Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Πάνω απο 650€ δεν νομίζω πως είναι εφικτός στόχος γι αυτό το laptop. Το οτι είναι sony δεν καταλαβαίνω πως αποτελεί επιχείρημα στην πώλησή του. Αν μου έλεγες Dell ή Toshiba θα σου έλεγα οκ. Για μένα, τα vaio δεν είναι πολύ πιο πάνω απ τα acer ποιοτικά.

Τα sony vaio σχεδόν ίδια ποιότητα με acer??Αυτο είναι ύβρις!!!Έχω vaio από το 2005 και δεν έχει ούτε μία χαρακιά απο πάνω (μόνο στο μέρος της μπαταρίας απο κάτω γιατί το άφηνα όπου να 'ναι).Φυσικά είναι ακόμα λειτουργικο.

Σε λίγο θα λέμε ότι και το iphone είναι ίδιο με τους κλώνους του ποιοτικά (τυχαίο παράδειγμα)

Δημοσ.

Έχουν περάσει 3 vaio απ τα χέρια μου. Το ένα ήταν του 2006, το δεύτερο του 09 και το 3ο, που το έχω ακόμα, είναι του 10.

Το 1ο ήταν πραγματικά, ότι καλύτερο απο ποιότητα κατασκευής που έχω πιάσει στα χέρια μου. Τα άλλα 2, με αποκορύφωμα το τελευταίο ήταν γάμισέ τα...

Δημοσ.

Σε λίγο θα λέμε ότι και το iphone είναι ίδιο με τους κλώνους του ποιοτικά (τυχαίο παράδειγμα)

Όντως πες τα γιατι τόσο καιρο φωνάζω πως οι κλώνοι του iphone ειναι καλύτεροι απο το iphone ;D

Τα vaio μόνο oθονη έχουν καλη σε όλα τα αλλα άστα να πανε και πανάκριβα και γραφεί και sony μακριααά καλύτερα turbo x.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ειμαστε off topic!

Ολες οι αποψεις σεβαστες.Αλλα εδω το νοημα του νηματος ειναι να δινουμε αποψεις περι τιμων μεταχειρισμενων οχι να πουμε ποιο laptop θεωρουμε καλυτερο.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

το εγραψα ως status κ μετα θυμηθηκα οτι υπαρχει αντιστοιχο τοπικ

σκεφτομαι να πουλησω το ps3 μου.Αγορασμενο δεκεμβρη του '10/250GB HDD.

2 χειριστηρια(1 της κονσολας κ ενα αυθεντικο ακομα δηλαδη)

GT5,Infamous,Shift,GTA IV,PES08

σκεφτομαι οτι πανω απο 150 ευρω δεν νομιζω να φυγει.Αυτο που με απασχολει ειναι να φυγουν και τα παλια παιχνιδια(περα απο το GT5 μιας κ εχει καλο online)

Δημοσ.

το εγραψα ως status κ μετα θυμηθηκα οτι υπαρχει αντιστοιχο τοπικ

σκεφτομαι να πουλησω το ps3 μου.Αγορασμενο δεκεμβρη του '10/250GB HDD.

2 χειριστηρια(1 της κονσολας κ ενα αυθεντικο ακομα δηλαδη)

GT5,Infamous,Shift,GTA IV,PES08

σκεφτομαι οτι πανω απο 150 ευρω δεν νομιζω να φυγει.Αυτο που με απασχολει ειναι να φυγουν και τα παλια παιχνιδια(περα απο το GT5 μιας κ εχει καλο online)

Αν στην τιμη συμπεριλαμβανεις και τα games καλη ειναι.

Δημοσ.

Ενταξει,μια χαρα τιμη ειναι τοτε.(Αν και προσωπικα σαν fellow gamer θα σου προτεινα ποτε να μην το πουλησεις αλλα να το κρατησεις για παντα.Προσωπικα εχω συλλογη πολλων κονσολων και θα προσπαθησω να εχω οσο πιο πολλες απο οσες εχουν φτιαχτει.)

Δημοσ.

το εχω σκεφτει κ εγω παρα πολλες φορες.Να εχω μετα απο χρονια να λεω παιδια μου να ενα ps3 :Ρ

Ηδη εχω κ ενα ps2 slim τσιπαρισμενο κ καθεται κ αυτο B)

Δημοσ.

το εχω σκεφτει κ εγω παρα πολλες φορες.Να εχω μετα απο χρονια να λεω παιδια μου να ενα ps3 :Ρ

Ηδη εχω κ ενα ps2 slim τσιπαρισμενο κ καθεται κ αυτο B)

Αυτη ειναι και μενα η γνωμη μου.Και καποια στιγμη θα δεις οτι θα επιθυμησεις να παιξεις καποια παλια παιχνιδια απο νοσταλγια.Ασε που σιγουρα θα υπαρχουν και παρα πολλα που δεν εχεις παιξει ακομη.

Δημοσ.

Helloooooooooo!!!!!!

ΗAF 932

960T

GIGABYTE 890G

8GB DDR3

4870 1GB

SEAGATE 1TB

COOLERMASTER V10

CHIEFTEC 750w MODULAR

ποσο να το δωσω σαν συστημα ολοκληρωμενο ?

PS: cpu, mobo, ram εχουν εγγυηση ακομα 3 χρονια περιπου.

Δημοσ.

Helloooooooooo!!!!!!

ΗAF 932

960T

GIGABYTE 890G

8GB DDR3

4870 1GB

SEAGATE 1TB

COOLERMASTER V10

CHIEFTEC 750w MODULAR

ποσο να το δωσω σαν συστημα ολοκληρωμενο ?

PS: cpu, mobo, ram εχουν εγγυηση ακομα 3 χρονια περιπου.

350 γιατι το κουτι ειναι εξαιρετικο και το combo μητρικη/επεξεργαστης/ram ειναι ικανοτατο με την καταλληλη vga να παιξει τα παντα.Για μενα ουτε ενα ευρω πιο κατω απο 350 ευρω ενω θα μπορουσες και μεχρι 400.

Επιπλεον το θεωρω μεγιστο λαθος να πουλησεις το συστημα σου.Αγοραζεις μια καλη vga και παιζεις οτι game γουσταρεις.Δεν αξιζει να τα πουλησεις με τιποτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...