Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δίκιο έχεις.

Πάντα υπάρχει ρίσκο, και το να μην έχει ο άλλος αξιολογήσεις ούτε εγγύηση δεν βοηθάει.

Ευτυχώς τουλάχιστον για desktop hardware αυτό το φαινόμενο είναι πολύ πιο σπάνιο.

Σε αντίθεση τις mobility 8xxx και 9xxx της nvidia (και κάτι HD3xxx αν θυμάμαι καλά) που πέφτανε σαν τις μύγες.

• Like 1
  • Απαντ. 25,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Έχω πάρει έναν SSD πριν λίγους μήνες OCZ Arc-100 120gb τον έχω δουλέψει ελάχιστα και φυσικά έχει εγγύηση σκέφτομαι να τον δώσω και να πάρω έναν ίδιο 480GB ή κάποια άλλη μάρκα αλλά αντίστοιχης χωρητικότητας. 

Πριν από λίγο αναγκάστηκα να μεταφέρω πράγματα σε άλλον δίσκο που αύριο θα χρειαστώ να τα ξανα-μεταφέρω, και η κατάσταση είναι αστεία :P Πόσο λέτε ...?

Δημοσ.

Ποσο μπορω να πουλησω ενα τροφοδοτικο corsair cx750m με coil wine και 2 χρονια εγγυηση απο πλαισιο?

Δημοσ.

Ποσο μπορω να πουλησω ενα τροφοδοτικο corsair cx750m με coil wine και 2 χρονια εγγυηση απο πλαισιο?

Αφου εχει εγγυηση.να το πατε να σας το αλλαξουν. Μετα αν θελετε να το πουλησετε,μπορει να το δωσετε 60-70 ευρω.

Μπορειτε ομως να γραψετε εδω τα στοιχεια του μεταχειρισμενου υπολογιστη σας και να ρωτησετε να σας κανουμε μια εκτιμηση χωρις παραπομπη στην αγγελιας σας,γιατι οπως ειπε ο Federacion οι κανονισμοι του site δεν μας επιτρεπουν σχολιασμο αγγελιων.

• Like 1
Δημοσ.

Αφου εχει εγγυηση.να το πατε να σας το αλλαξουν. Μετα αν θελετε να το πουλησετε,μπορει να το δωσετε 60-70 ευρω

σκοπεβω να το παω στο πλαισιο απλα δεν εχω προλαβει ακομα
Δημοσ.

σκοπεβω να το παω στο πλαισιο απλα δεν εχω προλαβει ακομα

Ενταξει,αλλα θα σας κανουν αλλαγη αν πειτε οτι εχει coil whine,μην ανησυχειτε.Γενικα τα τελευταια 2 χρονια εχει πολυ μεγαλο αριθμο τροφοδοτικων με προβληματα η Corsair ενα απο τα πιο συνηθισμενα ειναι το coil whine.

Δημοσ.

Ενταξει,αλλα θα σας κανουν αλλαγη αν πειτε οτι εχει coil whine,μην ανησυχειτε.Γενικα τα τελευταια 2 χρονια εχει πολυ μεγαλο αριθμο τροφοδοτικων με προβληματα η Corsair ενα απο τα πιο συνηθισμενα ειναι το coil whine.

οκ το ελπιζω ευχαριστω για την βοηθεια
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα specs ειναι clear παιδια, θα μπορουσατε να το δειτε και εκει σιγα 

PSU :Premier 550W 
CPU : Intel i5 760 
RAM : Ram 4gb DDR3 
Motherboard : Foxconn H55MXV Series 
GPU : NVIDIA GeForce GTS 250 
HDD : 931GB Seagate 

με hdd Και gpu "προβληματικα¨ λογω χρονου/χρησης

Επεξ/σία από InfernoN
Δημοσ.

Για κατεβαστε ενα προγραμμα που λεγεται speccy να δειτε τι ακριβως εχετε γιατι αυτος που αναφερετε ειναι για laptop.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...