Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

εχω ενα q9400 εκτος εγγυησης δεν εχει γινει ποτε overclock (αν και αγοραστηκε με το σκεπτικο να γινει)

και 8gb ddr2 mushkin στα 800 με lifetime εγγυηση απο Πλαισιο. Υπαρχει και η αποδειξη

http://www.avadirect.com/4GB-2-x-2GB-Performance-EM2-6400-PC2-6400-DDR2-800MHz-CL5-5-5-5-18-1-8V-SDRAM-DIMM-Non-ECC/Product/1005352

Ποσο μπορω να τα δωσω αυτα περιπου?

άσχετο το lifetime στις μνήμες γνωρίζεις τι ειναι ?  ddr2 ειναι out of life time... 

Apparently, a lifetime warranty is not your lifetime, or the lifetime of the RAM in your computer, its the lifetime that the RAM is being made at the factory. As soon as they stop making that RAM, the lifetime and therefore lifetime warranty is over. You can work out pretty quickly that a lifetime warranty would be a few years at most!

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Τοσιμπα λαπτοπ με 4gb intel i5 intel HD 3000 & nvdidia gt 630m 1gb & ssd evo 120gb & wd 750gb 15.6 ιντσες σε αριστη κατασταση και με μπαταρια που δεν εχει δουλεψει ποτε ποσο;

windows 7,8 & 8.1 γνησια επισης ..

Δημοσ.

Τοσιμπα λαπτοπ με 4gb intel i5 intel HD 3000 & nvdidia gt 630m 1gb & ssd evo 120gb & wd 750gb 15.6 ιντσες σε αριστη κατασταση και με μπαταρια που δεν εχει δουλεψει ποτε ποσο;

windows 7,8 & 8.1 γνησια επισης ..

600 ευρω καλα ειναι;

Δημοσ.

Γεια χαρά!

Θέλω να πουλήσω την παλιά κάρτα γραφικών μου. Έχω την XFX Radeon HD6870 1GB αλλά δε ξέρω πόσο να την πουλήσω. 40 ευρώ είναι καλή τιμή λέτε;

Δημοσ.

Νταξ, είπαμε, μιλφάκι η κάρτα μας αλλά όχι κι έτσι.
Θα την ξεκίναγα 70 αισιόδοξα, κατεβαίνοντας προς 60 αν δε φεύγει/βιάζεσαι.

Δημοσ.

Χαχαχα! Α μπορεί να πιάσει και τόσα; Εντάξει τότε, για αυτό άλλωστε ρώτησα!

Πάω να βάλω αγγελία!!!

:-D

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω από αντιγραφικά.

Για να συνεχίσω κάτι που λέγαμε χτες σήμερα έσκασε αγγελία για gtx580 70 ευρώ. Το διάβαζα και δεν το πίστευα!!!

Νομίζω ότι αυτές όμως είναι ακραίες ευκαιρίες.

Δημοσ.

Άνετοτατά. Τη δικιά μου την πήρα, σε καλύτερη υλοποίηση και με aftermarket cooler, πριν από λίγο καιρό στα 120...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...