Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα , για εναν 6700-6700K ποσο παιδια ; 

Ειμαι καιρο εκτος και δεν ξερω τι παιζει με τιμες.Εκανα την ερευνα μου βεβαια τις τελευταιες δυο μερες.Βαση benchmarks ειναι χειροτερα απο ryzen 7 2700 ο 6700 αλλα αγγελιες κατω απο 160 ευρω δεν τον βρηκα.Δεν μοιαζει λογικη τιμη αλλα καποιος που ασχολειται περισσοτερο ας με βοηθησει.

Επεξ/σία από Chocobo
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Chocobo είπε

Καλησπερα , για εναν 6700-6700K ποσο παιδια ; 

Ειμαι καιρο εκτος και δεν ξερω τι παιζει με τιμες.Εκανα την ερευνα μου βεβαια τις τελευταιες δυο μερες.Βαση benchmarks ειναι χειροτερα απο ryzen 7 2700 ο 6700 αλλα αγγελιες κατω απο 160 ευρω δεν τον βρηκα.Δεν μοιαζει λογικη τιμη αλλα καποιος που ασχολειται περισσοτερο ας με βοηθησει.

Λογω εταιριας κρατιούνται λιγο καλυτερα σε τιμη, χωρις να ειμαι σιγουρος πιστευω πως 170-180 για τον Κ και λιγο παρακατω για τον locked

6 ώρες πριν, Spyros_Spy είπε

1 χιλιάρικο κοστίζουν μόνο τα 5 πρώτα κομμάτια που είναι και σε εγγύηση για 1 χρόνο ακόμα. Τόσο πολύ έχουν πέσει οι τιμές;

Γιαυτο βγαινει κοντα στα 700 ο πυργος , η καρτα γραφικων και οι δισκοι που απομενουν εχουν 150€ ολα μαζι. Οι επεξεργαστες και οι μητρικες δυστυχώς η ευτυχώς χανουν πολυ γρηγορα αξια. Επισης είναι μια εποχη που οι RAM  και οι καρτες γραφικων ειναι στην χαμηλοτερη τιμη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά πόσο λέτε να πιάνει το crash bandicoot action pack για ps2

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Mr Chill είπε

Γυρω στο 30αρι ισως και ελαχιστα παραπανω αμα καποιος το ψαχνει, παρολα αυτά ειναι παλιο

Οκ σε ευχαριστώ 

Δημοσ.

Καλησπέρα, ερώτηση!

i5 4440 & 8GB DDR3  (2x4GB Ripjaw 2133Mhz Blue) & 1150 ASUS Z97 Gryphon (ακόμα πονάει η καρδιά μου) .Τι τιμή θα τα βάζατε ;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, PCEngineer είπε

Καλησπέρα, ερώτηση!

i5 4440 & 8GB DDR3  (2x4GB Ripjaw 2133Mhz Blue) & 1150 ASUS Z97 Gryphon (ακόμα πονάει η καρδιά μου) .Τι τιμή θα τα βάζατε ;

Ευχαριστώ!

80 € Ram - Cpu , για την μητρικη δεν ξερω , ισως γυρω στο 70αρι

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Mr Chill είπε

80 € Ram - Cpu , για την μητρικη δεν ξερω , ισως γυρω στο 70αρι

άρα αν τα βάλω 120€ θα είναι μια πολύ καλή τιμή ε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Υπάρχει εδώ κανένας γνώστης από ψάρεμα και είδη ψαρέματος ώστε να ανεβάσω κάτι καλάμια και αξεσουάρ που έχω να μου πει τι και πόσο πιάνουν; 

Ήρθαν στην κατοχή μου 3 καλάμια και αρκετά αξεσουάρ για ψάρεμα, και επειδή δεν το έχω με το άθλημα θα τα δώσω, απλά δεν ξέρω πόσο πιάνουν και πόσο μπορούν να δωθουν

Αν είναι κανένας γνώστης του αθλήματος ας μου πει, και να ανεβάσω φώτο κτλπ κτλπ. 

😁😁👍

Καλημέρα, ανέβασέ τα και βλέπουμε.

Εδώ έχουν ρωτήσει και για σκουτεράκια. Παλαίουρας είσαι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι και της εποχής :P

• Thanks 1
Δημοσ.

Άντε ανέβασε μπας και πάρουμε κάνα καλαμι να πάμε για ψάρεμα γιατί με τις τηλεοράσεις δεν κατάφερα τίποτα εχω ήδη τρία παιδιά.:P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό είναι να γραψεις και μοντέλα αν υπάρχουν και σε τι τιμή τα έχεις πάρει.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/8/2019 στις 10:19 ΠΜ, LLLEFTERIS είπε

Καλό είναι νανγραψειςνκαι μοντέλα αν υπάρχουν και σε τι τιμή τα έχεις πάρει.

Aκυρο. 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...