Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Μόνο και μόνο που είναι ΧΕΟΝ και η σύγκριση γίνετε με έναν i7 3rd  Generation (έχουμε φτάσει ήδη στην 9th generation) αξίζει 1000 τα υπόλοιπα 1000 για το πολύγλωσσο λεξικό ( τι σκεφτόταν όταν το έγραφε ήθελα να ξερα) το cable managment είναι δώρο για τον κόπο που πέταξε απλά τα καλώδια μέσα είναι καθαρά θέμα αεροδυναμικής. 

Και φυσικά μάλλον πληρώνεις και κάτι έξτρα λόγο ότι ποστάρει ακόμα. 

Οκ λοιπόν.. Ο κύβος ερρίφθη!🙂

6 λεπτά πριν, Eliaskat είπε

φιλε αν δεν τον θελεις να τον αγορασω εγω!!

Δικό σου! Κάνω πίσω!👍

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Eliaskat είπε

φιλε αν δεν τον θελεις να τον αγορασω εγω!!

Μην σπρώχνετε, έχω κι εγώ ένα συστηματάκι διπύρηνο να σας δώσω κοψ χρονιά... κανά 800 καλά είναι να το αφήσω;😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, bigoulas είπε

Μην σπρώχνετε, έχω κι εγώ ένα συστηματάκι διπύρηνο να σας δώσω κοψ χρονιά... κανά 800 καλά είναι να το αφήσω;😎

Αν είναι κβαντικό με 800 το αγοράζω εγω, αλλά τα μεταφορικά δικά σου..:D

Επεξ/σία από ZELOMOTH
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ξεπέρασε το ότι ο μέσος όρος ανεβαίνει αφού είναι περισσότερα τα δείγματα, λες και δεν διαιρεί μετον αριθμό των δειγμάτων.

Οχι μάστορα, δεν είναι Sum(scores)/Num(samples), είναι (Sum(scores)/Num(samples))^Num(samples) :P Σαν chatbot με βραχυκύκλωμα.

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχώς έχει δημοσιευτεί και αλλού (απειλή μήπως και δε προλάβουμε την ευκαιρία?) και θα γλυτώσουν οι insomniacs

Επεξ/σία από nvnight
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδες ποσο φευγει σετακι i5 3570k, Z77x-D3H. 8gb Vengeance 1600 cl8; και μονη της μια Corsair H100i  v2 με εγγυηση 3+ χρονια ακομα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

16gb 3200

850 evo 250gb

Καλημέρες

Πόσο μαζί και πόσο χώρια λέτε; Θέλω να πάω για bdies αλλα δεν βλέπω να συμφέρει ακόμα και τώρα που έπεσαν.

Επεξ/σία από radiohead
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, radiohead είπε

16gb 3200

850 evo 250gb

Καλημέρες

Πόσο μαζί και πόσο χώρια λέτε; Θέλω να πάω για bdies αλλα δεν βλέπω να συμφέρει ακόμα και τώρα που έπεσαν.

80 + 35

Αναλογικά πέφτουν οι μνήμες οπότε ούτε για μένα αξίζει.

• Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, radiohead είπε

16gb 3200

850 evo 250gb

Καλημέρες

Εγω λέω να τα βάλεις καμιά εβδομάδα χώρια κι αν δεν αντέχουν μακριά το ένα απο το άλλο, τότε ξανα φέρτα κοντά για ενα διάστημα μέχρι να δείς τι θα κάνεις!🤣

Καλημέρες  παίδες, 80 οι μνημούλες και 35 ο ssd ,όπως ακριβώς λέει κι ο Spy94 απλά ο δίσκος θα μπορούσε αν τον έχεις καιρό να πάει και 30 νομίζω..

Στο "όλα μαζί", δεν βλέπω νόημα γιατί είναι μόνο 2 πραγματάκια κι οχι 4-5-6 κτλ, και οι τιμές είναι ήδη αρκετά νορμάλ.. Αντε αμα βιάζεσαι τόσο να πάει η ραμ 70..🙂

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, spy94 είπε

80 + 35

Αναλογικά πέφτουν οι μνήμες οπότε ούτε για μένα αξίζει.

Σκέψου θα δώσω αυτά στην καλύτερη 120 και + ένα 50αρι για για να πάω από 3133 στα 3200 απλά με καλύτερα timings. Ειναι το ψυχαναγκαστικό στη μέση ρε γμτ. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...