αγορασω ετοιμο το pc  η να φτιαξω μια συνθεση ? 

εγω αποτι εχω ακουσει ειναι καλυτερο να παρεις ξεχοριστα τα κομματια και σε θεμα οικονομικο αλλα και σε αποδωση , ισχυει?

Πιο καλά κομμάτι κομμάτι.

Δημοσ.

Ενα ποντικι Genesis V55 ασυρματο και ενα πληκτρολογιο παλι Genesis RX39 με τρια χρωματα κοκκινο μπλε μοβ ποσο να τα δωσω;

Το ποντικι ειναι για δεξιοχειρες για αυτο το δινω ειμαι ζερβοκουταλας και δεν με βολευει στο πιασιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, αν και για την κάρτα, πούλησα πέρυσι την ίδια με δυσκολία στα 20.

καλησπερα fx 6300 μαζι με μητρικη μπορω να τα βρω στα 100 σαν μεταχειρισμενα ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...