Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλημέρα αν δεν βαριέστε πείτε καποιες ενδικτικές τιμές για το παρακάτω παλιό hardware ωστε να φύγει

printer canon ip pixma 4200  

λαπτοπ acer aspire 5670 δουλεύει αλλα ζεστενετε και σβήνει αρκετα σημάδια απο την χρήση χωρις μπαταρια (για ανταλατικα παει ε? )+ τσαντα μεταφορας

επεξεργαστές

p4 3.6/1m/800/04b sl7q2  

AMD Athlon 64 3000+ 1.8 GHz 

υπάρχει και ένας p3

mobo : k8upgrade nf-3

ram : 

2 x 512 ddr1

2 x SAMSUNG512MB 2Rx8 PC2 - 4200U - 444 - 10 B3 (2 units) 

gpu:

VGA Asus ΑΗ3650 SILENT 512ΜΒ AGP8X 

ati rage lt pro agp

psu:

psu levicom 420 

Τ&P liw model MEIJI-420 ATX 

άλλα

viewsonic 17 με ένα καμένο pixel κάτω δεξιά με πρόβλημα στα καλώδια μάλλον δουλευει αλλα που και που σβήνει για λίγο και μετά ξανα ανάβει

tv card pixelview.

pci desktop adapter d-link

microcom modem
Δημοσ.

Πόσο να πουλήσω ένα αυθεντικό κλειδί για Microsoft Office 2007 Home and Student 32bit ;

Το κλειδί είναι της μορφής

Αντικειμενικά πιθανόν η αξία να είναι μεγαλύτερη αυτής που θα σου προτείνω, αλλά επειδή μιλάμε για software, αν η τιμή δεν είναι ελκυστική η μεγάλη πλειοψηφία θα προτιμήσει να τα προμηθευτεί από το "θείο". Οπότε η γνώμη μου είναι να τα βάλεις γύρω στο 30άρι για αρχή και βλέπεις.. 

Δημοσ.

τον canon pixma ip4200 20-30 είναι καλά η λίγα?

Τα 20 είναι λίγα. Είναι καλός εκτυπωτής και έχει σημαντικό feature την εκτύπωση σε cd-dvd, που ο πιο οικονομικός στον skroutz με τέτοια δυνατότητα ξεκινάει στα 75Ε. Απ'την άλλη όμως είναι μοντέλο του 2005, οπότε λόγω παλαιότητας και μόνο χάνει αρκετά σε αξία. Γύρω στα 30-35Ε είναι μία λογική τιμή κατά την προσωπική μου εκτίμηση. Αν θέλεις φυσικά, περίμενε και καμιά γνώμη ακόμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδια ... εχω μια GPU asus HD7770 DC 1 μηνα και κατι used .. ποσα περιπου πιανει? ειναι με αποδιξη  και 3 χρονια εγγύηση ! αρχικα θα με συμφερε να την αλλαξω ? 

Δημοσ.

Z68X-UD4-B3 με εγγύηση και παρελκόμενα;

Γύρω στα 120 αν δεν βιάζεσαι.. Στο 100άρι θα φύγει νύχτα imo.

Γεια σας παιδια ... εχω μια GPU asus HD7770 DC 1 μηνα και κατι used .. ποσα περιπου πιανει? ειναι με αποδιξη  και 3 χρονια εγγύηση ! αρχικα θα με συμφερε να την αλλαξω ? 

MAX 90E μόνο και μόνο για την υλοποίηση.. Για τον αν σε συμφέρει να την αλλάξεις, άνοιξε καινούριο θέμα είτε στις κάρτες γραφικών, είτε στις αναβαθμίσεις. 

• Like 2
Δημοσ.

Πόσο να αγοράσω τους παρακάτω επεξεργαστές

T7200

T7400

T7600

Τον T7200 ~20, Τον T7600 ~25, ε και κάπου εκεί και τον Τ7400.. 

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά θέλω να πουλήσω ένα pc απλά δεν ξέρω το πόσο.

Intel core 2 duo e6300 και ψύκτρα που μοιάζει με αυτή http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806762

2x1g ram 

mobo: msi ltd ms-7255 s775 P4M890

hdd:300g seagate ST332082 sata είναι λογικά

dvd-rw Optiarc AD-7170S scsi 

τροφοδοτικό 350w fsp group λέει 

το κουτί λέει microstar και είναι μικρό απλό 

και ένα εξωτερικό dvd-rw samsung http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/optical-disc-drive/dvd-rw-drive/SE-S084B/RSBN

σε καλή κατάσταση έχει και ζελατίνα πάνω 

δεν υπάρχει κουτί για τίποτα .

αν μπορούσατε να βοηθήσετε  :-)

Δημοσ.

Καλησπέρα να ρωτήσω γιατί τον πουλάς τον υπολογιστή; Αυτός τρέχει άνετα Windows 8, επίσης δεν αναφέρεις την κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

δεν τον θέλω γιατί πήρα άλλο  , κάρτα γραφικών έχει ενσωματωμένη η μητρική , σόρρυ ξέχασα να το αναφέρω

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά θέλω να πουλήσω ένα pc απλά δεν ξέρω το πόσο.

Intel core 2 duo e6300 και ψύκτρα που μοιάζει με αυτή http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806762

2x1g ram 

mobo: msi ltd ms-7255 s775 P4M890

hdd:300g seagate ST332082 sata είναι λογικά

dvd-rw Optiarc AD-7170S scsi 

τροφοδοτικό 350w fsp group λέει 

το κουτί λέει microstar και είναι μικρό απλό 

και ένα εξωτερικό dvd-rw samsung http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/optical-disc-drive/dvd-rw-drive/SE-S084B/RSBN

σε καλή κατάσταση έχει και ζελατίνα πάνω 

δεν υπάρχει κουτί για τίποτα .

αν μπορούσατε να βοηθήσετε  :-)

Tο external dvd-r/w λογικά θα σε σενέφερε να το κάνεις part out και να το δώσεις στα ~25 (ίσως και 30). Και τον πύργο στα ~110. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...