Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, yianos είπε

Καλησπέρα! Πόσο μπορώ να πουλήσω μια υδρόψυξη  Corsair  Η70   καινούρια σφραγισμένη στο κουτί της(ξέμεινε ...εκ παραδρομής στο ντουλάπι).

κανείς  να  κάνει εκτίμηση;

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.
15 ώρες πριν, yianos είπε

Καλησπέρα! Πόσο μπορώ να πουλήσω μια υδρόψυξη  Corsair  Η70   καινούρια σφραγισμένη στο κουτί της(ξέμεινε ...εκ παραδρομής στο ντουλάπι).

35

Δημοσ.
2 ώρες πριν, spy94 είπε

35

Ευχαριστώ!

3 ώρες πριν, Ghost_Man2329 είπε

40-50€

Ευχαριστώ!

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω αυτό, είναι αξιόπιστο το zipy.gr, χωρίς δασμούς,  δωρεάν μεταφορικά, λέει... Επίσης έρχεται με απλό ταχυδρομείο ή με courier;

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Θέλω να αγοράσω αυτό, είναι αξιόπιστο το zipy.gr, χωρίς δασμούς,  δωρεάν μεταφορικά, λέει... Επίσης έρχεται με απλό ταχυδρομείο ή με courier;

το αντικειμενο ειναι απο aliexprees κινα και ερχεται με απλο ταχυδρομειο courier απο εξω μονο dhl υπαρχει που εχει και αντιπροσωπια ελλαδα

παιδια αυτην την οθονη λετε να μπορω να την δωσω κανα 60€

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ghost_Man2329 είπε

το αντικειμενο ειναι απο aliexprees κινα και ερχεται με απλο ταχυδρομειο courier απο εξω μονο dhl υπαρχει που εχει και αντιπροσωπια ελλαδα

παιδια αυτην την οθονη λετε να μπορω να την δωσω κανα 60€

Βασικοτατη 22αρα  μονο με vga 60!!!????

40 με το ζόρι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, spy94 είπε

Βασικοτατη 22αρα  μονο με vga 60!!!????

40 με το ζόρι

δεν ειναι μονο με vga εχει και dvi

λοιπον εβαλα λαθος λινκ αυτην ειναι η οθονη

Επεξ/σία από Ghost_Man2329
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ghost_Man2329 είπε

δεν ειναι μονο με vga εχει και dvi

λοιπον εβαλα λαθος λινκ αυτην ειναι η οθονη

Ε καλά δεν αλλάζει και κάτι...Δεν την λες και τελευταία λέξη της τεχνολογίας.Παλι ούτε hdmi εχει

1 λεπτό πριν, GiwrgosP- είπε

Ποσο φευγουν τα εξης: 

1)Intel Core i5 3470

2)Corsair Vengeance 8GB (2*4) DDR3-1600MHz

3) Kingston 4gb (2*2) DDR3-1600MHz

45,30,15

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, spy94 είπε

Ε καλά δεν αλλάζει και κάτι...Δεν την λες και τελευταία λέξη της τεχνολογίας.Παλι ούτε hdmi εχει

το λεω γιατι ενας γνωστος μου θελει να την αγορασει και λεει οτι με δινει εκει 60-65 να υπενθιμισω οτι η οθονη ειναι σε αριστη κατασταση αριστηηη

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ghost_Man2329 είπε

το λεω γιατι ενας γνωστος μου θελει να την αγορασει και λεει οτι με δινει εκει 60-65 να υπενθιμισω οτι η οθονη ειναι σε αριστη κατασταση αριστηηη

Δεν έχει σημασία. Ε άμα στα δίνει παρτα 😂

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikosmile είπε

Αν κατάλαβα καλά θα έρθει μέσω του AliExpress εγώ θα σου πρότεινα να το πάρεις καθαρά από το AliExpress μόνος σου και να μην μπλέξεις με τέτοια site αν υπάρχει κάποιος που το δούλεψε και είναι έμπιστο οκ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...