Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν πακέτο όχι, σαν ξεχωριστά εξαρτήματα ναι.

Για πες μου τιμες για ενα ενα αν και ο 5200 δεν πωλειται καθολου δωρο θα παει με την οθονη η με καποιον επεξεργαστη.

Ποιος θα πάρει μωρέ τον κάθε επεξεργαστή στα 80 ευρώ?

Ξεχωριστά, 6600 35, 8400 20, 5200 10, οθόνη δεν γνωρίζω.

Βρε ολα μαζι με την οθονη λεω 80 ευρω οχι καθε επεξεργαστη ξεχωριστα. :D

Δημοσ.

Για πες μου τιμες για ενα ενα αν και ο 5200 δεν πωλειται καθολου δωρο θα παει με την οθονη η με καποιον επεξεργαστη.

Βρε ολα μαζι με την οθονη λεω 80 ευρω οχι καθε επεξεργαστη ξεχωριστα. :D

Το ξέρω, για τον Joshua έλεγα :P

Τιμές έβαλα στο περίπου.

Δημοσ.

Ποιος θα πάρει μωρέ τον κάθε επεξεργαστή στα 80 ευρώ?

Κανένας :P

Τα 80 αφορούν σύνολο.

Εγώ θα έλεγα οθόνη 30-35€, 6600 30€, 8400 12€ και ο 5200 κανα 5€.

• Like 1
Δημοσ.

Toν 6600 ας τον τσιμπήσει 35, 8400 λίγα δεν είναι? Για τον 5200, ναι και 5. Εγώ πήρα 5800 με 6 ευρώ :P

6600 βλέπω συνεχώς αγγελίες με 35-38€ και δεν φεύγουν, 8400 βλέπω συνεχώς αγγελίες με 12€.

ΥΓ

Φτηνά τον πήρες τον 5800, εγώ δεν θα στον έδινα με λιγότερο από 7 :P

Δημοσ.

Αρα για ολα μαζι τα 80 ειναι καλη τιμη;

Και πάλι όχι, δεν νομίζω να βρεις κάποιος που να χρειάζεται ακριβώς αυτά τα 4 κομμάτια. Ίσως να δελεαστεί κάποιος με ένα 20% κάτω(65€ πχ). Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει η επαρχία, μήπως εννοείς πως θα πληρώσεις εσύ μεταφορικά? Αν είναι έτσι, τότε δεν σου πρόσφεραν 35 αλλά λιγότερα.

Όπως και νάχει, ξεχωριστά τα κομμάτια θα πιάσουν παραπάνω από όσο θα πιάσει το πακέτο.

Δημοσ.

καλός ή κακώς τον Ε8500 τον πουλάνε συστηματικά στα 17-20€, και τον Q6600 στα 35 (εγώ θα τον έβαζα και στα 40€ μπας και).

30-35€ για την οθόνη.

Στα 35€ με κατάθεση χρημάτων εγώ θα έκανα δώρο τα μεταφορικά :P(άκκυρο, τώρα που το σκέφτομαι είναι και η ταλαιπωρία του πακεταρίσματος)

Δημοσ.

Τι σχέση έχει η επαρχία, μήπως εννοείς πως θα πληρώσεις εσύ μεταφορικά? Αν είναι έτσι, τότε δεν σου πρόσφεραν 35 αλλά λιγότερα.

Όπως και νάχει, ξεχωριστά τα κομμάτια θα πιάσουν παραπάνω από όσο θα πιάσει το πακέτο.

Δεν στελνω τιποτα σε Επαρχια γιατι αν σπασει αντε να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...