Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, radiohead είπε

Σκέψου θα δώσω αυτά στην καλύτερη 120 και + ένα 50αρι για για να πάω από 3133 στα 3200 απλά με καλύτερα timings. Ειναι το ψυχαναγκαστικό στη μέση ρε γμτ. :P

Δεν βλέπω υπογραφή είμαι από κινητό αλλά ψαχτηκες μήπως σε κόβει η μητρική και όχι οι μνήμες?Γενικά bdie αξίζει να πας αν θέλεις να ψάχτεις λίγο παραπάνω,αν τις αφήσεις έτσι δεν λέει

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spy94 είπε

Δεν βλέπω υπογραφή είμαι από κινητό αλλά ψαχτηκες μήπως σε κόβει η μητρική και όχι οι μνήμες?Γενικά bdie αξίζει να πας αν θέλεις να ψάχτεις λίγο παραπάνω,αν τις αφήσεις έτσι δεν λέει

Γι'αυτό τις θέλω. Η μητρική κομπλέ είναι. Το θέμα είναι ότι είναι ασύμφορο όπως και να το δεις αλλά anyway. Ευχαριστώ παίδες!

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, radiohead είπε

Σκέψου θα δώσω αυτά στην καλύτερη 120 και + ένα 50αρι για για να πάω από 3133 στα 3200 απλά με καλύτερα timings. Ειναι το ψυχαναγκαστικό στη μέση ρε γμτ. :P

Είναι αυτοννόητο το οτι δεν αξίζει, απλα άπαξ και σου τρυπάει το μυαλό η ψυχοπάθεια, για να να απαλλαγείς απο αυτήν και να ηρεμήσεις, πρέπει τα δώσεις και να ακολουθήσεις το μονοπάτι αυτό ώστε κάποια στιγμή να νιώσεις "ελεύθερος"!(μαλάκας δηλαδη που το έκανες, αλλά κατόπιν εορτής..)🤣

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Είναι αυτοννόητο το οτι δεν αξίζει, απλα άπαξ και σου τρυπάει το μυαλό η ψυχοπάθεια, για να να απαλλαγείς απο αυτήν και να ηρεμήσεις, πρέπει τα δώσεις και να ακολουθήσεις το μονοπάτι αυτό ώστε κάποια στιγμή να νιώσεις "ελεύθερος"!(μαλάκας δηλαδη που το έκανες, αλλά κατόπιν εορτής..)🤣

Ζελο ανήκω κι εγώ στους αγαπητικούς σου να ξέρεις :D

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, radiohead είπε

Ζελο ανήκω κι εγώ στους αγαπητικούς σου να ξέρεις :D

Δεν κατάλαβες καλά...

Εγώ είμαι ο αγαπητικός...

Κι εσεις οι βοσκοπούλες μου....🤣

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε

Ερώτηση

Να πάρω αυτόν?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

αυτόν?

Απόκρυψη περιεχομένων

ή αυτον?

Απόκρυψη περιεχομένων

Σαφώς και πας καρφί για kingston μιλάμε για ssd που κρατάει σέρβερ μπορεί να κάνει και φραπέ ορισμένες ώρες. 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Σαφώς και πας καρφί για kingston μιλάμε για ssd που κρατάει σέρβερ μπορεί να κάνει και φραπέ ορισμένες ώρες. 

Ελπίζω να τον κάνει τις πρωινές ώρες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

κάνει και φραπέ 

Δεν κάνει και στον ιδιοκτήτη του μπας και συνέλθει? :P

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Ελπίζω να τον κάνει τις πρωινές ώρες

Δεν ξέρω ρε φίλε δεν είχα τόσα λεφτά για να πάρω έναν τέτοιο 😂😂😂

10 λεπτά πριν, spy94 είπε

Δεν κάνει και στον ιδιοκτήτη του μπας και συνέλθει? :P

Μάλλον για αυτό τον δίνει πλέον σε αυτή την σκοτωμενη τιμή επειδή δεν του φτιάχνει πλέον 🤣

Δημοσ.

Ποσο μπορω να πουλησω μια AW3418DW με σπασμενη την οθονη στην αριστερη μερια εσωτερικα;

Εξωτερικα ειναι σε αριστη κατασταση και ολα τα υπολοιπα κομματια λειτουργουσαν επισης τελεια , προφανως θα πωληθει για ανταλλακτικα ή επισκευη.

• Sad 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Leonman44 είπε

Ποσο μπορω να πουλησω μια AW3418DW με σπασμενη την οθονη στην αριστερη μερια εσωτερικα;

Εξωτερικα ειναι σε αριστη κατασταση και ολα τα υπολοιπα κομματια λειτουργουσαν επισης τελεια , προφανως θα πωληθει για ανταλλακτικα ή επισκευη.

Πραγματικά δεν ξέρω αλλά λυπάμαι για το σπασμένο μόνιτορ :(

Δημοσ.

Πουλαω μια GPU ASUS HD7770 1 gb. Πόσο να τη δώσω; Τωρα την έχω βάλει στα 40ε, ένας πιθανός αγοραστής μου είπε για 30...Αλλα δε ξερω.
Το θέμα με αυτη την κατηγορία τιμής είναι οτι αν ανέβεις/πέσεις 10ε η διαφορες είναι τεράστιες (δλδ απο 30 στα 40 και απο 40 στα 50)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, judgevag είπε

Πουλαω μια GPU ASUS HD7770 1 gb. Πόσο να τη δώσω; Τωρα την έχω βάλει στα 40ε, ένας πιθανός αγοραστής μου είπε για 30...Αλλα δε ξερω.
Το θέμα με αυτη την κατηγορία τιμής είναι οτι αν ανέβεις/πέσεις 10ε η διαφορες είναι τεράστιες (δλδ απο 30 στα 40 και απο 40 στα 50)

40 είναι πολλά.Οντως στο 30αρι παίζουν αυτές οι κάρτες άντε βαριά 35.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 25/4/2019 στις 2:07 ΜΜ, LIGHT1NG είπε

Δεν ξέρω ρε φίλε δεν είχα τόσα λεφτά για να πάρω έναν τέτοιο 😂😂😂

Μάλλον για αυτό τον δίνει πλέον σε αυτή την σκοτωμενη τιμή επειδή δεν του φτιάχνει πλέον 🤣

Δεν νομίζω να έχει δοκιμάσεις . Σφραγισμένος λέει ότι είναι 😁

Πάντως ναι το δίνει σε πολύ καλή τιμή. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...