Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Asus x52j

Καλησπέρα παιδιά έχω αυτό το laptop σε αρκετή καλή κατάσταση και θέλω να το πουλήσω θέλω να μου πει κάποιος πόσο περίπου μπορώ να το δώσω!!!!

Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι ότι η μπαταρία τα έχει φτύσει πρέπει να είναι συνέχεια συνδεδεμένο στην μπριζα

post-225429-0-80990700-1436637480_thumb.jpeg

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Ενας Intel Core 2 Quad Q9650 μαζι με μια akasa ψυκτρα + 2x2 GB RAM DDR3 (1333 MHz) ποσο πιανουν περιπου? Ευχαριστω.

Δημοσ.

ποσα θα δινατε για 

ps vita 1004( led screen) lego bundle 200

hama σκληρη θηκη 10

uncharted 20

killzone 17

jak trilogy 28

ratchet clank trilogy 29

minecraft 20

cod bops (στην μνημη) 48

sly cooper thieves in time (στην μνημη) 15

tekken 6 (στην μνημη) 10

urban trial freestyle (στην μνημη) 11

+ 4 ps1 games και 2 minis (στην μνημη) συνολο καπου στα 20

στο κουτι του, με αποδειξη και εγγυση 7 μηνες ακομα. αγρατζουνιστα ολα

διπλα γραφω τις τιμες στο σκρουτζ, και για αυτα του psn, τιμες Psn

ευχαριστωω

καμια ιδεα?

Δημοσ.

~40-45 CPU

~15-20 RAM

Για τον επεξεργαστη εισαι σιγουρος? Εβαλα αγγελια στα 55€ μαζι με aftermarket cooler και γινεται χαμος απο τα μηνυματα, μηπως το εβαλα λιγο χαμηλα?

• Like 1
Δημοσ.

Για τον επεξεργαστη εισαι σιγουρος? Εβαλα αγγελια στα 55€ μαζι με aftermarket cooler και γινεται χαμος απο τα μηνυματα, μηπως το εβαλα λιγο χαμηλα?

Ένα 60άρι θα έλεγα εγώ για τον επεξεργαστή, σε αυτά τα λεφτά θα φύγει εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα 60άρι θα έλεγα εγώ για τον επεξεργαστή, σε αυτά τα λεφτά θα φύγει εύκολα.

Μπορει να επιανε και παραπανω. Τον εβαλα 70 μαζι με ψυκτρα και εφυγε κυριολεκτικα σε μια ωρα. Ευχαριστω οπως και να χει!

Δημοσ.

Μπορει να επιανε και παραπανω. Τον εβαλα 70 μαζι με ψυκτρα και εφυγε κυριολεκτικα σε μια ωρα. Ευχαριστω οπως και να χει!

κοιτα, με βαση το ποσο το εδωσε ο λεφτερης πριν μερικές μερες και το ποσο πραγματικά ισως αξίζει το είπα. απο εκει και πέρα μια χαρα τον έδωσες! Παιζει ρόλο παντοτε και η δεδομένη κατασταση της αγοράς (που εχουν ανέβει τα νεα κομμάτια στο θεο)

Δημοσ.

Δλδ 60 η cpu και 10 η ψύκτρα ας πούμε? :)

• Like 1
Δημοσ.

Δλδ 60 η cpu και 10 η ψύκτρα ας πούμε? :)

Ακριβως. Αν και δεν ειχα σκοπο να τα πουλησω ξεχωριστα αυτα τα 2, αλλα αν εκανα μια τιμολογηση αυτη θα ηταν :) 

Δημοσ.

Βρήκα το θέμα μετά που έβαλα μια αγγελία αλλά λέω να σας συμβουλευτώ μην έκανα πατάτα.
Πρόκειται για την gpu MSI GTX 760 TF 2gd5/oc 2gb αγορασμένη από Πλαίσιο στις 10/12/2013 με 3 έτη εγγύηση.

Η κάρτα είναι σε άριστη κατάσταση. Την έβαλα 210, είναι πολλά? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...