TRILOBYTER Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, polaki είπε Και 100€ να τα βάλεις, ποιός θα το πάρει? Δεν ξέρω, αλλά από ένα σημείο και μετά είναι τόσο low spec η όλη φάση που δεν έχει καμία αξία. Προσωπικά και με 50€ ούτε στη μάνα μου δεν θα το έδινα να μπαίνει protothema τώρα με κορονοϊό. Η μητρικη δεν ειναι low spec, αν καποιος θελει haswell μητρικη αυτη ειναι απο τις καλυτερες. Τελος παντων ευχαριστω για το reply , i guess? 1
polaki Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Είσαι πολύ κουβαρντάς... χαχαχαχαχα Σταμάτησα να πουλάω πράγματα εδώ γιατί ο κάθε ένας μου έστελνε ότι το έπαιρνε με ανταλλαγή ένα πακέτο τσιγάρα και 5 τσίχλες.. hahah Ειλικρινά ότι τιμή και να βάλεις εδώ, για κάθε 1 "σοβαρό" μήνυμα θα λάβεις και 3-4 γελοία.. 2
Giannos7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Η μητρικη δεν ειναι low spec, αν καποιος θελει haswell μητρικη αυτη ειναι απο τις καλυτερες. Τελος παντων ευχαριστω για το reply , i guess? Η μητρική είναι τουμπανάκι, και θα πρότεινα να την πουλήσεις μόνη της. Γνώμη μου, φιλικά πάντα να δώσεις την μνήμη 20-25€ και τον επεξεργαστή 20-25€ επίσης, και να κοιτάξεις αντίστοιχες μητρικές για τιμή και να την βάλεις μόνη της. Γενικά στο insomnia έχουμε το συνήθειο να δίνουμε χαμηλές τιμές ζήτησης-πώλησης και με μια βόλτα στις αγγελίες να αλλάζουμε γνώμη όταν ο καθένας ζητάει μισό νεφρό, όποτε γνώμη μου φιλίκά, ψάξου μόνος σου με τις τιμές. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, Giannos7 είπε Η μητρική είναι τουμπανάκι, και θα πρότεινα να την πουλήσεις μόνη της. Γνώμη μου, φιλικά πάντα να δώσεις την μνήμη 20-25€ και τον επεξεργαστή 20-25€ επίσης, και να κοιτάξεις αντίστοιχες μητρικές για τιμή και να την βάλεις μόνη της. Γενικά στο insomnia έχουμε το συνήθειο να δίνουμε χαμηλές τιμές ζήτησης-πώλησης και με μια βόλτα στις αγγελίες να αλλάζουμε γνώμη όταν ο καθένας ζητάει μισό νεφρό, όποτε γνώμη μου φιλίκά, ψάξου μόνος σου με τις τιμές. Δε πουλαω ποτε πανακριβα μιας και δε μου αρεσει, οπως δε μου αρεσει να αγοραζω πανακριβα. Εννοειται θα μπει σε σωστη τιμη ωστε να φυγει,αλλα οχι και να λεμε low spec τη maximus..αν καποιοσ εχει εναν 4790κ και του εχει καψει μητρικη, η μαξιμους ειναι τουμπανο.. Για αυτο απαντηση στο παιδι. Θα ριξω μια ματια ebay να δω τι παιζει, cpu/ram ναι τοσο ελεγα. κανα 20-25 το καθενα.. Σαν σετ ρωτησα πριν μηπωσ τα 120 ειναι πολλα παντως γιατι αρχικα για 100 σκεφτομουν.. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Καλα το Touch σε ενα φορητο αν δεν βγαινει η οθονη να το κανεις tablet το θεωρω κατι αχρηστο οπως χαζομαρα θεωρω και αυτα που διπλωνουν και παει το πληκτρολογιο απο πισω.
Giannos7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Δε πουλαω ποτε πανακριβα μιας και δε μου αρεσει, οπως δε μου αρεσει να αγοραζω πανακριβα. Εννοειται θα μπει σε σωστη τιμη ωστε να φυγει,αλλα οχι και να λεμε low spec τη maximus..αν καποιοσ εχει εναν 4790κ και του εχει καψει μητρικη, η μαξιμους ειναι τουμπανο.. Για αυτο απαντηση στο παιδι. Θα ριξω μια ματια ebay να δω τι παιζει, cpu/ram ναι τοσο ελεγα. κανα 20-25 το καθενα.. Σαν σετ ρωτησα πριν μηπωσ τα 120 ειναι πολλα παντως γιατι αρχικα για 100 σκεφτομουν.. Αν είχα 4790k χωρίς μητρική σίγουρα θα έδινα πάνω από 70-80€ για την συγκεκριμένη όποτε μια χαρά το σκέφτηκες το 120€. Εγώ θα σου πω ότι και πάνω από 120€ φεύγουν τα πράγματα, απλά όχι σαν σετ γιατί δύσκολα κάποιος με επεξεργαστή να θελεί τα συγκεκριμένα CPU, ram. 1
polaki Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Καλα το Touch σε ενα φορητο αν δεν βγαινει η οθονη να το κανεις tablet το θεωρω κατι αχρηστο οπως χαζομαρα θεωρω και αυτα που διπλωνουν και παει το πληκτρολογιο απο πισω. Το touch είναι χρήσιμο σε laptop μόνο σε περιπτώσεις κοινού που είχε συνηθίσει το touch πχ λόγω κινητού. Η μάνα μου για παράδειγμα κοντά 70 χρονών, πιό πολλές φορές έχει πάει να πατήσει πάνω στην οθόνη ενός αρχαίου core2duo laptop που της έχω "παρκάρει", παρά στο keyboard, γιατί η πρώτη της επαφή με τεχνολογία ήταν ένα iphone 3G πριν καμιά 10αριά χρόνια.. το keyboard της είναι λίγο άγνωστη έννοια...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Πόσο αξίζει κατά την γνώμη σας? Το κουτί είναι σε άριστη κατάσταση.
EddieObscurant Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 23 λεπτά πριν, Sotirismosch2 είπε Πόσο αξίζει κατά την γνώμη σας? Το κουτί είναι σε άριστη κατάσταση. 20 η καρτα, 20 η cpu , 20 οι μνήμες
taat999 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 18 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Καλα το Touch σε ενα φορητο αν δεν βγαινει η οθονη να το κανεις tablet το θεωρω κατι αχρηστο οπως χαζομαρα θεωρω και αυτα που διπλωνουν και παει το πληκτρολογιο απο πισω. Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Υπάρχουν αρκετοί επαγγελματίες που βρίσκουν αυτήν την ιδιότητα πολύ βολική πχ. αρχιτέκτονες και γραφίστες που σημειώνουν πάνω σε σχέδια κτλ.
spyros4776 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, έχω μια sony dsc hx300 σε άριστη κατάσταση με κουτί με όλα, πόσο να την πουλήσω? Ευχαριστώ!
BabisTs Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 6/4/2020 στις 9:09 ΜΜ, TRILOBYTER είπε Δε πουλαω ποτε πανακριβα μιας και δε μου αρεσει, οπως δε μου αρεσει να αγοραζω πανακριβα. Εννοειται θα μπει σε σωστη τιμη ωστε να φυγει,αλλα οχι και να λεμε low spec τη maximus..αν καποιοσ εχει εναν 4790κ και του εχει καψει μητρικη, η μαξιμους ειναι τουμπανο.. Για αυτο απαντηση στο παιδι. Θα ριξω μια ματια ebay να δω τι παιζει, cpu/ram ναι τοσο ελεγα. κανα 20-25 το καθενα.. Σαν σετ ρωτησα πριν μηπωσ τα 120 ειναι πολλα παντως γιατι αρχικα για 100 σκεφτομουν.. Εκεί είσαι ....100-110 φεύγουν κομπλέ σαν σετάκι.....8 gb ram και ένας 2c/2t δεν πιάνουν παραπάνω απο 40-50€....τα υπόλοιπα πάνε στην μητρική που είναι top για Ζ97..... Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από BabisTs
LabrakisG1992 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Gigabyte 1080 αγορασμένη απο msystems(αν θυμαμαι σωστά) Ιανουάριο του 2018,με εγγύηση άλλους 9 μήνες.Δεν έχει δουλευτεί σε mining παρα μόνο για gaming(κατα βάση pubg,cs go,cod).Φυσικά με απόδειξη-εγγύηση,κουτί,τα χαρτιά το αντιστατικο σακουλάκι και γενικά ότι είχε μεσα όταν αγοράστηκε.Μια τιμή περίπου?
dalain Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Γεια σας παιδες.Ποσο να βαλω ενα XBox One controller,ενος ετους αριστο με ελαχιστη χρηση αγορασμενο απο πλαισιο με αποδειξη και κουτι; Προκειται για αυτο
iCyd Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, dalain είπε Γεια σας παιδες.Ποσο να βαλω ενα XBox One controller,ενος ετους αριστο με ελαχιστη χρηση αγορασμενο απο πλαισιο με αποδειξη και κουτι; Προκειται για αυτο 25€-35€ παίζουν , ανάλογα πόσο γρήγορα θες να φυγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις