Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρεαλιστικά, όσο δεν βλάπτει κάποιον (δηλαδή να μην πουλάει κάτι κλεμμένο ή από το χαρίστε το εδώ) δεν με νοιάζει το τι κάνει ο καθένας εδώ μέσα.

Άμα δεν χαλάει το οικοσύστημα που παλεύουμε να κρατήσουμε ισορροπημένο με αυτό το νήμα, δε βλέπω το κακό στο να βγάζεις χαρτζιλίκι με αυτό τον τρόπο.
Στο κάτω κάτω δεν είναι ο μόνος που το κάνει, και το να το παραδέχεται εδώ δεν αλλάζει κάτι.
Ίσα ίσα, πάλι καλά που ρωτάει εδώ και δεν χαλάει τις αγγελίες παραπάνω.

Επεξ/σία από SouLSLayeR
Δημοσ.

Πιστεύετε ότι είναι καλή περίοδος ( τιμών ) για να φτιάξω υπολογιστή; 

Γιατί το χιλιάρικο δεν βλέπω  να το γλιτώνω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Twoface είπε

Όχι, κυρίως λόγω mining, εκτός αν πας σε AMD APU (2200G).

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Twoface είπε

Ποιο χιλιάρικο; Χίλια θέλεις μόνο, πλέον για κάρτα γραφικών(1070)-16gam και ίσως, μητρική. Είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγκες! Μέχρι πριν 2-3 χρόνια με χίλια έπαιρνες πύραυλο εδάφους-αέρος, με  όλα τα παρελκόμενα!:rolleyes:

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε

Ποιο χιλιάρικο; Χίλια θέλεις μόνο, πλέον για κάρτα γραφικών(1070)-16gam και ίσως, μητρική. Είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγκες! Μέχρι πριν 2-3 χρόνια με χίλια έπαιρνες πύραυλο εδάφους-αέρος, με  όλα τα παρελκόμενα!:rolleyes:

Είχα βγάλει ένα πακέτο 

Cpu τον 8100

Motherboard  370 από gigabyte

16Gb μνήμη στα 3000 χερτζ 

Κάρτα γραφικών 1050ti 

διάφορα παπαρακια ( δισκο κουτί κλπ ) και τα 800 που βγαίνει πάλι πολλά μου φαίνονται για ένα μέτριο pc .

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Twoface είπε

Είχα βγάλει ένα πακέτο 

Cpu τον 8100

Motherboard  370 από gigabyte

16Gb μνήμη στα 3000 χερτζ 

Κάρτα γραφικών 1050ti 

διάφορα παπαρακια ( δισκο κουτί κλπ ) και τα 800 που βγαίνει πάλι πολλά μου φαίνονται για ένα μέτριο pc .

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα 

Έχεις δίκιο, φίλε μου. παρ' όλο που δε γνωρίζω και πολλά, να φτιάξεις τώρα pc με 1050 είναι κρίμα. Θα είναι καινούριο και παλιό ταυτόχρονα. Εγώ πήρα πριν 4 μήνες 1060 και πάλι είναι στα όρια του medium-high στα παιχνίδια. Μόνο οι επεξεργαστές, ίσως, είναι σε καλές τιμές, όπως ο i5 8400 που προτείνει και κάποιο παιδί(σωστά) εδώ. Αν βάλεις οθόνη 27άρα, ssd 240 και τα περιφερειακά, πας  για 1700. Σε λίγο το pc θα το βάζουμε και στη φορολογική μας δήλωση για τεκμήριο...:(

Επεξ/σία από siralexgio7
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε

Έχεις δίκιο, φίλε μου. παρ' όλο που δε γνωρίζω και πολλά, να φτιάξεις τώρα pc με 1050 είναι κρίμα. Θα είναι καινούριο και παλιό ταυτόχρονα. Εγώ πήρα πριν 4 μήνες 1060 και πάλι είναι στα όρια του medium-high στα παιχνίδια. Μόνο οι επεξεργαστές, ίσως, είναι σε καλές τιμές, όπως ο i5 8400 που προτείνει και κάποιο παιδί(σωστά) εδώ. Αν βάλεις οθόνη 27άρα, ssd 240 και τα περιφερειακά, πας  για 1700. Σε λίγο το pc θα το βάζουμε και στη φορολογική μας δήλωση για τεκμήριο...:(

Ούτε καν ! 

Εγώ το Pc το θέλω να περνάω κανένα τιμολόγιο να χαζεύω στο insomnia 😜😁 και να παίζω κάνα pubg και call of duty 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Twoface είπε

Για μνήμες και κάρτες γραφικών , παίζει να είναι η χειρότερη που θυμάμαι από το 1992  (πιο πριν είχαμε κάτι ... all in one, amstrad , atari st , amiga κτλ).

Επεξ/σία από Dr_73
  • Like 4
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Για μνήμες και κάρτες γραφικών , παίζει να είναι η χειρότερη που θυμάμαι από το 1992  (πιο πριν είχαμε κάτι ... all in one, amstrad , atari st , amiga κτλ).

Τι μου θύμισες, ρε παίχτη! Δεκέμβριος 1988, χριστουγεννιάτικο δώρο από τον πατέρα μου, amstrad cpc 464, με κασέτα και πράσινη οθόνη. Τότε, είχε ένας φίλος μου spectrum και "του τα είχα ζαλίσει" μέχρι να μου πάρει. 60χιλ. δρχ...Τα χρόνια της αθωότητας...Να ΄σαι καλά!-

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ποσό μπορώ να πουλήσω ένα ps4 pro 3μηνων από πλαίσιο με απόδειξη κουτιά κανονικά, 2 χειριστηρια,3 παιχνίδια cd(gt sport,pro 2018,cod ghosts και 14 παιχνίδια digital όπως mgs5,Assassin creed,deus ex,infamous,just cause 3,darksiders2 κτλ..????

Επεξ/σία από Donfear
Δημοσ.

Εβαλα αγγελια το κουτι μου αν κανεις υπολογισμο βγαινει καπου στα 1900 ευρω μονο ενας μου ειπε 1100 μου εστειλαν για 300 500 600 :lol:

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εβαλα αγγελια το κουτι μου αν κανεις υπολογισμο βγαινει καπου στα 1900 ευρω μονο ενας μου ειπε 1100 μου εστειλαν για 300 500 600 :lol:

Ε, τότε, δώσε κι εσύ μόνο το κουτί!:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...