Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, mr.robot είπε

1 χρόνο και 3 μήνες 

P30 128gb 440. 

S10e 128gb 442.

Honor 20,mi 9t pro ακόμα πιο vfm με δυνατά specs και είναι καινούρια... Ίσως στο facebook κάποιος θα το πάρει γιατί είναι και λίγο 

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

1 χρόνο και 3 μήνες 

P30 128gb 440. 

S10e 128gb 442.

Honor 20,mi 9t pro ακόμα πιο vfm με δυνατά specs και είναι καινούρια... Ίσως στο facebook κάποιος θα το πάρει γιατί είναι και λίγο 

Πόσο να το βάλω δηλαδή ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακυρο.

Επεξ/σία από nikos032
οτι να ναι κανει το insomnia, κλικαρεις στο τελευταιο post και σου εμφανιζει post του 2017.
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Έπρεπε να το κάνει απο μόνο του το insomnia, το IPB απο default το κάνει, κάποιος πείραξε κώδικα και την έκανε την πατάτα :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VenusGR είπε

Παιδιά , ερώτηση παρότι πιστεύω ότι 10-15 ΜΑΞ η τιμή . EVGA GTX 460 1GB , πόσο λέτε;

Όχι ρε συ, αν βρεις στα 10 θα πάρω δυο :P

Κανα 20αρι καλά είναι, οριακά 25.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

δυσκολη περίπτωση τα bdie... ποσο μαλλον οταμ δεν ειναι rgb... εγω παντως προσφατα πηρα Kingston bdie χωρις rgb απο αγγελια λιγων μηνων με αποδειξη στα 70. Θεωρω οτι δυσκολα θα πιασεις πανω απο 90

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Όχι ρε συ, αν βρεις στα 10 θα πάρω δυο :P

Κανα 20αρι καλά είναι, οριακά 25.

Ένα λάπτοπ hp stream 13-c100nv πόσο πιάνει αν το δώσω ? Το μηχάνημα είναι σε τέλεια κατάσταση ! 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, life is music είπε

Ένα λάπτοπ hp stream 13-c100nv πόσο πιάνει αν το δώσω ? Το μηχάνημα είναι σε τέλεια κατάσταση ! 

70-80

• Like 1
Δημοσ.

Σκεφτομαι(θα δειξει τι θα μου πειτε) να δωσω τα ακουστικα που εχω ειναι τα steelseries siberia v2(λευκο χρωμα, λειτουργικα 100%). Αν θυμαμαι καλα τα ειχα παρει 80-90 ευρω καπου εκει.Το θεμα ειναι το εξης τα εχω 2 χρονια σιγουρα, μπορει και παραπανω με αποτελεσμα να εχουν φθαρει αρκετα τα ear pads.Λιγο που ψαχτηκα υπαρχουν replacement pads απο ali express και γενικα απο μαγαζια του εξωτερικου με κοστος λιγοτερο απο 10 ευρω.
Σε τι τιμη αξιζει να τα δωσω ετσι φθαρμενα?Επισης τιμη αν βαλω νεα pads.Απο τις απαντησεις θα κριθει αν θα τα κρατησω μαζι με τα αλλα που σκεφτομαι να παρω ετσι να υπαρχουν η να τα δωρισω σε κανα φιλο/συγγενη.
Πιο πολυ ρωταω γιατι θεωρω τα ακουστικα προσωπικο ειδος ειδικα αν εχουν χρησιμοποιηθει για μεγαλο χρονικο διαστημα οποτε θελω αποψεις τιμων για να δω αν αξιζει να μπω σε ολο αυτον τον κοπο.Κατα 99% δεν αξιζει αλλα ας κανω μια ερωτηση ετσι για να μεγαλωνει ο αριθμος ποστ στο προφιλ μου :P (πλακα κανω δεν με νοιαζει κατι τετοιο).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, icenex είπε

Σκεφτομαι(θα δειξει τι θα μου πειτε) να δωσω τα ακουστικα που εχω ειναι τα steelseries siberia v2(λευκο χρωμα, λειτουργικα 100%). Αν θυμαμαι καλα τα ειχα παρει 80-90 ευρω καπου εκει.Το θεμα ειναι το εξης τα εχω 2 χρονια σιγουρα, μπορει και παραπανω με αποτελεσμα να εχουν φθαρει αρκετα τα ear pads.Λιγο που ψαχτηκα υπαρχουν replacement pads απο ali express και γενικα απο μαγαζια του εξωτερικου με κοστος λιγοτερο απο 10 ευρω.
Σε τι τιμη αξιζει να τα δωσω ετσι φθαρμενα?Επισης τιμη αν βαλω νεα pads.Απο τις απαντησεις θα κριθει αν θα τα κρατησω μαζι με τα αλλα που σκεφτομαι να παρω ετσι να υπαρχουν η να τα δωρισω σε κανα φιλο/συγγενη.
Πιο πολυ ρωταω γιατι θεωρω τα ακουστικα προσωπικο ειδος ειδικα αν εχουν χρησιμοποιηθει για μεγαλο χρονικο διαστημα οποτε θελω αποψεις τιμων για να δω αν αξιζει να μπω σε ολο αυτον τον κοπο.Κατα 99% δεν αξιζει αλλα ας κανω μια ερωτηση ετσι για να μεγαλωνει ο αριθμος ποστ στο προφιλ μου :P (πλακα κανω δεν με νοιαζει κατι τετοιο).

από τη στιγμή που κάποιος τα βρίσκει 72ε σπιτι του, και τα δικά σου ειναι μεταχειρ + φθαρμενα πιστέυω 40 ωστε με ενα δεκάρικο ο αλλος να τα φτιαξει και να πεί οτι 'αξιζε'.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgeps21 είπε

από τη στιγμή που κάποιος τα βρίσκει 72ε σπιτι του, και τα δικά σου ειναι μεταχειρ + φθαρμενα πιστέυω 40 ωστε με ενα δεκάρικο ο αλλος να τα φτιαξει και να πεί οτι 'αξιζε'.

Με 2 χρόνια κιόλας χρήση? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

Με 2 χρόνια κιόλας χρήση? 

Είναι μεταχειρισμένο, και καλώς ή κακώς η αξία των πραγμάτων χάνεται περίπου 30% τη στιγμή που το ανοίγεις. 

Τώρα υπάρχουν αγορες που μπορείς να το δώσεις σε αφελείς ή λιγότερο γνωστές σε παραπάνω λεφτά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...