Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

τι να σου πω υπολόγιζα αρκετά παραπάνω...:/....Δεν μου έχει κανένα πρόβλημα, ότι θέλω το κάνω, games , σπάσιμο

των md5 με graphic card, bruteforce και γενικότερα δεν έχει υπάρξει κάτι που να μην κάνει...Vista αλλά και 7 μου τα παίζει τέλεια, εγώ πιστεύω πως το μόνο κακό είναι ο σκληρός ο οποίος αλλάζει εύκολα σε έναν 500άρη...Αν θα μπορούσα να πάρω ένα laptop στα ίδια χαρακτηριστικά, θα το έκανα...!

Δημοσ.

περιμενε να σου πουν και τα αλλα παιδια εδω μεσα, αν και νομιζω πανω κατω στα ιδια χρηματα θα σου πουν.

εν αναμονη λοιπον.....

Δημοσ.

φιλε μου δυστυχως δε μπορεις να πιασεις περισσοτερα.

το οτι κανει τη δουλεια του καλα δε παει να πει οτι αξιζει και πολλα, αν σκεφτεις οτι καθε 6μηνο περιπου βγαινουν και καινουργια hardware.

η μαζεψε λεφτα για να παρεις λαπτοπ η δες κανα μεταχειρισμενο.

και απο τη στιγμη που εσενα σε καλυπτει ο υπολογιστης μη τον σκοτωσεις για 60-80 ευρω, 3-4 μεροκαματα ειναι αν το σκεφτεις

Δημοσ.

kostask91 αυτό λέω και εγώ, αν δεν πιάνει περισσότερα θα το κρατήσω σίγουρα διότι μου κάνει πολύ καλή δουλειά...

Δημοσ.

Επειδή έχω ακριβώς την ίδια κάρτα γραφικών στα games μάλλον αδυνατο να ανταποκρίνεται...Εκτος αν μιλάμε για παιχνίδια 3-4 χρόνων και βάλε...

Εγω σου προτείνω να κρατήσεις το pc σου γτ περισσότερα δε θα πιάσεις. Το ίδιο έκανα κι εγω που έχω αναλόγων δυνατοτήτων μηχάνημα, απλά προέβην σε κάποιες μικρές αναβαθμίσεις (80€ για κάρτα κ τροφοδοτικό). Αν επρόκειτο να πάρεις νέο desktop θα ήταν μια επιλογή, αλλά για laptop δε συμφέρει με την καμμία, καθώς θα είσαι χαμένος κατα 300€ το λιγότερο κ οι δυνατότητες του hardware που θα έχεις θα είναι ελάχιστα μεγαλύτερες.

Δημοσ.

Πόσο πάει μια GIGABYTE gtx 460 1 GB σε άριστη κατάσταση με το κουτί της και με 2 χρόνια υπόλοιπό εγγύηση?

Δημοσ.

Ενα τροφοδοτικο Coolermaster Real Power M700 3ετιας ποσο πιανει περιπου ρε παιδια?

Και επισης αν αξιζει η ανταλλαγη με ενα CORSAIR TX650W V2 80+

Δημοσ.

Ενα τροφοδοτικο Coolermaster Real Power M700 3ετιας ποσο πιανει περιπου ρε παιδια?

Μπορει εσεις να το αγορασατε πριν 3 χρονια αλλα ειναι 5ετιας οπως μπορειτε να δειτε και εδω: http://tweakers.net/...0.html#tab:info

Καλουτσικο τροφοδοτικο και modular αλλα μετα απο πολλα χρονια χρησης ,προσωπικα δεν θα ζητουσα πανω απο 50 ευρω.

Και επισης αν αξιζει η ανταλλαγη με ενα CORSAIR TX650W V2 80+

Ναι αξιζει ,ειναι καλυτερα τα Corsair,ποσο μαλλον οτι το σγκεκριμενο μοντελο ειναι μεταγενεστερο.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

έχω ένα laptop HP Probook 4520s με χαρακτηριστικά: επεξεργαστή Intel core I3 στα 330Mhz, μνήμη DDR3 3072MB, δίσκο 280Gb και κάρτα γραφικών Ati Mobility Radeon 4500series κ.λ.π

Το πρόβλημα μου είναι ότι μου χάλασε η οθόνη και δείχνει κάπως έτσι:

attachment.php?attachmentid=107881&d=1345149053&thumb=1

Στο e-bay υπάρχουν αυτές οι οθόνες για 60-70 ευρώ, αλλά εγώ δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία λόγω άγνοιας...

αν αποφασίσω να πουλήσω το laptop έτσι όπως είναι πόσο μπορώ να το δώσω;;;;;

Δημοσ.

Σύνδεσε το με εξωτερική οθόνη να δεις πως θα παίξει.

Δε νομίζω να φταίει η οθόνη σου.

Πρώτα θα υπέθετα καλωδιοταινία οθόνης-μητρικής και μετά vga.

Οθόνη όμως, δύσκολα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...