Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω πηγα να παρω πριν 40 μερες μια μητρικη και ειχε ενα κομμενο και ενα στραβωμενο pin χωρις να μου το εχει πει....Γενικοτερα προσοχη γιατι γινεται της τρελης...Ο αλλος πουλαει 680 4GB 300e....

Αυτο κατι ειναι?? Ειδα 40ε να πουλαει ενας τν στοκ ψυκτρα τς AMD..αν ειναι δυνατον.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Βγαίνουμε λίγο off, απλά θέλω να μου εξηγήσεις πώς έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα, καθαρά από περιέργεια.

Γιατί ναι, μια 680 -κάρτα σχεδόν 4ετίας πια- να είναι ακριβότερη από μια 960, θεωρείται λίιιγο τσιμπημένη.

Όσο για τον c2d, είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Από τη μία έχει μερικά περιφερειακά που ακόμα αξίζουν, όπως η 6870, οι μνήμες, ο ssd, το κουτί.

Όμως, με τη λογική μου τουλάχιστον, παρ' όλο που μπορεί όλα αυτά να αξίζουν και 300€, στην τελική ο αγοραστής θα έχει δώσει τόσα λεφτά για c2d.

Όσο ποιοτικά και να είναι τα υπόλοιπα.

Οπότε θα ήταν πιο λογικό να τα δώσει σε κομμάτια.

Η 680 η 770 οπως μετονομαστηκε ειναι πολυ γρηγοροτερη της 960 καμμι σχεση δεν εχει οποτε το αντιτιμο αυτο ειναι λογικο, αν ειχα 680 τοσο θατην εδινα λιγοτερο θα ηταν σκοτωμα απο τη στιγμη που υπαρχουν 370 στο διακοσαρι

Δημοσ.

Γνήσια windows 8.1 pro πόσο μπορώ να τα πουλήσω;;

10-15 ευρώ ανάλογα την συμμετοχή

Τέσσερις (4) τέτοιες μνήμες των 2 gb ( σύνολο 8GB ) πόσο μπορούμε να τις δώσουμε;

1600Mhz ( CL9 - 1.65v ) 

35 ή 40 ευρώ ανάλογα την δραστηριότητα (δηλαδή πόσο δημοφιλές είναι) 

Παιδιά μια ερώτηση πόσο να δώσω μια CM NEPTON 240M άθικτη χωρίς τα ανεμιστηράκια της COOLERMASTER και γενικά χωρίς ανεμιστηράκια , χωρίς κουτί και παρελκόμενα και με κομμένο το κεφάλι του καλωδίου που συνδέεται πάνω μητρική ???? Και πόσο να δώσω μια CM NEPTON 120 XL με ένα πρόβλημα στην αντλία με κουτί χωρίς παρελκόμενα και χωρίς ανεμιστηράκια και κομμένο το κεφάλι του καλωδίου που συνδέεται πάνω μητρική???????

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση πόσο να δώσω μια CM NEPTON 240M άθικτη χωρίς τα ανεμιστηράκια της COOLERMASTER και γενικά χωρίς ανεμιστηράκια , χωρίς κουτί και παρελκόμενα και με κομμένο το κεφάλι του καλωδίου που συνδέεται πάνω μητρική ???? Και πόσο να δώσω μια CM NEPTON 120 XL με ένα πρόβλημα στην αντλία με κουτί χωρίς παρελκόμενα και χωρίς ανεμιστηράκια και κομμένο το κεφάλι του καλωδίου που συνδέεται πάνω μητρική???????

Πάντως όποιος ενδιαφέρεται για τις παραπάνω θα δοθούν έπειτα από συγκατάθεση φίλου στα 50 ευρώ τα δύο παραπάνω CoolerMaster 

Δημοσ.

καλημερα σας

αγορασα κατι μνημες απο το eshop και τις επεστρεψα σε 2 μερες γιατι ηταν κυριακη για να παρω κατι αλλο που μου

ειναι πολυ χρησιμο και βιαστικο. αυτοι με παιδευουν απο την δευτερα μεχρι και σημερα 5 μερες για να μου

δωσουν πιστωτικο. Ελενξαν τις μνημες λενε ειναι ενταξει αλλα δεν πηγαν ακομα στο τμημα επιστροφων απο την τριτη

λογο φορτου εργασιας λενε.δηλαδη εμεις δεν εουμε φορτο εργασιας?

Εσεις  εχετε αντιμετωπισει τετοιο προβλημα απο το εν λογο μαγαζι?

Δημοσ.

καλημερα σας

αγορασα κατι μνημες απο το eshop και τις επεστρεψα σε 2 μερες γιατι ηταν κυριακη για να παρω κατι αλλο που μου

ειναι πολυ χρησιμο και βιαστικο. αυτοι με παιδευουν απο την δευτερα μεχρι και σημερα 5 μερες για να μου

δωσουν πιστωτικο. Ελενξαν τις μνημες λενε ειναι ενταξει αλλα δεν πηγαν ακομα στο τμημα επιστροφων απο την τριτη

λογο φορτου εργασιας λενε.δηλαδη εμεις δεν εουμε φορτο εργασιας?

Εσεις  εχετε αντιμετωπισει τετοιο προβλημα απο το εν λογο μαγαζι?

Εισαι σε λαθος τοπικ και αγοραζεις απο λαθος μαγαζι!

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα και παλι.ποσο πιανει ενα acer aspire G5935 15,6" αλλαγμενος δισκος με ssd kingston v300 120gb old filmware.ευχαριστω.

Επειδη ειναι 2009 μοντελο καλο ειναι να γραψεις την εξωτερικη του κατασταση και αν και ποσο κραταει η μπαταρια.

Δημοσ.

Καλη εξωτερικη κατασταση αν και οχι αριστη.μπαταρια δεν ξερω ποσο κραταει δεν την εχω πανω σχεδον ποτε.η χρηση που κανει ειναι αποκλειστικα youtube-onlinefilmer και αντε και κανα angrybirds.Θα δωθει με αλλαγμενες θρρμοαγωγιμες-καθαρισμενο εσωτερικα.ελεγα στα 200 λες να τα πιασω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...