Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Φυσικά και θα βοηθησει γιατί είναι ενα μέτρο σύγκρισης... Αν σκεφτόταν να το βάλει 350 ευρω ας πούμε, τώρα βλέποντας αυτό που είναι σαν καινούργιο και 5 χρόνια νεότερο στα 470 ευρω, πλέον  ξέρει οτι τα 200 μάλλον είναι τέλεια.... (πχ)

Εσυ πόσο το πηρες, δεν θυμάσαι καθόλου? Και σε πόσο καλή κατάσταση είναι..

Το είχα βρει και εγώ στο cars απλά δεν ξέρω πόσο να πιάνει τώρα.Άσε πόσο το είχα πάρει θυμάμαι εξωφρενικές τιμές (προ κρίσης) 

20 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δοκιμαζεις και βλεπεις αλλα καλο ειναι να το πας σε εναν ποδηλατα να δει οτι ολα λειτουργουν σωστα πανω του οποτε αν θελει κατι να το ξερει ο υποψηφιος αγοραστης.

Φυσικα στην αγγελια σου μην ξεχασεις να βαλεις σε ποια πολη εισαι γιατι δεν ειναι ενα κινητο να το στειλεις με κουριερ.

Παραδειγμα μολις ειδα μια αγγελια σου που δινεις κατι επιπλα και δεν εχεις γραψει σε ποια πολη εισαι μην σου πω αν εισαι σε μεγαλη πολη να γραψεις και περιοχη.

Ευχαριστώ πολύ θα το αλλάξω όντως έχεις δίκιο και θα το πάω και σε κανέναν ποδηλατά (ελπίζω να μη με γδάρει) αν και ξέρω να το επισκευάζω μόνος μου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Drewie είπε

Καλησπερα σε ολους. Προσπαθω να πουλησω μια GTX 1070TI στα 300 ευρο λογω ελλειψης χρονου για παιχνιδια που αγοραστηκε πριν απο 6 μηνες με 3 χρονια εγγυηση και κατι αλλα πραματα αλλα δεν βλεπω πολυ κινηση. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Η τιμες φαινονται λογικες... Δεν εχω ξαναπουληση στο insomnia, ειναι θεμα εμπιστοσυνης; η κατι αλλο;

Αν μπορειτε να δειτε τα items και να μου πειτε τι μπορω να κανο για να πουληθουν θα το εκτιμουσα.

Ευχαριστω..

Καλησπέρα όπως σου είπαν η κάρτα θα δωθεί μόνο φθηνότερα.Η οθόνη είναι επίσης υπερκοστολογημενη,βέβαια όλες οι οθόνες 5+ ετών ακόμα και χωρίς hdmi είναι ακριβές στο site τόσο που η καινούργια είναι μονόδρομος.Το τροφοδοτικο είναι οκ,βέβαια κάποιος ίσως προτιμήσει να πάρει με 40€ ένα καινούργιο 500αρι με την εγγύηση του.Ειναι καλό το ΤΧ αλλά είναι και παλιό.Παιζει ρόλο και η εμπιστοσύνη που λες λόγω μηδενικών αξιολογήσεων.Κανε μια προσεγμένη αγγελία,βάλε και την περιοχή σου, δεν πρόκειται κανείς να αγοράσει εξ αποστάσεως με μηδενικές αξιολογήσεις.

Δημοσ.
Στις 10/4/2019 στις 7:46 ΜΜ, vins είπε

Καλησπέρα παιδιά, xbox one s 1tb με 2 χειριστηρια, το ένα τελείως αχρησιμοποίητο, 2 skins για τα χειριστήρια, κάθετη βάση, και λογαριασμό με game pass μέχρι 31/12/2019 και live gold μέχρι Ιούνιο πόσο να το δώσω; Αγορασμενο Δεκέμβριο του 2018, με εγγυηση φυσικά. Ευχαριστώ πολύ

Anyone? Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Grigoriskougiou είπε

Καλημέρα σας, Έναν ryzen 5 1500x χωρίς απόδειξη-κουτί(χάθηκαν λόγω συχνών μετακομίσεων) , πόσο μπορώ να τον δώσω; 

βαλ το 90 θα φύγει χθες σαν ζεστό ψωμάκι 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ziaba είπε

βαλ το 90 θα φύγει χθες σαν ζεστό ψωμάκι 

Ο 1600χ καινούργιος έχει 125...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, spy94 είπε

Ο 1600χ καινούργιος έχει 125...

δεν παίζει τώρα στις αγγελίες στα 90 κάτι αντίστοιχο (νταξ εκτός απ αυτόν με 0 αξιολογήσεις στα 80 τώρα το είδα lol) ... επίσης ο 1600Χ δεν έχει ψήκτρα

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ziaba είπε

δεν παίζει τώρα στις αγγελίες στα 90 κάτι αντίστοιχο ... επίσης ο 1600Χ δεν έχει ψήκτρα

Που φτασαμε...να λέμε δεν παίζει κάτι στις αγγελίες... Υπάρχουν και καινούργια ρε παιδιά,δεν είμαστε συλλέκτες.

Οκ άσε τον 1600χ που το έθεσα σαν παράδειγμα κάτι εμφανώς ανώτερου θεωρώντας οτι κάποιος είτε έχει είτε θα βάλει ψύκτρα έτσι και αλλιώς και πάρε τον 2400G των 110€.Γιατι κάποιος να δώσει 90€ για ένα "χειρότερο" cpu χωρίς εγγυηση και όχι 110€ για καινούργιο?

• Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, spy94 είπε

Που φτασαμε...να λέμε δεν παίζει κάτι στις αγγελίες... Υπάρχουν και καινούργια ρε παιδιά,δεν είμαστε συλλέκτες.

Οκ άσε τον 1600χ που το έθεσα σαν παράδειγμα κάτι εμφανώς ανώτερου θεωρώντας οτι κάποιος είτε έχει είτε θα βάλει ψύκτρα έτσι και αλλιώς και πάρε τον 2400G των 110€.Γιατι κάποιος να δώσει 90€ για ένα "χειρότερο" cpu χωρίς εγγυηση και όχι 110€ για καινούργιο?

Ελα δεν θελω αηδιες...ολοι ξερουμε οτι απαξ και μπει μια αγγελια στο ινσομνια αυτοματως παιρνει μεγαλυτερη αξια και απο αντιστοιχο καινουργιου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Grigoriskougiou είπε

Να το πάω στα 60-70? Τζάμπα μου κάθεται στο γραφείο,ουσιαστικά αχρησιμοποίητος είναι 

60 είναι λιγα τόσο θα φύγει άμεσα.70 - 80 είναι η "σωστή" τιμή όπως προτάθηκε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, spy94 είπε

γιατί ο 1500Χ είναι χειρότερος στα bench βλέπω ότι είναι ένα τικ καλύτερος... ε άλλο 90 και άλλο 110 επίσης ο 2400g θέλει ακριβότερη μητρική ή με κατάλληλο bios .... και γω μεταχειρισμένα τα πήρα ενώ μπορούσα να πάρω καινούρια και αντί να δώσω 170 που έβγαιναν μητρική με 2400g μεταφορικά προτίμησα να δώσω 130 για μεταχειρισμένα 1500Χ + mobo και με το 40αρι που γλύτωσα να πάρω και μία ram 

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

Συνολικά καλύτερος είναι για εμένα ο 2400g γι αυτό έβαλα και τα εισαγωγικά. Με τις μητρικες μην το μπλεκεις δεν έχει νόημα ουσιαστικο,θα πω ότι είναι περίπου το ίδιο.Το τι πιστεύει ο καθένας είναι λίγο διαφορετικο,πχ εγώ μπορώ να πω ότι ούτε στα 60€ δεν το έπαιρνα αλλά αυτό αφορά εμένα και τις ανάγκες μου.Και για άλλους 5€ είναι 10 ψωμιά τι νόημα έχει?Η ουσία είναι ότι από 110 στα 90 είναι ένα 18% που δεν δικαιολογείται για προϊόν παλιότερο και χωρις εγγύηση.Δηλαδη αν είχε και εγγύηση θα τον έδινε 100?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...