Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

επισης να προσθεσω οτι το κουτι εχει πανω του 10 Noiseblocker M12-S3HS

Βρε σκιζει λεμε το συστημα εκτος της παλαιμαχης αλλα ακομη αξιοπρεπους καρτουλας,μονο καρτα θελεις.

Αλλα αν εισαι αποφασισμενος να κανεις ολεθριο λαθρος,κρατα μου το κουτι σου απο τωρα.

http://www.skroutz.g...800-HD-PVR.html

Είναι σε άριστη κατάσταση δουλεύει ρολόι...

Πόσο μπορεί να πωληθέι ?

Εδωσες τοσα λεφτα? :shock: Μπορει να πουληθει σε καλη τιμη θεωρητικα,αλλα να δωσει καποιος τοσα πολλα μετρητα εξαιρετικα δυσκολο γιατι οποιος διαθετει τετοια ποσα παει εξ ορισμου στα πιο καινουργια.

Δημοσ.

Βρε σκιζει λεμε το συστημα εκτος της παλαιμαχης αλλα ακομη αξιοπρεπους καρτουλας,μονο καρτα θελεις.

Αλλα αν εισαι αποφασισμενος να κανεις ολεθριο λαθρος,κρατα μου το κουτι σου απο τωρα.

Χαχαχαχα, οκ θα σε εχω υποψιν μου. ποια καρτουλα θα ταιριαζε καλυτερα λες για games (Crysis και τετοια)σε Full HD αναλυση ?
Δημοσ.

Χαχαχαχα, οκ θα σε εχω υποψιν μου. ποια καρτουλα θα ταιριαζε καλυτερα λες για games (Crysis και τετοια)σε Full HD αναλυση ?

Για να σου απαντησω πες μου ποσα μπορεις να διαθεσεις. :-D

Δημοσ.

Εδωσες τοσα λεφτα? :shock: Μπορει να πουληθει σε καλη τιμη θεωρητικα,αλλα να δωσει καποιος τοσα πολλα μετρητα εξαιρετικα δυσκολο γιατι οποιος διαθετει τετοια ποσα παει εξ ορισμου στα πιο καινουργια.

Έδωσα λινκ απο το Skroutz απλά για να δείτε ποιό είναι το προιόν και πόσο κάνει τώρα για να μου πείτε μια πιο σωστή τιμή πώλησης...

Δε σημαίνει οτι τον αγόρασα τόσο ίσως να το αγόρασα πιό φτηνά ή και πιό ακριβά

Δημοσ.

Έδωσα λινκ απο το Skroutz απλά για να δείτε ποιό είναι το προιόν και πόσο κάνει τώρα για να μου πείτε μια πιο σωστή τιμή πώλησης...

Δε σημαίνει οτι τον αγόρασα τόσο ίσως να το αγόρασα πιό φτηνά ή και πιό ακριβά

Γυρω στα 300 ευρω αν και με το συγκεκριμενο hardware δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα.

Δημοσ.

Η μητρική είμαι μια απλή τις foxconn και οι ραμ είναι τις patriot .

Ο επεξεργαστης μόνος του πόσο να "πιάνει" ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...