Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το προηγούμενο σύστημα η Ζ170 Asus Maximus VIII Hero τα ψιλοέπαιξε. Ανοίγει μετά από 20" και δεν κλείνει. Μπαίνει σε κατάσταση sleep. Το σύστημα (με 6700κ) λειτουργεί κανονικά. Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή τα παίξει τελείως ούτε γνωρίζω αν αυτό που έχει επισκευάζεται εύκολα από κάποιον με τις απαραίτητες γνώσεις. Το θέμα είναι ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος. Οι μεταχειρισμένες παίζουν στα 100-130Ε.Τι τιμή να πω ?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Από το προηγούμενο σύστημα η Ζ170 Asus Maximus VIII Hero τα ψιλοέπαιξε. Ανοίγει μετά από 20" και δεν κλείνει. Μπαίνει σε κατάσταση sleep. Το σύστημα (με 6700κ) λειτουργεί κανονικά. Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή τα παίξει τελείως ούτε γνωρίζω αν αυτό που έχει επισκευάζεται εύκολα από κάποιον με τις απαραίτητες γνώσεις. Το θέμα είναι ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος. Οι μεταχειρισμένες παίζουν στα 100-130Ε.Τι τιμή να πω ?

Με λιγα λογια ειναι χαλασμενη, δεν λειτουργει οπως πρεπει. Να πω 50ε? και αυτα γιατι λειτουργει εστω και ετσι ( για ποσο ακομη ειναι αγνωστο). Απο την στιγμη που με τα ιδια σιγουρα μπορεις να βρεις μια αλλη z170 πληρως λειτουργικη δεν νομιζω πως αξιζει παραπανω.  Ισως να λεω και πολλα. 

Αποψη μου παντα και καλο θα ηταν ακουσεις και αλλες για να παρεις μια καλυτερη εικονα.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα , μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω...

Πόσο μπορώ να πουλήσω το playstation 4 pro  που έχω (εκτος εγγύησης) με 6 παιχνίδια σε cd ( δεν είναι καινούργια οπότε τα βάζω περίπου 10 ευρώ κατά μέσο όρο)  και αρκετά παιχνιδια στο ps plus με ημερομηνία λήξης συνδρομης τέλος Δεκεμβρίου...

Δημοσ.
Στις 21/8/2019 στις 9:47 ΜΜ, stra777 είπε

Καλησπέρα 

Πόσο μπορώ να δώσω τα παρακάτω

Intel Core i5 6400

ASRock h110-itx

HyperX Fury 8GB DDR4-2133MHz 

Sapphire pulse radeon RX570 4gb

εγγύηση υπάρχει για την μνημη και την κάρτα (1 χρόνος) 

Μία γρήγορη εκτίμηση πακέτο κάνα 200€

• Thanks 1
Δημοσ.

Ένα κινητό Honor 8, λευκό, σε απολύτως άριστη κατάσταση, με 4 θήκες (η μια Spigen), με περασμένο tempered Nillkin κι ένα άλλο τζαμάκι που πάει πακέτο με θήκη, εκτός εγγύησης από τον Ιούνιο, πόσο θα άξιζε να δοθεί;

Εγώ σκεφτόμουν γύρω στα 140€

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ghost_Man2329 είπε

80€

Καλησπέρα! Είναι μια καλή τιμή ή σκότωμα? Η αλήθεια είναι κι εγώ κάπου 80-100 σκεφτόμουν, όχι παραπάνω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KaRouLi είπε

Καλησπέρα! Είναι μια καλή τιμή ή σκότωμα? Η αλήθεια είναι κι εγώ κάπου 80-100 σκεφτόμουν, όχι παραπάνω.

80 μαξ,καλά στα είπε 

• Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, modechristo_13 είπε

Παιδιά καλησπέρα , μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω...

Πόσο μπορώ να πουλήσω το playstation 4 pro  που έχω (εκτος εγγύησης) με 6 παιχνίδια σε cd ( δεν είναι καινούργια οπότε τα βάζω περίπου 10 ευρώ κατά μέσο όρο)  και αρκετά παιχνιδια στο ps plus με ημερομηνία λήξης συνδρομης τέλος Δεκεμβρίου...

Παιδιά κάνεις καμιά ιδέα??

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε

Παιδιά κάνεις καμιά ιδέα??

300-320 λεω εγω πακετο με τα παιχνιδια που ειναι στο δισκακι αν και δεν μας λες ποια παιχνιδια ειναι απο εκει κ περα αναλογως βεβαια σε τι κατασταση βρισκεται η κονσολα και το χειριστηριο οποτε η τιμη παιζει απο αυτο που προτεινω.Απο εκει κ περα επειδη ο λογαριασμος ειναι δικος σου και μπορει ο αλλος να μην τον θελει αλλα αν οντως τον παρει παιζει ρολο ποσο καιρο ειχες συνδρομη ποια παιχνιδια εχει μεσα οποτε η τιμη μπορει να παιξει και εκει λιγο.Προσωπικα θα εδινα τα μισα λεφτα μιας συνδρομης εκτος αν εχεις 2-3 χρονια που βαζεις συνδρομες για αυτο σου λεω παιζει και αυτο ρολο.Βεβαια αλλοι εδω πουλανε λογαριασμους πιο ακριβα απο οσο κοστιζαν οι συνδρομες τους οποτε οτι και να πω εγω τωρα...Για μενα το δικαιο ειναι μιση τιμη απο την συνδρομη η και λιγοτερα γιατι λιγοι ειναι αυτοι που θα μπλεξουν με λογαριασμο τριτου.Εγω για αυτο δεν αγοραζω τιποτα στο λογαριασμο μου μονο δισκακι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

300-320 λεω εγω πακετο με τα παιχνιδια που ειναι στο δισκακι αν και δεν μας λες ποια παιχνιδια ειναι απο εκει κ περα αναλογως βεβαια σε τι κατασταση βρισκεται η κονσολα και το χειριστηριο οποτε η τιμη παιζει απο αυτο που προτεινω.Απο εκει κ περα επειδη ο λογαριασμος ειναι δικος σου και μπορει ο αλλος να μην τον θελει αλλα αν οντως τον παρει παιζει ρολο ποσο καιρο ειχες συνδρομη ποια παιχνιδια εχει μεσα οποτε η τιμη μπορει να παιξει και εκει λιγο.Προσωπικα θα εδινα τα μισα λεφτα μιας συνδρομης εκτος αν εχεις 2-3 χρονια που βαζεις συνδρομες για αυτο σου λεω παιζει και αυτο ρολο.Βεβαια αλλοι εδω πουλανε λογαριασμους πιο ακριβα απο οσο κοστιζαν οι συνδρομες τους οποτε οτι και να πω εγω τωρα...Για μενα το δικαιο ειναι μιση τιμη απο την συνδρομη η και λιγοτερα γιατι λιγοι ειναι αυτοι που θα μπλεξουν με λογαριασμο τριτου.Εγω για αυτο δεν αγοραζω τιποτα στο λογαριασμο μου μονο δισκακι.

Ευχαριστώ πολύ ... Δεν υπάρχει τρόπος όταν δίνω και τον λογαριασμό μου..

Ο καινούργιος χρήστης να αλλάξει τα πάντα και να κρατήσει τα παιχνίδια που έχω?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε

Ευχαριστώ πολύ ... Δεν υπάρχει τρόπος όταν δίνω και τον λογαριασμό μου..

Ο καινούργιος χρήστης να αλλάξει τα πάντα και να κρατήσει τα παιχνίδια που έχω?

Απο τι στιγμη που ζηταει email νομιζω ο μονος τροπος να γινει κατι τετοιο ειναι να μπορεις να αλλαξεις email και στο λογαριασμο στην σελιδα της σονυ.Αν δεν γινεται θα πρεπει να δωσεις και το email σου πακετο γιατι αυτος μια φορα να θελει να αλλαξει κωδικο θα εχει θεμα ή εσυ αν θες να παρεις πισω το λογαριασμο θα μπορεις να τον κλεψεις ανετα.Δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα τι επιλογες εχεις στο site της sony.Παντως ειναι μπλεξιμο η ιστορια ειδικα αν εχεις βαλει email που το χρησιμοποιεις και δεν γινεται να βαλεις αλλο.Αν ξερει καποιος σιγουρα τι παιζει ας απαντησει δεν θυμαμαι κωδικους και ειμαι διακοπες τωρα να το κοιταξω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...